D3000 یه حرفه ای هست نباید با غیر حرفه ای مقایسه بشهنقل قول:
بازم میگم g11 بهترین گزینه برای شماست
D3000 یه حرفه ای هست نباید با غیر حرفه ای مقایسه بشهنقل قول:
بازم میگم g11 بهترین گزینه برای شماست
سلام ELSIN جان به نظر شما کیفیت عکس الفا 230 بهتره یا G11 ? میدونم اولیه حرفه ایه و زومش بیشتره ولی نمونه عکش رو ندیدم .....
فرق بین SLR با غیر SLR (همه Compact ها) مثل ماشین واقعی (نه اشغالای توی ایران) با ماشین اثباب بازی میمونهنقل قول:
نقل قول:
با سلام دوست عزیز درصورت امکان لطفا آموزش PDF و شماره تلفن جایی که خرید کردید را برای
من PM فرمایید
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. این که گفتی توی شب نویز داره اگه میشه بیشتر توضیح بده. یعنی جوری هست که عکسهای توی شب میگیره اذیت کننده باشه؟ ممنون میشم بیشتر توضیح بدینقل قول:
اگه قصد خرید دوربین SLR دارید گزینه های بهتری نسبت به سونی وجود دارندنقل قول:
کیفیت عکس های SLR ها به لنز هم بستگی داره. لنز خود دوربین معمولا زیاد جالب نیست و باید ۷۰۰-۸۰۰ هزار تومانی هم برای لنز هزینه کنید !
دوست عزیز ، عکسهای این دوربین و سایر دوربینها به وفور در اینترنت موجود است. یک سرچی توی اینترنت کنی بد نیست.نقل قول:
درباره پاسخ سوالت این را باید بگویم که کیفیت عکس شب ضمن اینکه به کیفیت دوربین مربوط است ، بطور قابل توجهی به مهارت عکاس نیز بستگی دارد. اگر با تنظیمات دوربین آشنا باشی در شب هم می توان عکسهای خوب و بدون نویز گرفت.
دوست عزیزنقل قول:
قابل توجه شما و سایر دوستان
در این آدرس می توانید نمونه عکسهای این دو دوربین و سایر دوربینهای بازار را به راحتی با هم مقایسه کنید :
[HTML]http://www.imaging-resource.com/IMCOMP/COMPS01.HTM[/HTML]
موفق باشی
سلام خدمت همه ی دوستان.
من بعد از 2 سال کار کردن با H50 قصد دارم وارد دنیای DSLR بشم.
اما نه الان.
میخوام حدود آذر ماه یه دوربین بخرم. و میخوام از همین الان با آرامش و وقت کافی انواع گزینه ها رو بررسی کنم.
نظرتون در مورد آلفاهای سونی سری 5 ها چی هست؟ مثلا 550.
کلا تا حدود 1 میلیون تومن چی پیشنهاد میدین؟
نیکون - کنون یا سونی؟
لایکا تو این قیمت چیزی داره؟
خیلی ممنون. تا آذر ایشالا مزاحمتون هستم. :دی
در این قیمت Canon EOS-550D بهترین گزینه است.نقل قول: