[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
سلام دوستان
من یه هارد مای پاسپورت وسترن دارم که الان یه مشکلی براش پیش اومده که وقتی مثلا از سیستم جداش میکنی بعد بخوای دوباره وصل کنی اصلا نمیشناسه مگر اینکه چند ساعت بگذره بعد دوباره وصل میکنم میشناسه
به نظرتون مشکلش چیه؟
روی سیستم های دیگه هم امتحان کردم کار نکرد!
نوشته های من کسی نمیبینه؟؟؟نقل قول:
شما پستتون مال کی بوده که الان عکس گذاشتین ؟نقل قول:
نقل قول:
وقتی به سیستم هارد رو وصل میکنید از disk managment عمس بدین
[QUOTE=omid.2009;7583278]سلام.
فایل ها درست ریکاوری نمیشه.نقل قول:
برای این کار ابتدا در ویندوز به قسمت RUN رفته و سپس CMD را تایپ کنید و enter بزنید در منوی باز شده diskpart را تایپ کنید و منتظر بمانید تا برنامه بالا بیاد( توجه شود که این برنامه تحت command می باشد) سپس دستور list disk را بزنید تا دیسک های شما را لیست کند سپس flash خود را انتخاب کنید مثلا flash من در دیسک شماره یک هست پس این دستور را تایپ می کنیم select disk 1 سپس دستور clean را برای پاک کردن فایل های موجود می نویسیم و سپس دستور create partition primary را تایپ می کنیم و بعد از آن دستور format quick را تایپ می کنیم و منتظر می مانیم تا فرمت کامل شود و در آخر دستور active را می نویسیم و از برنامه بیرون می آییم و تمامی فایل های DVD ویندوز رو تو فلش کپی می کنیم و بعد از بایوس مادربورد first boot رو روی فلش تنظیم می کنیم و فایل های ویندوز شروع به لود کردن می کنن به همین راحتی!!!!
میگم به خاطر این نیست که هارد تبدیل بهpartition primary شده ؟ فرمت اولیه اش چی بوده ؟
در نهایت بالاخره میشه نرم افزاری ریکاوری کرد یا نه ؟ جوری که باز کلا خراب تر نشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این ایرادهایی که در تصویر مشخص شده مهمه !؟ میشه درستش کرد!؟
نقل قول:
پست های صفحه قبل رو بخونید یا دو صفحه قبل رو
مشکل شما مطرح شده گفته شده که چه کارهایی بکنید
EXTREME اقا میشه راهنمایی بکنید بگی چه کار کنم ؟
پست بالایی
دوستان من یه هارد 146 گیگ سرور دارم. حالا میخوام بعنوان هارد قابل حمل ازش استفاده کنم. همونطور که میدونید خروجی که داره با هاردهای اینترنال معمولی متفاوته. ورودی برق و دیتا بهم وصل هست. میخواستم بدونم چطوری می تونم این هارد رو ازش خروجی USB بگیرم و از طریق یو اس بی به کامپیوتر متصل کنم؟ چه جور تبدیلی باید بگیرمو خرجش چقد میشه؟
سپاس