تازه دارن پوشش کامل میکنن الان من خودم شهرک ولایت بودم بیرون پر بود داخل خونه قطع ....اینم طبیعیه دارن کم کم خیر سرشون پوشش میدن......نقل قول:
Printable View
تازه دارن پوشش کامل میکنن الان من خودم شهرک ولایت بودم بیرون پر بود داخل خونه قطع ....اینم طبیعیه دارن کم کم خیر سرشون پوشش میدن......نقل قول:
من فکر می کنم این سایت زیاد کاربردی نیستنقل قول:
و خود نقشه ای که اپراتور میده بهتره
مثل رایتل
سلام دوستان، فکر کنم غیر از مشهد هیچ شهری هنوز به ال تی ئی کامل نرسیده، مثلا تهران و قم و سایر شهرها هنوز پهنای باند اختصاص ندادن واسه همین تستهای بچه های تهران خیلی پایینتره، تو مشهدم که فعال شده اصلا نمی دونید چی شده، بیش از نصفی از پهنای باند اپراتور های موبایل رو فقط به مشهد و ال تی ئی اختصاص دادن، جوری که از پنج شنبه قبل تا الان روز به روز سرعت اینترنت موبایل پایینتر میاد و عملا از ساعت ۶ عصر تا دو شب اصلا وصل نمیشه، این قضیه هم در مورد ایرانسل و هم همراه اول صدق می کنه، فقط مناطقی که خیلی خلوت هست مثل روستاها، همراه اول سرعتش نسبتا خوبه بین ۱۰ تا ۲۰ کیلوبایت، بقیه جاها اصلا بدرد نمی خوره، من دیروز یه فایل رو صبح ساعت ۸ زدم دانلود بشه، حجمش ۴۹ مگ بود، دقیقا چهار ساعت و نیم طول کشید، امروز هم یه فایل یازده مگی رو یک ساعت و نیم طول کشید بگیره، تازه این واسه صبحه که هنوز شبکه خلوته، ایرانسل که همه ی پهنای باندشو داده به مشهد و اصلا تو شهر ما قابل استفاده نیست، با این استقبالی هم که از 4g شده فکر کنم چند روز دیگه کلا اینترنت adsl هم واسه شهر های استان غیر قابل استفاده بشه
این سایت کلن اشتباههنقل قول:
دقت : 0درصد
من هم از این سایت به عنوان یک سایت برای تشخیص پوشش استفاده نمی کنمنقل قول:
دوستان این سرویس های 2 تا 8 صبح حداقل روزی چقدر دانلود میشه ؟ جواب بدین ثواب داره
نه عزیزدل این خبرا نیست. شما کجا هستی دقیقا؟نقل قول:
افرادیکه گوشی/تبلت/مودم نسل 4 داشته باشن نادره. استقبال کجا بود؟!!!! یکروز قلم کاغذ دست بگیر از مردم و یا حتی دانشجو جماعت و ... آمار بگیر تا به حرفم برسی!
اینجورم که شما خیال کردی نیست که یک بخش ثابتی از پهنای باند رو مثل کیک بریده و کنار گذاشته باشن برای نسل4 و اگه از طرف کاربرهاش هم استفاده نشه بازم از دسترس کاربران 3G خارج باشه!!!
توی شهرها پوشش 3G کامل نیست تا چه برسه روستا. یعنی اگه توی حومه GPRS هم گیر بیرید باید کلاهتون رو بندازید هوا
100% سرکاریه. پوشش 4g که مشهد کلا نداره اینم از پوشش 3g !!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگی به مکانت داره مثلا: من تو اصفهان سرعتم روزها تعطیل از 5 کیلو تا 50 متغیره(به معنای واقعی ایرانشُل)نقل قول:
شب ها سرعت میره بالا تر اون اوایلش میانگین سرعتش 300 ولی نزدیک صبح میره بالا 500
در کل حدود 8گیگ شاید بیشتر تو یه شب دانلود میکنه
اگه جات خوب باشه میتونی یه 24گیگ رو یه شبه خالی کنی
با این ترفند به راحتی میشه فهمید سیستم چفدر حجم نت رو استفاده کرده
خب بریم سراغ ترفند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از قابلیتهای جدیدی که در ویندوز 8 وجود دارد امکان مشاهده میزان مصرف اینترنت از اولین اتصال است. این قابلیت به ویژه برای کاربرانی که اینترنت دارای محدودیت حجمی استفاده میکنند بسیار کاربردی خواهد بود. شما میتوانید به وسیلهی این قابلیت از میزان ارسال و دریافت اطلاعات هر کانکشن اینترنت در طول مدت زمان دلخواه آگاه شوید. در این ترفند به معرفی نحوه انجام این کار میپردازیم.
بدین منظور:
ابتدا (ترفندستان) کلیدهای ترکیبی Win I را فشار دهید و سپس بر روی Control Panel کلیک کنید.
پس از باز شدن Control Panel وارد Network and Sharing Center شوید.
سپس بر روی Connect to a network کلیک کنید.
خواهید دید که نوار Charms همراه با پنل Network نمایان خواهد شد.
اکنون بر روی کانکشن اینترنت خود راست کلیک کرده و Show estimated data usage را انتخاب کنید.
اکنون میزان مصرف حجمی اینترنت این کانکشن را به همراه تعداد روزهای محاسبه شده مشاهده خواهید کرد.
جهت صفر کردن این شمارنده حجمی، میتوانید بر روی Reset کلیک کنید.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]