اینطور که دوستان قبلا گفتند اگه دوره کد نخوری گروهبان یکم و اگه دوره کد بخوری ستوان سوم.نقل قول:
Printable View
اینطور که دوستان قبلا گفتند اگه دوره کد نخوری گروهبان یکم و اگه دوره کد بخوری ستوان سوم.نقل قول:
دوستان کسی راهی سراغ نداره قبل از ترخیص از اموزشی فهمید یگان کجا افتادیم دوستامون میگن الان دیگه تقسیمات یگان مشخص شده و من خیلی استرس دارم و نمیتونم تحمل کنم تا دوهفته دیگه خواهشا اگه کسی جز پارتی (چون ندارم ) راهی میشناسه بگه
نظر ديگه ??نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
بیماری های بدتر از شما رو معاف نمی کنند یا معاف از رزم دارند! یکی از دوستان هم خدمتی من تپش قلب بالا داشت اما در انتها معاف از رزم شده بود که اون هم براش تاثیری نداشت و مثل بقیه فعالیت می کرد. شما اگر کمیسون هم می رفتید شاید بیشتر از معاف از رزمی بهتون نمی دادن که اون هم هیچ حساب میشه ، هیچ انتظار نداشته باشین که اونجا کسی شما رو معاف کنه فوقش یک یا چند روز بهتون استراحت در یگان بدن یا بستری شدن در بیمارستان.
لیسانس گروهبان میشه، موردهای زیادی هم بوده که لیسانس بودن و دوره کد خوردن و ستوان سوم هم نشدن و گروهبانی دادن بهشون. 100 درصد نمیشه گفت که اگه کد بخوری حتما افسر میشی.نقل قول:
سلام.دوستان من یه پوتین بخرم ببرم واسه آموزشی اون پوتینی که میدن میشه ببرم بفروشمش؟:n02:
دوستایی که رفتن خدمت سایز پوتینی که میدن بعنوان استحقاقی بزرگتر از44 که نیس؟مثلا 45 یا 46:n02:
قدیم که ستوان سه میدادن الان این همه تنزل کردن حداقل استوار 1 میدادننقل قول:
من منظورم این بود که توی یگان هم باید از این لباسه که گشاده و روی شلوار میزارن بپوشیم؟؟ عین اموزشی یعنی؟ یعنی یه لباس موقر نیست؟؟مثه افسرهای نیرو دریایی به فرض یا راهنمایی رانندگی نیست؟ مثلا پیراهن خاکی رنگ و شلوار پارچه ای رسمی؟:n04:نقل قول:
عزیزجان به طور قطع نمیشه گفت،الان بدون دوره کد هم ستوان 3میدن،استوار هم میدن...گروهبان بالیسانسه فکرنکنمنقل قول:
عزیزجان به طور قطع نمیشه گفت،الان بدون دوره کد هم ستوان 3میدن،استوار هم میدن...گروهبان بالیسانسه فکرنکنمنقل قول:
سلامنقل قول:
بعداموزشی لباس فرم مشخص دارید،البته تونهاجا اینجوریه،شلوار سورمه ای با باند فیروزه ای،پیرهن ابی رنگ و یکلباس سورمه ای روی پیرهن که درجه و اتیکت نام ونام خانوادگی و رسته وآرم های ارتش داره و کفش معمولی.
در ارتش الان به همین صورت هست، در ارتش درجه استواری به وظیفه ها نمیدن. فردی بوده لیسانس که کد خورده و درجش هم گروهبان شده!نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز این بحث سر دراز داره... همونطور که هر کسی بره سربازی لزوما شغل و ایندش تضمین شده نیست شغل و زندگی خوب داشتن هم دلیل نرفتن نیست... درسته که نا حالاا نرفتم و زندگی خوبی هم دست و پا کردم و بع بطالت نبوده اما همین بس که ارامش روحی ندارم... بهترین ماشین رو سوار میشم اما گواهینامه ندارم... پاسپورت ندارم...
حالا که این فرصت پیش اومده و اضافه خدمتها بخشیده میشه بهترین فرصته که این کابوس تموم بشه...
