آرت 1 که افتضاح شدهنقل قول:
روی آرت 2 به بالا حساب باز کن:دی
Printable View
آرت 1 که افتضاح شدهنقل قول:
روی آرت 2 به بالا حساب باز کن:دی
منم ديشب 330 مگ دانلود كردم!
اكو 128 .....:2:
من هر ماه بالای 30 گیگ با 2 مگ دانلود می کنم ... :41: این ماه بازی دراوردن ... الان که از 45 گیگ گذشته اینطور شده ...نقل قول:
ولی اقا خداییش اگر همین قدر هم دانلود کنیم کلی بهمون حال دادن ، قبول دارید ؟
سلام
سرعت سرویسهای 2 مگ شاتل چطوره ؟
خیلی خیلی ممنوننقل قول:
فقط من منظورم این بود که یه کامپیوتر با چند تا یورز
همین میشه دیگه؟!!!
من الان یکم با برنامه ور رفتم سرم داره گیج میره
میشه بگین کجاهاشو چیکار کنم تا هر یوزر روزی 100 مگ استفاده داشته باشه
سلامنقل قول:
سرور شخصی است. پهنای باندش هم زیاده تمام کردنش به عمر من قد نمی دهد. :8:
سلام
دوستان این اکو 128 کیفیتش چه طوریه سرعت دانلودش چنده؟
تو همه شهر ها این محدودیت دانلود رو اعمال کردن؟:20:
اخه بابا جان دیگه 128 چی هستش که بخوان محدودش کنن ...نقل قول:
ما 2 مگی هارو محدود کردن ...
سرعت 128 اگر حال بدن خطط رو روی 512 میبندن ، یا اگر هم نخوان حال بدن 160 میبندن .... سرعتش هم به شدت مذخرف 18 کیلوبایت دانلود ( کسی که 2 مگ کار کنه بعد بیاد پشت 512 بشینه حالش بهم میخوره چه برسه به 128 )
از گیگ هدیه خبری نیست؟
فعلا که مناسبت خاصی نیست ؟نقل قول:
تولد ها هنوز گیگ اضافه میده؟ :20:نقل قول:
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
با وجودی که دوستان به سوالاتم جواب ندادن رفتم شاتل ثبت نام کردم ! ایشالله از الکامپ برگردم راه افتاده :31:
سلام دوستان سرعت adsl تو منطقه مخابراتی 13 آبان چطوریه؟ خوبه
دوستان من از سرویس آرت هوم به آرت 1 تغییر سرویس دادم
الان سرعت دانلودم حدودا 18.5 هستش.
downstream هم روی 160 گذاشتن.
به نظرتون خوبه؟؟؟
اره همینقدر باید باشهنقل قول:
منم آرت 1 دارم ولی دان استریمم روی 320 هست و اکثر یا کل آرت 1ی ها 320 هستند. سرعت دانلود 36 حدودا هست . شما کدوم منطقه هستید ؟نقل قول:
آخه این نمایندگی شاتل تو کرمانشاه گفت 128 256 512 رو روی 1 مگ میبندن(بهشون گفتم خوب فرقشون تو چی می شه این جوری نیگام کرد:28::14:)نقل قول:
1 مگ و 2 مگ رو روی 2 مگ میبندن
حالا خالی بسته یا راست گفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟/
بخش فروش شاتل و پشتیبانی که گفت سرعت رو جداکثر روی 20 بستن!نقل قول:
منم آرت 1 دارم ولی دان استریمم روی 320 هست و اکثر یا کل آرت 1ی ها 320 هستند. سرعت دانلود 36 حدودا هست
شما کدوم منطقه هستین؟
مرکز مخابراتی شهید بهشتی تهراننقل قول:
خالی بسته اساسی .....نقل قول:
128 و 256 دیدیم که رو 512 میبندن و 512 هم همون 512 هستش ... اما تاحالا که ندیدیم 512 رو روی 1مگ ببندن ....
ولی اگر از شانس منو شماست همون 128 هم کم می کنن بهمون میدن...
2مگ هم بالاتر از 2 مگ میبندن . دقیقا سرعت اینطوریه : 2560 دانلود و 438 اپلود ، سرعت فیکس 250 کیلوبایت در روز ، شب هم ... هر کسی یه سرعتی داره ... من تاحالا کسی رو ندیدم که 1 مگ بگیره .. چون صرفه اقصادی با 2 مگ هست، ادم به خاطر 2 هزارتومان نمیاد 1 مگ سرعت کمتر بگیره ، (شبی 2 هزارتومان خرج دلستر خوردن می کنیم بعد نیایم ماهی 2 هزارتومان بابت 1 مگ سرعت بیشتر پول بدیم ؟ :14:)
خوب اونا نمیان بگن که سرعت بیشتر میدند . اینجوری میگند که یک وقت افت سرعت شد بگند سرعتتو اگه 16 هست طبیعیه. خودشون هم جواب درستی ندارند که چرا بیشتر سرعت ئمیدند چون خودشون کارمند شاتل هستند . والا تو تهران یا از همین بچه های اینجا بپرس از آرتی ها همه بیشتر بستند . ربطی به منطقه نداره. برای جلب مشتریه. وگرنه اگر قرار باشه شاتل همون 128 بده آدم مگه بیکاره ماهی 28 تومان بده بابتش میری مخابرات 128 نامحدود ماهی 10 تومان .حالا متوجه شدید.:46:نقل قول:
اقا اون شکلک خیلی باحال اومدی می تونم تصورش کنم:16::16:نقل قول:
سهیل جان هر موقع وقت کردی کار کردن با برنامه رو بهم یاد بده
این بستگی به ترافیک مرکزتون دارهنقل قول:
یعنی تو محلتون چقدر مردم اهل اینترنت باشن
اکو 128 من رو 2 مگ بسته شده
به نظر من بهتر همون 128 بگیره و همون 2000 تومان رو هم اضافه نده
پس ثبت ترافیک مصرفی جمعه ، کجا رفت !
