انگار ساعت شروع شبانه شده 2 ، دیشب از 1و 10 دقیقه گذاشتم کم کرد
Printable View
انگار ساعت شروع شبانه شده 2 ، دیشب از 1و 10 دقیقه گذاشتم کم کرد
چه سرویسی می خری با چه قیمتی؟نقل قول:
سرویس یکساله 2 مگ بهار رو خریدم , خدا رو شکر سرعتش خیلی خوبه ولی این دوبله حساب کردن مالیات و عوارض روی قبض نمیدونم قانونی هست یا نهنقل قول:
باید بپرسم
سلام دوستان
پرا.کسی ایران (رایگان) جایی میشه گیر اورد؟؟؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
عجب بی صفت هایی هستن اینا
من دیشب دانلودم از 1 و 12 دقیقه شروع شد 170 مگ کم کرد. شب قبل اش از 1 و 11 دقیقه 178 مگ کم کرد!
دیگه حتی وب گردی نمی تونم بکنم. 1 گیگ می خری هیچ وب گردی نمی کنی همه اش را سامانه می خوره 4 -5 شبه
زنگ بزنیم شکایت کنیم ازشون
من سرعتم اگر اسمی نشه از 340 تا بالاتر نمی ره
میگم این لقمان قبلا هم فن اوا می داد و هم مخابرات؛ اگر هنوز می ده بر م تخلیه کنیم از اکسین از لقمان بگیرم دوباره
سلام من هر شب ساعت 1 دانلود میکنم فقط مودم رو خاموش روشن میکنمنقل قول:
شبانه شده از ساعت 1 دوباره
سرویست 2 مگ
این دوست راست میگه ولی باید خاموش روشن کنی
- - - Updated - - -نقل قول:
این دوست راست میگه ولی باید خاموش روشن کنی
نقل قول:
مرکز مخابراتیهامون تعجب میکن :n09:نقل قول:
دوستان من میخام برای یکی از دوستانم یه نت خوب بگیرم که شرمنده نشم همه سرویس دهنده ها رو بررسی کردم همه هم مینالیدن واقعا نمیدونم غیر از مخابرات واسش چی بگیرم از بس وضعیت نت داغونه . اینو یادم رفت خط هم پی سی ام نیست خوب دیگه اپارتمان همینه دیگه . حالا اگه از دوستان سرویس دهنده رو سراغ داره که سرویس به دردسری بده که افت کیفیت نداشته باشه و اینکه سرعتش از سرعت اسمی روزانه بیشتر باشه شبانه هم بشه یه نیم نگاهی بهش کرد قیمتش هم گرون نباشه چی رو میتونید پیشنهاد بدین البته من شاتل هم دیدم بنظر سرویسهاش گرون هستن حالا توصیه دوستان چیه ؟
فعلا بهترین ارائه دهنده های وب که از لحاظ قطع و وصلی 1/100 مخابراته ، سرعت عالینقل قول:
فقط باید ببینید مرکز مخابراتی پورت خالی داره یا نه؟
همچین هم مالی نیست دیگه مخابرات از دیشب تا حالا 200 بار قطع شده نتم در صورتی که تمام خطم تا باکس رو خودم سولفات زدائی کردم مشکل مخابرات تازه داره سره چرکینش باز میشه مثلا کیانپارس یکی دو بار قطع میشه ولی منطقه ما تا دلت بخوادنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
استفاده از اینترنت به خود کاربر برمیکرده یعنی باید دید که شخصی که میخواهید برایش اینترنت بگیرید چه استفاده ای از اینترنت میخواد بکنه
در حال حاضر :
برای دانلود در شب مخابرات ، برای بازی صبانت ، برای وب گردی شاتل و پارس انلاین
مزایا و معایب :
مخابرات
مزایا: سرعت بالاتر از اسمی و شبانه رایگان از 1 الی 6 صبح ، پینگ به نسبت مناسب در حد 130
معایب : عدم داشتن پشتیبانی درست و درمون
صبانت
مزایا : پینگ عالی برای بازی
معایب : سرعت کم
شاتل
مزایا : داشتن پشتیبانی قوی ، سرعت بالاتر از اسمی در روز اما در شب در صورت دانلود زیاد محدود میشید به حدی که نمیتوانید حتی وب گردی کنید
معایب :گران بودن قیمت سرویس ها و محدودیت در صورت دانلود کمی زیاد
پارس انلاین
مزایا: سرعت بسیار بالا در روز ، قیمت های مناسب ، پینکه نسب مناسب تر از مخابرات ، پشتیبانی قوی
معایب: عدم داشتن شبانه رایگان
همان طور که میبینی شرکت ها معایب و مزایا مختلفی دارند کاربرد دوست شما از اینترنت چیه؟
من با DMTخطو میزارم رو 5مگ تا سه روز هم گذاشتم لینک نپروند و قطع نشد
مشکل اینجاست که یه نویز ناگهانی و شدید به dslamها وارد میشه مثلا توجه کردم تو یه لحظه snrاز 19میاد رو 8 دوباره میره بالا دیگه حسابشو بکشید اونایی که snrشون 10یا 12باشه میره رو منفی
باید دان استریمتون رو کم کنید که snr خیلی بالا بره تا با اون نویز قطع نشه
سلام
امشب همش داره نتم قطع میشه جریان چیه :n35::n27:
snr خیلی نوسانش زیاد شده من الان با snr 19یهو میاد لب مرز و میخواد لینک بپرونه البته الان یک ساعتی میشه که ثابت شده رو 13نقل قول:
دوستان مگه مخابرات به خطوط pcm اینترنت نمیداد حالا چی شده که میگه اگه خطتتون pcm باشه نمیتونیم اینترنت بدیم جالبه مرکز مخابرات هم هیچ خطی تو اون منطقه نداره که بشه خط معمولی گرفت اینم شد قوزه بالا قوز دیگه تنها گزینه میمونه مبین نت. اگه دوستان راهی رو میشناسن که بدرد بخوره ممنون میشم بگین :n16:
اصلا رو خط pcm نمیشه که adsl راه انداختنقل قول:
مبین نت قیمتاش گرونه.تقریبن دو برابر adsl .ولی میتونی از اینترنت وایرلس استفاده کنی.البته از کیفیتش اطلاعی ندارم ولی قیمتاش تا اونجا که میدونم در حد همین adsl.نقل قول:
توی تاپیک اینترنت استان خوزستان دیدم گاهی راجع بهش صحبت میکنن.برو یه تحقیقی بکن ببین چجوریه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
خود مخابرات هم اول خط رو از pcm خارج میکنه بعد روش adsl میده.منتها بعضی وقتها مثل این روزها به هر دلیل موجه یا غیر موجهی کار راه نمیندازن.