لطفا اگه کسی در مورد شرایط من اطلاعاتی داره راهنماییم کنه.
منم همینو میگمنقل قول:
خدایی خیلی ستمه بخوای 21ماه با اون لباس که شکل لباس اموزشی نیرو زمینی هست بگردی که:n03:
عزیز معافیت از رزم بدرد بخور نیست ، پروسه زمان بری هم داره که ارزش نداره خودتو معطل کنی و بعد اعزامت بخوره برای سال بعد و با اما اگر مواجه بشی ، بنظر من شما دفترچرو تا قبل 22 بهمن پست کنید و بیخیال معافیت از رزم بشید چون اگر واقعا لازم باشه در طی خدمت هم میتونی اقدام کنی و معافیت از رزمتو بگیری ... شما تا قبل از 22 بهمن پست کنید خدمتتون میشه 18 ماه که شامل دو ماه آموزشی و 16 ماه در یگان هستید ... اگر ارتش بیفتید که احتمالش زیاد هست در شهر خودتون خدمت کنید ولی اگر نیروی انتظامی بیفتید احتمالش بیشتره ک در استان محل سکونتتون خدمت کنید ... مدرک تحصیلی شما چیه ؟نقل قول:
البته مواد گرفتیم ما [emoji41]نقل قول:
من لیست ناچا را نوشتم، برای ارتش هم اینهمه کم نیست. احتمالا به شما ناقص دادن.نقل قول:
لیست وارن و در ناجا موظف هستن برای اطلاع رسانی لیست استجقاقی را همه جا نصب کنن.
راه دیگه ای نیست.نقل قول:
ارتش به سرباز استواری نمیده.نقل قول:
هموتطوری که اشاره کردم هر نیرو و هر یگان لباس سازمانی مخصوص خودشان را دارن. البته این لباس در فصل سرما و گرما تعریف خاص خودشان را دارن .نقل قول:
Send from my Samsung Note 3 using Tapatalk
بله همینطور هستشنقل قول:
فقط 50 درصد دوره کد عملیات پیاده توی نیروی زمینی ارتش درجه ستوانی میگیرن بقیه دوره کد همه هم گروهبان هستن
برای برطرف شدن شک و تردیدنقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
به این میگن استتار کویری که وظیفه(سرباز-گروهبان-افسر) از ابتدا تا انتهای خدمت در نیزو زمینی همین لباس را بر تن دارند(درتصویر هم امیر پوردستان فرمانده کل نبرو زمینی ارتش )
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
این لباس فرم کادر ارتش است که البته روزهای عادی می پوشند یعنی به غیر از صبحگاه های عمومی و مشترک و مراسم خاص.
علاوه بو این اورکت به طرح کویری(برای کادر و وظیفه) هم داریم که اون هو هر زمان نمیشه پوشید و باید به دست فرمانده پادگان باشد(بازه زمانی خاصی داره که افراد مجاز و باید بر تن داشته باشند)
سلام
اگه کسی کد اعزامش مشخص شده باشه بعد تمدید بزنه آیا در تاریخ جدید کدش هم عوض میشه یا تغییر نمیکنه؟
ممنوننقل قول:
ولى من ک نميتونم بدوم,آموزشى عم ک اکثرا تمرين و رژه ست, سر کلاسم يارو شاکى نشه چقد سرفه ميکنى!
