رنگ قاب سیاه برای 5700 ثابته یا نه ؟
Printable View
رنگ قاب سیاه برای 5700 ثابته یا نه ؟
من از حافظه گوشی یه بک آپ تو مموری گرفتم وبا کد #7370#* گوشی رو ریست کردم ولی وقتی میخوام restore کنم این ارور رو میده:
Unable to restore.
Not enough space to restore entire memory card.
مموری کارت 560مگ خالی و فون مموری هم دو مگ توشه که نمیدونم مال چیه چون هیچی توش نیست.
سلام دوست عزیزنقل قول:
منم یه همچین مشکلی داشتم و نتونستم درستش کنم. بعدش هم با بک آپی که تو کامپیوتر داشتم و با PC SUITE گرفته بودم restore کردم.
حالا شما سعی کن شاید درست شد.
چرا دوست عزیز شما برنامه quick office رو از gsmaria بگیرید و نصب کنید ... من خودم دارمش !!نقل قول:
سلام به همه...
من یه راه بلدم که وقتی گوشی در حالت مدیا پلایره... بشه از دکمه های عددی گوشی هم استفاده کرد... روش درد نخوریه... ولی باحاله...
کافیه lock phone گوشیو فعال کنید... سپس گوشیو خاموش کنید و بعد گوشیو در حالت میوزیک پلایر قرار بدید و روشن کنید... وقتی کدرو خواست با دکمه های اعداد که الان ÷شت گوشی قرار گرفتن بزنید و وقتی گوشی بالا آمد میتونید از دو طرف گوشی استفاده کنید... نکته ی جالب اینه که با این کار مسخره می تونید پشتورو با گوشی اس ام اس بدید که من با این روش دوستامو اسکل کرده بودم...
یه مشکلم دارم... من بعد یه مدتی که با گوشی کار می کنم (یعنی فقط زنگ زدن و اس ام اس)... وقتی میخوام برم تو اپلیکیشنای گوشی میگه مموری پره... منظورشم مسلما مموری موقتی یا ram هست... ولی وقتی منورو نگه میدارم که هر برنامه ای بازه رو ببندم فقط تلفن و میوزیک پلایر بازن... وقتی هم گوشیو خاموش روشن می کنم گوشی درست میشه... این ارور مموری فول هم فقط در زمان باز کردن برنامه ها و فیلم ها و زوم عکس ها میاد...
شما راهی بلد نیستید؟ برای شما پیش نمیاد؟؟
ّبله منم باکس جف گوشیمو اپدیت کردم.نقل قول:
خیلی ممنون که جواب دادی دوست خوبمنقل قول:
سلام دوست عزیز
منم یه همچین مشکلی داشتم و نتونستم درستش کنم. بعدش هم با بک آپی که تو کامپیوتر داشتم و با PC SUITE گرفته بودم restore کردم.
حالا شما سعی کن شاید درست شد.
با بک آپی که تو pc داشتم گوشی رو restore کردم و خدارو شکر دفتر تلفنم برگشت...ولی چون بک آپ مال چند ماه پیش بود همه انگیج وپوینت هاش پرید حیف ... اگه امین خان بود شاید میدونس این ارور مال چیه و چجوری درست میشه
سلام دوستان کسی مستر کد 5700 رو نداره من میخام ریستور کنم هر کارش میکنم رمز عبور میخاد 12345 رو میزنم فایده ای نداره
میخام ریستور کنم نمیشه ممنون میشم بزارید
سلام دوستان کسی مستر کد 5700 رو نداره من میخام ریستور کنم هر کارش میکنم رمز عبور میخاد 12345 رو میزنم فایده ای نداره
میخام ریستور کنم نمیشه ممنون میشم بزارید
گوشی از اول دست خودت بوده .... یا کارکرده از کسی گرفتی ....؟
احتمالاً قبل از شما دستکاری شده باشه ....