بيشتر از 15-20 مگ ميباشه.نقل قول:
Printable View
بيشتر از 15-20 مگ ميباشه.نقل قول:
سلام به اساتید گرامی
می خواستم بدونم چطور میتونم Rootkit scan را در KIS 2010 غیرفعال کنم چون هر بار که سیستم را روشن
می کنم شروع می کنه به اسکن و سرعت رو میاره پایین
ممنون
با سلام.نقل قول:
شما دقيقا از چه نسخه اي استفاده ميكنيد؟
با سلام و ذكر چند انتقاد
1-دليل اينكه اين تاپيك 653 صفحه است چيست؟
آيا مديران محترم تصور مي كنند كاربران با گشت و گذار در بين صفحات به جواب سئوال خود دست مي يابند؟
2- به چه دليل تاپيك يا حداقل يك عنوان مخصوص براي آپديت يا دريافت آپديت روزانه يا ماهانه كسپر در صفحه اول ايجاد نشده؟
3- مديران محترم لطف مي كنند تمامي دوستاني كه لطف مي كنند لينك آپديت هاي روزانه كسپر را در بيرون اين تاپيك و در صفحه اصلي انجمن ارائه مي دهند با ذكر اين موضوع كه تاپيك در جاي خود درج نشده پاك يا تاپيكشان را قفل مي كنند
آيا مديران تا به حال انديشيده اند كه چرا كاربران لينك هاي پردرخواست همانند دريافت آپديت آفلاين روزانه مثلا كسپر 2010 يا نحوه يا آموزش اين مسئله را دربيرون تاپيك اصلي ارائه مي دهند؟
آيا تصور مي كنيد با قفل كردن تاپيك ها يا پاك كردن صورت مسئله مشكل حل مي شود؟
ضمنا صفحه اصلي اين تاپيك از اواسط 2009 تاكنون ويرايش نشده و خبري از ورژن 2010 در آن به چشم نمي خورد !
با سلام و تشكر از انقادهاي شما.نقل قول:
اما ذكر چند نكته نيز ضروريست:
1-دليل عمده ويرايش نشدن پست اول از چند ماه قبل تا كنون اينه كه دوست خوبمون Majid20 عزيز مدتهاست به دليل گرفتاريها و امور شخصي نتونسته اند به انجمن سر بزنند و پست اول را ويرايش كنند و مطالب جديد را در آن پست قرار بدن.
2-در مورد دليل 653 صفحه اي بودن اين تاپيك هم مشخصه.سوالات و مشكلات كاربران و طبيعتا پاسخهاي آنها در طول اين زمان اين حجم صفحه را ايجاد كرده.
3-مديران اين انجمن به فكر كاربران نيز بوده اند در غير اينصورت اكثر مطالب مورد نياز كاربران را يكجا در پست اول تاپيكها قرار نميدادند.بگذريم كه تهيه و دسته بندي مطالب در بين انبوه صفحات خود كار مشكلي بود.
4-دوستاني كه آپديتهاي محصولات امنيتي را در تاپيكهاي جديد ايجاد ميكنند كاري مغاير با قوانين انجمن انجام ميدهند.آن دوستان ميتونن يا منابع مورد استفاده را براي دوستان معرفي كنند يا مطالب خود را در تاپيكهاي مرتبط قرار بدن.همه كاربران هم از طريق آفلاين محصولات امنيتي خود را آپديت نميكنند.
بالاخره قوانين مصوب شده در هرجايي ممكنه به مذاق خيلي از افراد(حتي در جامعه) خوش نياد و اين دليل نميشه كه چون برخي افراد از قوانين تعيين شده خوششون نمياد قوانين را نقض كنند.ميشه اگر اشكالاتي هست آن اشكالات را مطرح كرد تا به بهترين شكل آنها را اصلاح كرد مثل همين كاري كه شما كرديد.
لازم به ذكره در مورد مسايلي كه شما مطرح كرديد بنده پيگير بودم و هستم و مطمئنا شاهد تغييرات خواهيد بود.
با تشكر.
نقل قول:
من از نسخه 9.0.0.459 استفاده می کنم
من خودم در آخرين نسخه منتشر شده يعني نسخه 9.0.736 اين مورد را نديدم ولي ظاهرا قراره كمپاني كاسپر در نسخه هاي آتي براي اين مساله فكر اساسي بكنه و آنرا در اختيار كاربر قرار بده ولي فعلا تنها توصيه استفاده از نسخه اي ميباشه كه خدمت شما عرض كردم.اون نسخه اي كه شما استفاده ميكنيد متاسفانه اشكالات عديده اي داره.نقل قول:
سلام
نسخه 9.0.0.736
نميدونم چرا وقتي protection فعاله وقتي كانكت ميشم هيچ نرم افزاري نميتونه به نت وصل بشه و بايد disable كنم كه خطرناكه
مشكل چيه؟
منظور شما اينكه با Browser ها هم نميتونيد كانكت بشيد؟نقل قول:
ويندوز شما چيه؟
آيا Parentral Control فعاله يا خير؟
روي آيكون كاسپر در قسمت System Tray كليك راست كنيد ببينيد تيكي مقابل عبارت block network traffic وجود نداشته باشه.
نقل قول:
استاد گرامی از راهنماییتون خیلی ممنون
اما من از کجا میتونم این نسخه را دانلود کنم؟