نه دوست عزیزقبل اینکه 8مگ بگیرم زنگ زدم پشتیبانی از6مگ بست رو9مگ گفت خط کشش داره تا8مگ بعد سرویس گرفتم ولی کلن بعضی ساعات تو روز این نوسان داره کاریشم نمیشه کرد البته با خاموش وروشن کردنه مودم درست میشه بعضی وقتهانقل قول:
Printable View
نه دوست عزیزقبل اینکه 8مگ بگیرم زنگ زدم پشتیبانی از6مگ بست رو9مگ گفت خط کشش داره تا8مگ بعد سرویس گرفتم ولی کلن بعضی ساعات تو روز این نوسان داره کاریشم نمیشه کرد البته با خاموش وروشن کردنه مودم درست میشه بعضی وقتهانقل قول:
شما طرح های قدیمی دارید ؟ یا غیر حجمی جدید؟نقل قول:
اگه طرح قدیمی دارید که این مشکل منم بود و هست!
بارها با پشتیبانی فنی تماس گرفتم و میگفتم قبلا دو مگ جشنواره داشتم که خطم 9 مگ بسته شده بود و همون 9 مگ دریافت میکردم اما الان مدتیه که خطم با وجود اینکه نویز ندارم نوسان پیدا کرده! تقریبا پشتیبانی خوب جواب نمیداد.
در نهایت یکی از این پشتیبانی ها بهم گفت که دیگه مثل سابق نیست ما الان رو طرح های غیر حجمی جدید تضمین میکنیم سرعت رو اما رو طرح های قدیمی تو ساعت های شلوغ سرعت پایین میاد!!!!!!
در واقع کسایی که جشنواره ای چند ماه قدیمی دارن دیگه نباید فکر کنن که دقیقا خطشون رو همونی که بسته میشه یعنی مثلا 9 مگ یا 16 مگ بهشون سرعت میده! الان یه جورایی سرویس 9یا UP to 16 داریم! یعنی سرعت بر اساس میزان شلوغی نت نوسان پیدا میکنه اما قاعدتا کسایی که غیر حجمی میگیرن سرعتشون باید همون باشه که خریداری میکنن که جای شکایتم داره قطعا
نه براردر طرحم قدیمی نیست ازهمین جدیداس هرماه هم تمدیدمیکنم معنم همینو میگم چون دیگه مثله سابق خط برهمه بازنیست وخوبم هست حداقل این کارشون دیگه نباید تو سرعته هرسرویس نوسان باشهنقل قول:
از قرارداد این ماه من 10 روز گذشته و من بدلیل کیفیت بد پارس آنلاین می خوام که قرارداد رو فسخ کنم در تماس با پارس آنلاین به من گفتند که مابه التفاوت را پرداخت نخواهند کرد و فقط سرویس پارس آنلاین از روی خط من جمع آوری خواهد شد. اگر کسی اطلاعات صحیح و دقیق حقوقی درباره ی این موضوع داره خواهش می کنم اینجا به اشتراک بگذاره. آیا من نباید بتونم مانده ی پولم را پس بگیرم؟
به هر روی گفت که در دو روز آینده کارشناس لایه یک آنها با من تماس خواهد گرفت احتمالاً برای تلف کردن وقت من و خالی نبودن عریضه وگرنه زر می زنند کمبود پهنای باند دارند. این دزدها چیزی که بایستی به یک نفر می فروختند را به ده نفر فروخته اند و حالا با لودگی شرکت رو اداره می کنند.
ببینید فعلا بحث تک کانکشن انقد بولد نشده که بشه روش مانور داد ، ولی اگه سرعت دانلود شما چیزی که باید باشه نیست سریعا به 195 شکایت کنید و شکایت رو دنبال کنید هر چقدر هم که طول کشید مهم نیست ...نقل قول:
می بینید که شرکت هم دنبال پرداخت پول به شما نیست ، پس تخلیه فوری خط فایده ای هم شاید نداشته باشه .
من چند باری از این شکایت ها از فن آوا کردم اصلا بی تاثیر نیست ...
پیشگامان-جهت مقایسه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سرعت و مشکلات پارس انلایندر چه حد هست؟ نضر تون در مورد جشنواره هاش چی هست؟ به نظر تون شاتل بهتر از پارس انلاین هست؟
POS-3072-3M-180G-P02 ۳ ماه 3Mbps 180GB 360GB ۵۵,۹۰۰ POS-3072-6M-360G-P02 ۶ ماه 3Mbps 360GB 720GB ۱۰۰,۹۰۰
- - - Updated - - -
دوستان سرعت و مشکلات
پارس انلاین
در چه حد هست؟ نضر تون در مورد جشنواره هاش چی هست؟ به نظر تون شاتل بهتر از پارس انلاین هست؟
POS-3072-3M-180G-P02 ۳ ماه 3Mbps 180GB 360GB ۵۵,۹۰۰ POS-3072-6M-360G-P02 ۶ ماه 3Mbps 360GB 720GB ۱۰۰,۹۰۰
همین سواله که چرا با رستارت کردن مودم کیفیت خطت درست میشه؟ کسی که اطلاع بیشتری در این مورد داره بهتره توضیح بدهنقل قول:
با توجه به تجربه من از این شرکت بویژه در دو هفته گذشته. سمت این شرکت نیا. بشدت کمبود پهنای باند داره و رسماً داره دزدی می کنه. چیزی را که باید به یک نفر بفروشه به ده نفر همزمان می فروشه و نتیجه می شه کیفیت پایین اتصال. اگر هم اومدی قید تماشای ویدیو استریم شده، IPTV و youtube twitch و از این جور چیز ها رو بزن و کاملاً از سرت بیرون کن. شرکت های دیگه ( البته نه همه ی اونها ) در مقایسه با پارس آنلاین در این مورد ها خدا هستند. خلاصه اینکه برای حفظ مشتری هاش به لودگی کردن متوسل شده و بقدری لاشخور شده که حتی حاضر نیست از 80 تومن من بگذره و با وقت کشی و پاسخ های کاملاً مضحک و کودن منو معطل کرده. این را نیز در نظر داشته باش که پارس آنلاین توسط های وب خریداری شده پس رفته رفته بدتر و کم کیفیت تر خواهد شد.نقل قول:
نت من به طرز وحشتناکی کنده به خصوص اینستا و تلگرم !!!
مال شما هم همین طوره ؟