منم ترجيح ميدم باهام راه بيان تا بگذره اين دوران
فوق ليسانسم
بزگوار تنها حالتی که برای شما وجود داره این که شما در همان روز اول مشکل رو با فرمانده یگان خود مطرح کنید تا به شما اجازه دهد به درمانگاه پادگان بروید انجا با پزشک صحبت کنید تا شما را به بیمارستان زیر محوعه ان ارگان نظامی(ارتش-سپاه-ناجا) برای کمیسیون پزشکی ارجاع دهند شاید انجا برای شما معافیت (رژه و ورزش) بدهند.چون اگر بحواهید از طریق کمیسیون پزشکی نظام وظیفه اقدام کنید شاید تاریخ اعزام شما به اردیبهشت موکول شود.نقل قول:
دوستان این کلاسهای عقیدتی که توی آموزشی برگزار میشه مهم هست؟
چون یکی میگفت آخرش ازتون یه امتحان میگیرن از چیزایی که درس دادن و توی اینکه کجا تقسیم بشی تاثیر میزاره
نقل قول:اره 0% تاثیر داره!!!!نقل قول:
در ناجا از همه چيزايي كه آموزش دادن (نه فقط عقيدتي) امتحان تستي ميگيرن (سه بار فكر كنم دقيق يادم نيست) بعد با نمره موارد ديگه اي مثل نمره تيراندازي و صف جمع و رزم انفرادي و ... جمع ميكنن و يه نمره اي درمياد كه بر اساس اون نمره درجه افراد تعيين ميشه (براي ليسانس از ستوان سومي تا استوار دومي) ولي در اينكه كجا تقسيم ميشن تاثير نداره، مثلا زمان ما يكي با فوق ليسانس و ستوان دومي افتاد مرزباني آ.ش.نقل قول:
البته امور دیگری مانند نظافت و سایر بیگاری ها وجود داره که شما احساس تنهایی نکنید :) یعنی دوست عزیز دور بیکاری رو خط بکش تو آموزشینقل قول:
دوستان راجع به سرباز معلمی سوال داشتم
1. تو روستا یا شهر غیر محل زندگی که بیوفتیم جای خواب و خورد و خوراک با کیه؟
2. من اگه الان دفترچه پست کنم تاریخ اعزامم اردیبهشت 94 میشه، ایا سرباز معلم بشم از همون اردیبهشت حساب میکنن 24 ماه رو یا از اول مهر؟
3. آموزشی داره؟ جواب اینو پیدا کردم
4. مرخصی داره؟
5. تابستون کامل تعطیلیم؟
با تشکر
کسی جواب این سئوالو بلد نیست؟!!
دوستان بعد از گرفتن نامه فارغ التحصیلی از دانشگاه برای خدمت اقدام کردم و یک دی تاریخ اعزامم شد. چند روز پیش برای گرفتن مدرک موقت دانشگاه به دانشگاه مراجعه کردم که گفتند پرونده ی فارغ التحصیلیم به خاطر یک مشکل از مرکز برگشت خورده حالا وضعیت من رو نوشتن اعزام به خدمت. حالا سئوال من اینه که برای سربازیم در اول دی مشکلی ایجاد نمیشه؟! در ضمن من الان اقدام کردم واسه درست کردن پرونده فارغ التحصیلیم منتظرم تا جوابش بیاد.
ن داداش شما صداشو در نیاری مشکلی پیش نمیاد ...نقل قول:
دوست عزیز ما که از وضعیت پرونده شما خیر نداریم در نتیجه نمی تونیم نظر قطعی هم بد یم.نقل قول:
ولی در هر صورت من فکر نکنم برای خدمت مشکری اشته باشه.
Send from my Samsung Note 3 using Tapatalk
دوستان من به نتیجه ای نرسیدم من فردا برم پوتین رو بخرم روز اعظام گیر نمیدن که این چیه اوردی؟
روز اول اعظام سرم رو اصلاح کنم یا همینجوری ژل و حالت دهنده بزنم برم پادگان ؟ چون اگه مرخضی بدن برای لباس واقعیتش روم نمیشه برم بیرون با موی سر کم
ممنون از جواباتون مشکل پرونده من اینه که سال 92 تمام واحد های درسیم به جز پروژه تخصصیم تموم شده بود و پروژه تخصصیم که تابستون 91 گرفته بودم سال 93 نمرشو ثبت کردم حالا گیر دادن که برای اینکه فارغ التحصیلیت سال 93 باشه باید یه مجوز شورای آموزشی داشته باشی منم اقدام کردم که گفتن جوابش بعد اربعین میاد. حالا اگر قبول نکردن فارغ التحصیلیم خورد 92 غیبت می خورم؟ اصلا با این وضعیت متوجه میشن؟نقل قول:
