:31:نقل قول:
مگه بدون وی پی ان هم میشه از اینترنت استفاده کرد؟
نه داداش قطع نمیکنن نگران نباش....
محتوای مخفی: مخفی
Printable View
:31:نقل قول:
مگه بدون وی پی ان هم میشه از اینترنت استفاده کرد؟
نه داداش قطع نمیکنن نگران نباش....
محتوای مخفی: مخفی
من میرم توی قسمت اطلاعات حساب تاریخ انقضا رو زده تا آخر اسفند ولی من امروز 3 ماهه خریدم؟
باید بهشون زنگ بزنم اطلاع بدم؟
یک سوال دیگه
3 ماهه نامحدود گرفتم حداکثر چند مگ دان کنم قطعش نمی کنند؟
ممنون
منم جدیدا" با خط ایرانسل و شماره 707 دقیقا" همین مشکل شما رو پیدا کردم!نقل قول:
من امروز زنگ زدم خیلی سریع جواب دادند
نه مشکلی نداره میتونی استفاده کنینقل قول:
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
تا هرچقدر دوست داشتی و تونستی دانلود کننقل قول:
آیا..؟ هان؟نقل قول:
دوستان به غیز از خاموش کردن مودم راهی دیگه ای هست که بشه اتصال به اینترنت رو قطع کرد؟
چون برای بازی فیفا اگه به نت وصل باشی نمیشه بازی کرد
این سوال رو هم ممنون میشم پاسخ بدید
نقل قول:
من میرم توی قسمت اطلاعات حساب تاریخ انقضا رو زده تا آخر اسفند ولی من امروز 3 ماهه خریدم؟
باید بهشون زنگ بزنم اطلاع بدم؟
میتونی کابل لن رو از کامپیوتر یا مودم بکشی که به نت وصل نباشینقل قول:
در مورد سوال دومیت هم زنگ بزنی بهتره چون این سیستم E-care مشکل پیدا کرده و از حسابم حدود 30 هزار تومن کسر شده و حدود 2 هفته هست که هنوز بهم جوابی ندادن:41: تا زوده زنگ بزن که الکی دلیل نیارن بگن مشکل از ما نیست
---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------
اگر میخوای کلا تبدیلش کنی به مبین نت میشه اما اگه بخوای تو زمان های مختلف از هر دوتا استفاده کنی تا جایی که میدونم فعلا راهی نیستنقل قول:
[QUOTE=denzelmovie;6806787]دوستان به غیز از خاموش کردن مودم راهی دیگه ای هست که بشه اتصال به اینترنت رو قطع کرد؟
چون برای بازی فیفا اگه به نت وصل باشی نمیشه بازی کرد
روي آيكون پايين سمت راست كه شكل يك كامپيوتر هست و موقع استفاده از اينترنت خاموش روشن ميشه رايت كليك كنيد و گزينه Disable رو بزنيد. براي اتصال دوباره هم بايد مراحل زير رو طي كنيد:
start > control panel > network connections
و روي Wireless Network Connection دابل كليك و صبر كنيد تا مجددا كانكت بشيد.
ببخشيد براي سوال ديگهتون اطلاع نداشتم.
یه راه ساده تر از بقیه دوستاننقل قول:
من خودم تو برنامه eset smart security دسترسی فیفا رو به اینترنت بستم..شما اگه از سایر نرم افزارهای اینترنتی استفاده میکنی هم میتونی اینکارو انجام بدی!