اگر میتونید از بند پ استفاده کنید شاید جواب داد.
چرا pcm دست خود مخابراتهنقل قول:
ولی فعلا مخابرات ممنوع الفروش شده
نه روی pcm نه روی خطوط مسی نمیتونه سرویس بده
نه روی pcm اصلا نمیشه adsl فعال کرد خط pcm اول باید تبدیل به خط عادی بشه بعد رانژه بشهنقل قول:
ربطی به مخابرات هم نداره شما یه آشنا تو مرکز مخابراتیتون داشته باشی خطتو میتونه عادی کنه و از هر شرکتی که خواستی adsl بگیری
اره دیگه خود مخابرات از pcm درش میاره روش adsl میبندهنقل قول:
بعدش هم که خواستی تخلیه کنی دوباره pcm میکنش که نتونی از isp دیگه اینترنت بگیری:n09:
قانونی هست که اگه به مدت 6ماه خطت رانژه مخابرات باشه بعدش اگه تخلیه کردی مخابرات حق نداره خطتو pcm کنه و در صورتی که pcm کرد حق شکایت به تنظیم مقررات رو داریدنقل قول:
فکر نکنم این قوانین روی مخابرات خوزستان اثری داشته باشه:n09:نقل قول:
من خودم وقتی میخواستم تخلیه کنم رفتم با پشتیبانی isp دیگه صحبت کردم بهم گفت که تو کلت داغه یا خطتو تخلیه نمیکنن یا pcm میکننش و به این راحتی ها نمیشه از مخابرات کشید بیرون با وجود اینکه خطم از اول معمولی بود:n09:
من از 1.10 دقیقه شروع به دانلود کردم ازم کم کرد و ترافیکم تمام شد و الان هم با پارس انلاین اومدم :n27:
خوب شد که برا من ساعت 12:59 آی پی پرید و ساعت 2 آی پی گرفت:n02:
از ساعت 1 و 15 شروع کنید چیزی کم نمی کنه
من دیشب از 1 و 11 شروع کردم 67 مگ کم کرد ازم
قبل ساعت 1 هم حتما مودم را ریستارت کنید . من اینکار رو کردم 2 شب کم نکرد
شبانه شده از ساعت یک و ربع انگار
سلام بر همشهری های گل
جایی نیست از بازه رایگان شبانه دقیقا خبر دار بشیم؟
از زمان دقیق شروع ساعت رایگان مطلع بشیم
خیر..........نقل قول:
گویا یک شب در میون ساعتش عوض میشه ولی دیگه از 2 به بعد قطعا رایگانه
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
دیشب انگار اون یک ساعتی که از ساعت 1تا2 IP نمیگرفت مودم داشتن شبانه رو درست میکردن سرعت شبانه درست شده از دیشب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبانه از ساعت 1.20 دقیقه رایگانهنقل قول:
فرشاد میخوان این یک ساعت رو که اضافه کردن رو بردارند منتها دارند ذکم کم بر میدارند
مطمعنی؟نقل قول:
کدوم شرکت؟
تو این تایپک بحث درباره اینترنت مخابراته دیگه :n33:نقل قول:
سرعتش چقدره؟نقل قول:
شما از کدام شرکت سرویس میگیرید؟ ما 2 مگ روی 3 مگ بسته شدهنقل قول:
شبانه از ساعت 1 و 20 دقیقه شروع میشه ساعت 2 هم سرعت اسمی میشه،واسه من اینطوره
تا 2سرعت آزاده از 2تا 3اسمی میشه و باید 32کانکشن فعال کنی تا 380کیلوبایت بده بعد از 3به بعد دوباره آزاد میشهنقل قول:
حذف شود....