دیشب عجب سرعت توپی بوده، فکر کنم این سری فیبر نوری رو با چسب دوقلو چسبوندن، حسابی دیتا میرسونه!!!:16: حدود 1300،همه لینکها آدرایو. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دیشب عجب سرعت توپی بوده، فکر کنم این سری فیبر نوری رو با چسب دوقلو چسبوندن، حسابی دیتا میرسونه!!!:16: حدود 1300،همه لینکها آدرایو. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستان amin123 تو انجمن سخت افزار تو بازار اصفهان هستن میخوای با ایشون هماهنگ کننقل قول:
در ضمن مودم Linksys هم هست دقیقا با همین قیمت و فرق ظاهریش رو میشه گفت فقط تو اینه که آنتن wirless اون معلوم نیست و انتن داخلی داره ولی asus آنتش بیرون قرار داده شده
خب به سلامتی:11:نقل قول:
دیشب بعد از ساعت 1 نه سرعت وبگردی کم شد و نه پینگ بالا رفت:8:
سرعت ها خیلی عالی شده.
من در حالت free از رپیدشیر با سرعت 61-62 دانلود میکنم.با اکانت هم زیر 64 نمیاد.
پینگ با یاهو 217ms و با گوگل 166ms
این هم تست از speed test
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکو 512-اصفهان-مرکز مخابراتی ولیعصر
خوش به حالتون
من الان یه ماهه اینترنتم اختلال داره. تا آخر این ماه هم صبر میکنم. (چارهای هم دارم مگه :19:) به نظر میاد شاتل برای منطقهٔ ما فکری نمیخواد بکنه. فکر کنم اینا زیاد پورت فروختند، اما پهنای باندشونو زیاد نکردن :41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از 320 من:31:
سلام.
من از این چیزا بلد نیستم : دینقل قول:
این طور که بنظر میاد مودم شما در حالت Bridge تنظیم شده.
اگر مودم رو در حالت PPPoE تنظیم کنی، خودش کانکت میشه به شبکه و نیازی به «شمارهگیری» از طریق کامپیوتر نیست. البته به شرطی که مودمت بتونه غیر از حالت Bridge وصل شه! مال خیلیها که میشه.
شاید اینطوری مشکلت حل بشه.
الان من باید چکار کنم تا این تنظیماتی که گفتی بشه ؟: دی :31:
مودم asus am 602
ممنون.
کم کردن پورت ها هم نمیدونم چطوره : دینقل قول:
بهتزین راه همون راهیه که آقا سیامک گفتن
فعلا کم کردن پورت ها به 2 پورت هست که دیگه dc نداری
این راه واسه من جواب داد و دیگه بزنم به تخته dc نداشتن
از سیامک عزیز که خیلی بهش زحمت دادیم هم تشکر
ممنون.
:11:
دقیقا مشکلت چیه؟ افت سرعت یا قطعی؟! پشتیبانی چی میگه؟!نقل قول: