من موقعی که میرم ماموریت های قسمت اساسین رو انجام بدم وقتی میخواد لود بشه 10 ساعت طول می کشه و اخرش هم اون قسمت رو لود نمی کنه...مشکل از چیه؟
Printable View
من موقعی که میرم ماموریت های قسمت اساسین رو انجام بدم وقتی میخواد لود بشه 10 ساعت طول می کشه و اخرش هم اون قسمت رو لود نمی کنه...مشکل از چیه؟
آره این یکی از مشکلات بازیه که چند باری برای من هم اومد یا اینکه بالاخره بازی لودش تموم میشه !! یا بهترین راه اینه که از بازی خارج بشی دوباره اجرا کنی بازی رونقل قول:
آقا یکی این جواب من را هم بده>؟؟نقل قول:
میگم من اورجینال دارم این مشکلات رو نداره . الانم سیوامو ریختم اساسین مشکل نداره .
شما نیاز به این دو پوشه دارید:نقل قول:
ویستا
C:\Users\XX\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV
C:\Users\xx\AppData\Local\Microsoft\XLive
اکس پی
C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Rockstar Games
C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
همونطور که می بینید پوشه ای به اسم game saves نیاز نیست و شما احتمالا اشتباه کپی کردی.
شما هم کشتی مارو با اورجینالت...می خوای خریدار پیدا کنی به زور؟!نقل قول:
خیلی ممنون از کمکتون ... به دادم رسیدین ...نقل قول:
این مرحله رو خیلی حال کردم
مرحله بود با بروسی میرفتیم مسابقه ماشین سواری:دی
تا لحظه اخر من دوم بودم در آخرین لحظات نفر اول قاطی کرد ماشینش و من جلو زدم و اول شدم
خیلی حال کردم
البته اینم میدونم که حجت اورژینالشو داره:دی
دوست عزیز...تا اونجایی که من دیدم 1 ترینر بود که بچه ها لینک داده بودن...منتها نمی دونم پول رو هم زیاد می کرد یا نه...سرچ کنید تو همین تاپیک هست...گرچه من اصلا به مشکل پول بر نخوردم حین بازی...همیشه اونقدری که لازم بود داشتم...مگه چی می خوای بخری شما؟نقل قول:
در مورد پچ هم 2 تا پچ اومده که ممکنه به بهتر اجرا شدن بازی کمک کنه و ممکنه هم نکنه..واسه من که فرقی نکرد.بازم لینکش تو پست اول تاپیک مشکلات و اینها هست...اگه نبود توی خود تاپیکش سرچ کن.
مگه من اورجینال میفروشم
اصلا به من چه . برید با نسخه کرک شده آنلاین بازی کنید . من که عشق و حال میکنم
وارد یه اپارتمانی شدم که هیچکی توش نیست
بهم زنگ زدن گفتن لب تاپ رو چک کن
رفتم چک کردم هیچ ایمیلی ندارم
باید چه کنم؟؟