بله سمند ماشین جاداریه ولی ایشون بین 405 و 206 مردد هستن.
بله سمند ماشین جاداریه ولی ایشون بین 405 و 206 مردد هستن.
سلام
به نظر من 206 تیپ 5 بهتر باشه
دوستان همه نظر بدیید لطفانقل قول:
سلام یه پراید تصادفی هست ( چپی ) 1500 میفروشه ! مدل 83 دوگانه سوز
یه صافکار گفت 1تومان خرجش کنی درست میشه ! ارزش داره ؟
206خیلی بهتره! اگه من جات بودم توی خریدش شک نمیکردم مخصوصا وقتی پای تیپ 5 میون باشه
با سلام به همه دوستان. من میخوام 206sd v8 بخرم خیلی تحقیق کردم ماشین خیلی خوبیه البته از نظر مشخصات فنی موتور و ترمز و... ولی هیچ چی راجع به مشکلات این ماشین نمیدونم. حالا از دوستان این سوالات رو دارم. 1-میگن تو پیچ های تند تو جاده پشتش میره این درسته؟ 2-فشار روی محور عقب این ماشین در حالت بدون سرنشین و بار چه قدره؟ 3-میگن توی شیب های تند عملکرد ضعیفی داره و قدرت و سرعتی نداره . آیا درسته؟ 4-وضعیت جلو بندیش چطوریه؟اگه مثل 405و سمند و پارس هست که به درد نمیخوره.تا 2.5سال حدودا خوب کار میکنن ولی بعد از اون هر 8_7 ماه یه بار باید بری جلو بندی. 5-درکل ماشین پر خرجه یا کم خرج؟البته تا دوسال و نیم حدودا تمام ماشین ها کم خرجن.وفقط روغن و بنزین وفیلتر میخاد. 6-عملکرد گیربکس چه جوریه؟ 7-سرو صدای اتاق چه قدره؟آیا صدای تیوپلس و موتور داخل میاد؟ ببخشید که سوالاتم زیاد شد. فقط خواهش میکنم کسای که این ماشینو دارن یا تست کردن جواب بدن.
سلام به همه برو بچ
نمیدونم چرا بعضی ها تو این تاپیک ها یکم بی انصافی میکنن راجع به پرشیا.قبول دارم خدایی به این قیمت نمی ارزه ولی خدایی از خیلی جهات دیگه از خیلی از این ماشین ها سرتره.
خیلی ها 206 رو بهتر از پرشیا می دونن و خیلی ها میگن که 206 مصرف سوختش پایینه و از این جور چیزها ولی من میخام بگم که اصلا به مصرف بنزین خیلی اهمیت ندین.
مگه چقدر مصرفش پایین تر از 206 هست؟ 2 یا 3 اصلا 4 لیتر ولی خوب از اون طرف هزینه نگهداریشه که خداییش خیلی بالاست و پرشیا نسبت به 206 خیلی خیلی بهتره. من خودم یه پرشیا مدل 80 دارم می خام تا 15 روز دیگه بفروشمش دوباره یه پرشیا بگیرم
من خداییش خیلی پرشیا راضیم با اینکه مدل 80 هستش ولی خدایی به اون صورت صدا نیوفتاده.
دایی خودم هم 206 داره من سوار ماشینشم شدم ولی خدایی لذت رانندگی تو پرشیا واقعا لذت بخش تره .ماشینشم تازه خیلی سرحاله(مدل 87 تیپ 5) ولی تو سربالایی ها نسبت به پرشیا بازم کم میاره.ولی از بعضی جهات هم خب نسبت به پرشیا سرتره.
از بچه ها هم معذرت می خام که سرتونو درد اوردم.
این فقط نظر شخصی خودم بود که این دو تا ماشینو سوار شدم
مرسی.
سلام من میخوام ماشین بخرم اما بین سمند lx سفارشی و 206 تیپ 5 نمیدونم کدوم رو بخرم.برای سمند بهم میگن که قطعاتش چینی هستش و 6 ماه نشده صداش در میادو خراب و خرجو ازین مسائل که کسی گفت که خودش سمند داره و برای 206 هم میگن استهلاک بالا خرج بالاست چون قطعاتش گرون و تعمیراتش هم همینطور حالا دو دلم و نمیدونم کدوم رو بخرم لطف میکنید یه نظری بدید دوستان من رو هم از دو دلی در بیارید ممنون از همه
بحث اینه که پارس با 405 تفاوتی جز چراغاش نداره و این اختلاف قیمتی اصلا معقول و عادلانه نیست پس خریدش هم درست نیست .
پارس ماشین خوبیه ، من اگر پارس 15 ملیون بود برای خریدش فکر میکردم اما با این قیمت خریدش واقعا اشتباه هست .
نقل قول:
چرا به سورن فکر نمی کنید