تا اومدم درباره کمپرسور کولر خودم بنویسم شما پست زدید.
کمپرسور کولر من این مدله Sanden SD7V16 کسی درباره این مدل چیزی میدونه؟
من یه چیزایی پیدا کردم ولی میخواستم شما هم کمکم کنید
ممنون
Printable View
تا اومدم درباره کمپرسور کولر خودم بنویسم شما پست زدید.
کمپرسور کولر من این مدله Sanden SD7V16 کسی درباره این مدل چیزی میدونه؟
من یه چیزایی پیدا کردم ولی میخواستم شما هم کمکم کنید
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینه دیگه؟به نظرم خوبه و قدرتش هم باید مناسب باشه.پست قبلی من رو بخونید ببینید موقعی که کولر گرم میشه کمپرسور قطع نمیشه؟
این هم یه اموزش جالب که داره کمپرسور کولر نوا رو بازسازی میکنه
چک کردم.
ترموستاتش رو خیلی وقت پیش یه سره کرده بودن.
از سوییچ دومی یا همون فشنگی فشار هم مطمئنم که سالمه تستش کردم.حالا یه برنامه ای دارم که بذارید امتحان کنم اگه مشکل حل بشه اینجا میگم.
نظرتون درباره این کمپرسور چیه؟آیا قضیه اون پیستون متغیر صحت داره یا نه؟اینطور که تو سایت خود ساندن نوشته این کمپرسور 7 سیلندره.
راستی یه سوال از شما دوستان عزیز.اگر کولر رو گیج بزنم فشار باید در بهترین حالت که حداکثر خنکی رو داشته باشه باید توی مسیر کم فشار در حالتی که کمپرسور وصله و داره کار میکنه چند باشه؟
با توجه به وضعيت نامشخص كولر ماشين( كه هنوز گاز گيري نشده) و تجارب خودم در مورد كولر شورلت ( و البته پرايد) و همينطور تجربه هاي خوب دوستان، و كيفيت نامعلوم گاز كولر موجود در كشور، و از همه مهمتر مهارت نامطمئن تعميركاران كولر، تصميم دارم با همين قطعات موجود روي ماشين، كولر رو راه بندازم، اما اگر از كمپرسور جواب خوبي نگرفتم، بدون صرف حتي يك ريال براي اون، كمپرسور رو با نمونه اي كه جناب سعيد سوپري خريدن تعويض كنم( كه البته زحمت خريدش رو هم به ايشون محول ميكنم :n01:) چون به نظر ميرسه با كمترين هزينه و دردسر تونستن بهترين كيفيت و كارايي رو از كولر بگيرن.
خواهش میکنم جناب کامارو من در خدمتم.یه سوال داشتم آیا میشه بجای آفتامات کولر یه فتامات معمولی ۵فیش نصب کنم که دورهای کند کولر هم فعال بشه؟یا باید فابریک باشه؟
امروز یه سر زدم به اوراقی و سپر جلو ماشین رو بردم و همانطور که جناب علی اقا فرموده بودن با 60 تومان سر یه سپر خیلی عالی و تمیز برداشتم و 2 تا زه روستون وسط بیوکی هم گرفتم 20 تومان و 2 تا هواکش گلگیر عقب هم خریدم 10 تومان.
البته فیلر سپر خودم هم با پیچهای استیلش برداشتم و سپرم رو بدون اونها تحویل دادم.
ضمنا 4 تا سوکت فابریک برای چراغهای کوچک دور هم از رو یه سلبریتی برداشتم که اونها رو اشانتیون داد.
بعد هم یه سر زدم چراق برق و یک جفت مچی درب ایرانی ولی با جنس فوق الاده عالی گرفتم 55 تومان.یه لوله واسط اگزوز نو هم گرفتم 30 تومان
یه کمپرسور کولر فابریک بیوک هم برای امین اقا پیدا کردم که به گفته ی فروشنده در حد نو هست و گفت برو با خیال راحت ببند .
از لطف شما خيلي ممنونم، اگر كار به اونجا رسيد ديگه ناچارا بايد همين كار رو بكنم و از يه مدل كمپرسور ديگه استفاده بكنم، چون با وجود مشكلات زيادي كه توي اين قضيه هست( نبود اطلاعات كافي در مورد توانايي و هماهنگي انواع كمپرسورها با فرم سيستم كولر شورلت و گاز R 12) ديگه نميشه با آزمون و خطا جلو رفت چون خيلي هزينه داره ، و تنها راه منطقي استفاده از تجارب بقيه است.نقل قول:
در مورد آفتمات فن كولر، من دقيقا همين كاري كه گفتيد انجام دادم و نتيجه خوبي هم داشت، چون آفتمات فابريك خودش خراب شده بود و ديگه به درد نميخورد، از يك آفتمات رايج 5 پايه استفاده كردم و الان تمام دورهاي تند و كند به خوبي كار ميكنه.