سلام دوستان
برا خدمت ریش و سبیل باید چطوری باشه؟
پ.ن:بنده ریش هام همیشه نمره 8 هستش.:n31:
نه واسه چي گير بدن، پوتينه، سيگار و موبايل و .... نيست كه گير بدن (البته شايد يه دژبان ... پيدا بشه و يه تيكه اي بندازه، در اين صورت براي حماقت اون دژبان فقط لبخند بزنيد)نقل قول:
از من به شما وصيت، ديگه داري ميري سربازي، از اين به بعد ديگه روم نميشه و خجالت ميكشم و ... بذار كنار
در ضمن "اعزام" صحيحه و نه "اعظام"
موفق باشيد
والا من که ندیدم کسی تو دوره آموزشی بره پوتینشو عوض کنه، برای خود من مشکل ساز نبود، قابل استفاده بود. البته دوستانی داشتم که تو نیروی انتظامی و در گرمای تابستان رفتند و در نتیجه پاهاشون تاول زد. ولی فکر نکنم ربطی به نوع پوتین داشته باشه. نکته مهم اینکه تو ارتش تا جایی که من اطلاع دارم افسرها (فوق دیپلم به بالا منظورمه) بعد از آموزشی دیگه پوتین نمی پوشن و مثل کادر کفش معمولی باید بپوشن (البته اونی که بهشون میدن). بنابر این به نظر من اگه شامل این قضیه هستی واسه دو ماه مشکلی پیش نمیاد با همون پوتین خودشون طی کنی. اگر هم خواستی بخری از مغازه دار بپرس که قیافش با پوتین های اون نیرو شبیه باشه.نقل قول:
والا تو ارتش که به نظرم مهم نیست. شونصد تا سوال دادن من یکیش رو هم بلد نبودم یعنی هیچکی بلد نبود. تهدید زیاد میکردن که آخرش معلوم میشه این نمرات کشکی هست یا نه!:n25:ولی آخرش معلوم نشد! بی خود استرس نگیر. تقسیم هم ربطی به اونا نداره .کار تهرانه نه پادگاننقل قول:
دوستان عزیز من اگه این هفته دفترچه رو پست کنم تاریخ اعزامم کی میشه؟؟ راهی هست که زودتر برم و به اونور سال نیفته؟؟
:n13::n13::n13::n13::n13::n13:
اول اینکه شما بدون نامه معرفی دانشگاه به نظام چجوری اعزام خوردی؟ پلیس + 10 کنترل میکنه بعد تا جایی که من میدونم روال اداری بر اینه که زمان آخرین نمره ای که ثبت میشه برابر تاریخ فارغ التحصیلی هست. دیگه اینکه باید مشکل شورا و اینا به کنار ولی اصولا نباید تاریخ قبل از اون به عنوان فارغ التحصیلی رد بشه. در مورد کارشناسی تاریخ آخرین نمره و در مورد ارشد هم تاریخ روز دفاع علاوه بر اون معیار نظام برای محاسبه غیبت شما همون تاریخی هست که دانشگاه تو نامه معرفی نوشته.نقل قول:
من شنیدم که حتی چند روز پیش فرستادن ولی خورده به اردیبهشت. اسفند دوران طلایی هست و خواهان زیاد داره. اگه دلیل موجه دارین میتونین درخواست تعجیل بدید یا اینکه بند پ !نقل قول:
نامه معرفی دانشگاه رو گرفته بودم همونطور که قبلا گفتم واحد دانشگاهی (دانشگاه آزاد) نامه فارغ التحصیلی رو بهم داد و پروندمو واسه گرفتن مدرک به مرکز فرستاد که بعد از اون اشکال گرفتن و برگشت خورد.نقل قول:
در نامه معرفی دانشگاه هم فارغ التحصیلی رو سال 93 زدن.
با توجه به اینکه شما کجا خدمت می کنید متفاوته مثلا در ارتش شما اگر صورتت را اصلاح یا تیغ بندازی مشکلی نیست حتی اکثر کادری ها هم همین طوری اند.اما اگر بخواهید ریش داشته باشید بایستی نمره ۲ یا ۴ باشه.نقل قول:
در سپاه باید ریش مرتب و با نمره ۴ داشته باشید.در ناجا فکر نکنم الزامی در ریش داشتن باشه.