دوستان ، برای شما هم اینطوره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
نه دوست عزیز تا همین چند هفته ی پیش کلا آرت 1 سرعتش روی 32 بودنقل قول:
خوب اونا نمیان بگن که سرعت بیشتر میدند . اینجوری میگند که یک وقت افت سرعت شد بگند سرعتتو اگه 16 هست طبیعیه. خودشون هم جواب درستی ندارند که چرا بیشتر سرعت ئمیدند چون خودشون کارمند شاتل هستند . والا تو تهران یا از همین بچه های اینجا بپرس از آرتی ها همه بیشتر بستند . ربطی به منطقه نداره. برای جلب مشتریه. وگرنه اگر قرار باشه شاتل همون 128 بده آدم مگه بیکاره ماهی 28 تومان بده بابتش میری مخابرات 128 نامحدود ماهی 10 تومان .حالا متوجه شدید.:46:
قبلش که تا 128 هم رفته بود بالا..
ولی از روی 32 دوباره برداشتن و کم کم همه ش مشترکان داره سرعتشون میاد روی 16
تا دوباره کی سرعت رو ببرن بالا معلوم نیس
شما کدوم منطقه ای؟
امشب هم مثل 2 شب گذشته یرعت بیشتر از 13 نمیشه
اکو 128
اقایون سرعت سرویس 2 مگ از 30 کیلوبایت بالاتر نمیرود ...............
دوستانی که سرعتشون لیمیت شده یه امار بدن ببینیم چند گیگ شبانه تو طول دوره این ماه دانلود کردن ؟؟؟
من 46 گیگ دانلود کردم و سرعت شده 30 کیلوبایت !!! اکو 2 مگ
سیاست سر خود شاتل هستنقل قول:
هیج جایی قانونی در این مورد نوشته نشده.کاملا غیر قانونی این کار انجام میگیره و اگه بخواید سرویستون رو جمع کنید و از شاتل برید کاملا راضی هستند.
تو شهر بی کلانتر هر کی واسه خودش قانون وضع می کنه
من صبح رفتم نمایندگی و با کلی دعوا تنها نتیجه ای که گرفتم این بود که نمایندگی گفت از تهران گفتن اگر کسی اینجوری ناراحته از شاتل بره
مثل اینکه با خود نمایندگی هم بحث شون شد
دوستانی که سرعتشون لیمیت شده یه امار بدن ببینیم چند گیگ شبانه تو طول دوره این ماه دانلود کردن ؟؟؟نقل قول:
من 46 گیگ دانلود کردم و سرعت شده 30 کیلوبایت !!! اکو 2 مگ
احتمالا لیمیت رو روی 45 گیگ گذاشتن ...
منم حدود 40 گیگنقل قول:
من اکو 128 دارم و تا قبل از سهمیه بندی 12 گیگ در آبان دانلود داشتم
دارم سعی میکنم با نمایندگی چت کنم ولی کسی بالا نمیاد. ظهری چت کردم گفتند همون موقع که افت سرعت دارین تماس بگیرین.
الان سوال مهم اینه که تا چند روز وضع اینجوریه؟ این محدودیت تا پایان دوره سرویس یا اینکه نه ؟
حد اقل به سرویس های ارت یه اخطاری میدادند ولی در مورد اکو حتی تو سایت شاتل هم در مورد شامل شدن قانون فیر پلاسی در مورد اکو چیزی ننوشتند/
دوستانی اکو 512 دارند همین مشکل دارند یا فقط مر بوط به 2 مگ ؟
تماس گرفتنتون بی فایدست چون هیچ حجم مشخصی براش در نظر گرفته نشدهنقل قول:
5 روز تا 1 هفته اینطوریه
من 2 مگ دارم 31 گیگ
یعنی بعد از 5 روز درست میشه ؟نقل قول:
بعد دوباره 40 گیگ دانلود کنیم خط سرعتش میاد پایین؟
بعد از 5 روز تا 1 هفته درست میشه اما اینکه باز چقدر دانلود کنید این اتفاق تکرار میشه رو هنوز نمیدونم.فردا تا قبل از ظهر می فهمم و نتیجه رو اعلام می کنمنقل قول:
من آرت 4 گرفتم
اسماً که نامحدود هست اما خب فک کنم سقف دانلود حدود 50 گیگ باشه
آرت 4 هم عین سرویس های اکو تو ساعات یا روزای خاصی ترافیک رایگان داره؟؟؟؟
یعنی کسی پست منو ندیـــد ! :
برای شما هم ترافیک روز جمعه رو نشون نمیده یا فقط برای من اینطوره ؟ خبریه ؟ نکنه جمعه هارو برای اکو دارها رایگان کردن ، ما خبر نداریم !!!کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5588793&postcount=26107