این سوال بنظرم 500 بار پرسیده شده!!!نقل قول:
Printable View
این سوال بنظرم 500 بار پرسیده شده!!!نقل قول:
ایرانسل خیلی بهتر و به صرفه تر هستش البته استفاده کننده هم زیاد داره بعضی مواقع اصلا ترافیکی رد و بدل نمیشه و اگر هم بشه به زور میشه خصوصا ساعات اوج مصرف .نقل قول:
از دکل دور هستی و انتن کم داری فول باشه سرعت بیشتر از این میشه .نقل قول:
2 تا 7 محدودیت 20 گیگ داره . و مجموع با اپلود و دانلود و برای اینکه شارژت رو نخوره 18.5 گیگ میتونی بگیری با توجه به سرعت . 1 تا 11 فکر کنم محدودیت نداره . هر چقدر سرعت بیشتر دانلود هم بیشتر .نقل قول:
سلام دوستان...
من 4G همراه اول دارم وقتی تست سرعت میگیرم از انواع سایتها میانگین سرعت 7 مگ رو نشون میده ولی وقتی میرم دانلود می کنم نهایت تا 1.5 مگ میره در حالیکه سرعت 3G اینقدره ... آنتن هم تقریبا پره و دانلود منیجر هم دارم IDM ...باید تنظیمات خاصی انجام بدم ؟؟؟ واقعا ممنون میشم کمک یا راهنمایی کنین:V4:
اون 7 که میگید نشون میده واحدش مگابیت هست و سرعت شما رو دانلود منیجر مگابایت در ثانیه هست برای تبدیل بیت به بایت واحد رو تقسیم بر 8 کنیدنقل قول:
- - - Updated - - -
شما مطمئن هستی 1 تا 11 محدودیت نداره؟ یعنی برای اینکه مطمئن بشم باید چکار کنم؟ 0912 دارم و میترسم پولم زیاد بیادنقل قول:
شما مطمئن هستی 1 تا 11 محدودیت نداره؟ یعنی برای اینکه مطمئن بشم باید چکار کنم؟ 0912 دارم و میترسم پولم زیاد بیاد
اصلا با دائمی این کار رو انجام ندین . با اعتباری و شارژ 5000 ت که برای 1 تا 11 باید بزنید .
سلام
همراه اول 4g با مودم e3372 شمال شرق مشهد ساعت 12 ظهر
داخلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خارجی!!
چیزی که جالب بود وضعیت سیگنال دهی نسبت به ایرانسل بود که خیلی بهتر بود
آنتن فول در تمام نقاط منزل در حالی که با ایرانسل حالت معمولی یک خط الی دوخط انتن و دربهترین نقطه 4 خط انتن داره
با ایرانسل حداکثر سیگنال که دیدم حدود 14 دسیبل بود بهترین rsrp منفی 84
وضعیت خط با همراه اول
فکر کنم شهر کوچیک ما رو هم دارن 3G میکنن ! :n02: شهر بقلی هم داره 4G میشه !
.
دوستان این همون 3g ــه ؟ :n16:
اصلا معلوم نیست که، تو منوی گوشیت الان تو قسمت نوع شبکه چی رو انتخاب کردی؟ بیشتر شبیه 2جی میمونه چون جلوی اسم ایرانسل ننوشته 3جی یا 4جینقل قول:
عزیز شما تو مشهد روی 4G رجیستر میشی حالت معمولی بدون بسته آلفا+ یا حتما باید بسته داشته باشی ؟ دوستان تو شهرهای دیگه گذارش دادن که شرط بسته داشتن برداشته شده ولی من بدون بسته نمیتونم رجیستر بشم رو 4G تو مشهدنقل قول:
تفاوت سرعت 3G و 4G
جفت فول انتن و بهترین سیگنال دقیقا توی یه منطقه
لرستان_بروجرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]