با سلام
البته سنهايزر hd 25 ايرپد هست و m50 فول سايز .و تا جايي كه يادم هست hd25 سه مدل داره ( hd25 adidas orginal-hd25 amperior- hd25 1-ii)كه من فقط مدل hd25 1-ii رو تست كردم ولي چون امكان تست همزمان با m50 رو نداشتم نميتونم دقيق مقايسشون كنم. ولي بنظرم صداي نزديك به هم دارن .هر دو هدفون براي دي جي طراحي شدن هردو داراي باس قوي و تفكيك بالايي هستن ميد hd25 بسيار خوب ولي هاي كمي ضعيف كه فكر كنم نياز به امپ داشته باشه.ميد و هاي m50 خوب و بهتر از hd25 هست و صداي گرم تر و موزيكاليته تري نسبت به hd25 داره.
Soundstage m50 البته بيشتر و بازتر هست ولي hd 25 هم soundstage بازي داره كه چون با امپ تست نكرده بودم نميدونم تا چه حدي هست. ولي كلا سنهايزر ها soundstage خيلي خوبي دارن.
از لحاظ راحتي استفاده ١٠٠% برتري با hd25 هست چون earpad هست و بسيار سبك و راحت و چرم pad هاش فوق العاده نرم و خاصيت ضد تعريق داره. و در استفاده دراز مدت بسيار راحت هست و احساس نخواهين كرد كه هدفوني روي سرتون هست ولي m50 در استفاده طولاني مدت ازار دهنده دردناك ميشه.
در كل اگر تفاوت قيمت رو در نظر نگيريم بنا به كيفيت صدا بنظر من و پيشنهاد اساتيد انتخاب m50 انتخاب بهتري خواهد بود.
موفق باشين