درود.
تا مبحث کولر و ... داغ هست خواستم بپرسم کمپرسورهای فابریک آمریکایی ها قابل تعمیر هست؟؟؟؟
و اگر تعمیر بشه کیفیت کارش در برابر این کمپرسورهای ساندن در چه حدی میشه؟؟؟
با تشکر.
--------------
محمد چان عکس گرند پریکسی که گذاشتید کجاست؟؟فروشی نبود احیانن؟؟اگه فروشی بود قیمتشو ذکر می فرمایید؟؟؟:n16:
سلام
گفته بودم درباره کولر میخام یه کاری بکنم.
امروز یه کاری کردم یعنی دیگه هم دلم رو زدم به دریا و هم پولم رو.
پیش اون کولر ساز قبلی که رفته بودم کولر رو فشار سنج نصب کرد و گفت که گاز کم داره و روی همون گاز اضافه کرد که با این وضعیت جواب درست حسابی نگرفتم.البته اینطور که معلوم بود یارو اصلا از کولر ماشین سر در نمیآورد.(لعنت بر این کسایی که از کاری سر در نمیارن و الکی دست میکنن تو ماشین مردم)
ولی امروز رفتم پیش یه کولر ساز دیگه و بهش گفتم که هرچی تو سیستم هست رو تخلیه کن و با پمپ وکیوم همش رو بکش و سیستم رو خلاء کن و دوباره گاز بزن.اونم همینکار رو کرد.بعد از خالی کردن و تخلیه سیستم رفت سراغ گاز زدن.به اندازه یه پژو 405 گاز زد ولی اصلا انگار نه انگار(به قول خودش برای 405 اون شیر رو 13 تا 15 بار که باز کنن و ببندن سیستم به بهترین حالتش میرسه)ولی برای ما اصلا تغییری نکرد.
همینطور ادامه داد تا رسید یه 35 بار باز کردن شیر که سیستم تازه شروع کرد به خنک شدن.روی فشار سنج رو که نگاه کردم دیدم داره عدد 32 رو نشون میده(داخل صفحه فشار سنج دو سری عدد داره یه سری عدد از صفر شروع میشه و دو رقمی میشه و به 120 تا 130 میرسه که فکر کنم به مقیاس PSI یا BAR باشه.نمیدونم زیاد توجه نکردم. و یه سری سه رقمی بودن که نمیدونم چی بود.)
(همون موقع یه زانتیا هم اومد برای کولرش که فرصت خوبی بود تا ببینم که این کمپرسوری که روی ماشین منه و صاحب قبلی ماشین گفت که ماله زانتیا هست راست گفته یا نه.که بعد از بررسی کردن زانتیا دیدم که بله همون کمپرسوره.چقدر کمپرسور زانتیا بد جا هست.)
از اینجا به بعد گفت که دیگه سیستمت خنک میکنه ولی نمیدونست که نهایت فشار قابل تحمل سیستم ماشینهای آمریکایی چنده.و ماشین آمریکایی چقدر باید گاز بخوره.برای همین نزد و گفت که اگه میخوای میزنم ولی هرچی شد پای خودت.
که برای همین بود که اومدم و اینجا پرسیدم که فشار توی سیستم باید چند باشه؟
الان ماشین کولرش خیلی بهتر شده ولی به اون خنکی که مدنظر منه هنوز نرسیده.فکر کنم هنوز هم جای گاز زدن و بهتر شدن داره.
کسی اگر از فشار توی سیستم ماشینهای آمریکایی بخصوص بیوک و نوا خبری داره کمک کنه.
بالاخره با توجه به این آقایون همه چیز دان الکی و با توجه به صحبتهای آقای کامارو درباره مهارت ناکافی این آقایون ما مجبوریم با آزمون و خطا پیش بریم.حالا خودم یه فکری به سرم زده برم یه گیج فشار سنج کولر و شیلنگها و یه کپسول گاز خوب بخرم از بازار که فکر کنم همه بدون کپسول گاز شاید به 50هزار نرسه و خودم بیفتم به جون ماشین و تا رسیدن به بهترین حالت دست بردار ندارم و بالاخره هر سال هم خودم ماشینام رو گاز بزنم و دیگه دست هر کس و ناکس ندم.
راستی گیج و شیلنگها رو میدنم از کجا باید بگیرم(حسن آباد)ولی کپسول گاز کولر رو از کجا بگیرم.بچه های تهران لطفا کمک کنید.
ممنون