منظورم همون بود حالا بخاد دفترچه ارسال کنه مشکلی نداره ؟ باید بره پلیس+10؟نقل قول:
برگه سفید کی میاد بعداینکه دفترجه برفسته؟
Printable View
منظورم همون بود حالا بخاد دفترچه ارسال کنه مشکلی نداره ؟ باید بره پلیس+10؟نقل قول:
برگه سفید کی میاد بعداینکه دفترجه برفسته؟
طبق گفت مسولان نظام وظبیفه افرادی که غیبت دارند اگر تا قبل از تاریخ ۲۲ بهمن سال چاری اقدام به ثبت مشخصات خود (پست کردن دفترچه ) کنند غیبت و اضافه خدمت ان ها بخشیده می شود. دفترچه رو از پلیس +۱۰ تهیه کنید. ۲ هفته بعد از ثبت مشخصات شما برگه سبز(حاوی تاریخ اعزام) و ۲ هفته قبل از اعزام برگه سفید(حاوی یگان و محل اموزشی) برای شما پست می گردد.نقل قول:
سلام دوست عزيز، منم تقريبا شرايطم مثل شماست فقط 1 اسفند اعزامم، قبلا سه ماه و نيم ناجا بودم و آموزشي هم مركز وليعصر تبريز، لطفا اگه جواب سوالات تون رو پيدا كردين يا بعدا تجربه كردين اينجا مطرح كنين چون واسه منم سواله، اينكه كدوم مركز ميافتيم واسه آموزشي و مثل قبل 24-25 روزه اين آموزشي؟ و ...نقل قول:
ممنون
سلام دوستان اگه میشه جواب منم بدید. 19/9 اعزام هستم. روی برگه سفیدم آدرس محل آموزش رو زده و نوشته ساعت 10 صبح اونجا باشم. سوالم اینه که ساعت 10 باید برم نظام وظیفه و مارو میبرن یا باید خودم بلیط تهیه کنم برای اون شهر و خودم برم به اون پادگان ؟؟ :n13:
از پلیس +10 پرسیدم گفت اطلاعی نداره.نظام وظیفه هم مسیرش دوره وقت نمیکنم برم.دوستان راهنمایی کنید در ضمن تهران هستم
10صبح؟ عجیبه من ماله هرکی رو دیدم 7صبح بودهنقل قول:
بهترین راه اینه که خودت بری تا دم در پادگان
حالا این خوبه یا بد؟؟ من 01 افتادم با فوق لیسانسنقل قول:
میدونید در ادامه تقسیماتش کجاست و ووظایفمون چیه؟؟
تک پسر از مازندران همستم
دوستان میشه برای آموزشی گوشی برد و موقعی که رسیدیم پادگان تحویل دژبانی دادش و برگشت پس بگیریمش ؟
اگه خواستی همچین کاری کنی حتما ازش رسید بگیر چونکه طبق تجربه یکی از دوستان ممکنه دژبان واسه تشویقی گزارش بده که اینو ازت گرفته نه اینکه خودت اومدی تحویل دادی:n24:نقل قول:
اردکان مشکلی نداره. ببر و تحویل بده. یه کم غر میزنن و میترسونن ولی تا روز آخر برات نگه میدارننقل قول:
ارتش با لیسانس خوبه؟ درسته که ارتش باشی میفتی شهر خودت بعد آموزشی؟
ارتش یک یگان و پادگان نیست، مجوعه ای از یگان ها با تعداد زیادی پادگان در کل کشوره ، مسلما کسی که در ستاد های ارتش در تهران خدمت میکنه با کسی که در یگان هاای دور افتاده هست هیج وقت نمی توان مقایسه کرد حتی اگر هم درجه باشند.از ابتدای سال جاری ارتش به لیسانس ها ، گروهبانی میده که مشخصا برای خیلی ها خوشایند نیست چون ۱- در اکثر پادگان ها ارتش افسرها کارت تردد دارند اما سرباز ها و گروهبان ها روز برگ هستند ۲- نگهبانی بیشتر نسبت به اقسرها ۳- در برخی از پادگان ها گروهبان ها ناحیه نظافت دارند یعنی صبح باید لااقل ۱ ساعت زودتر از افسرها در پادگان باشند.نقل قول:
اما در ارتش قانونی نیست و هم برخی اوقات عملی نمیشه که همه در شهر خودشون باشند حتی با وجود شرایط داشتن مثلا فردی از بندر انزلی در نیروزمینی خدمت میکنه ، در این شهر نیرو دریایی داریم خب باید این فرد در نزدیکترین استان به محل اقامتش خدمت کنه (این برای فردی است که شرایط دار است) و از طرفی نمیشه از نیرو زمینی یه فرض به نیرو دریای رفت چون این روند پیچیده ای داره باید سسله مراتب ارتش تا فرمانده کل ارتش با ان موافقت کنند که میشه گفت واقعا امکان پذیر نیست .
بدون شک یکی از بهترین پادگان ها اموزشی نیرو زمینی هم از لحاظ برحورد پرسنل کادر(در انجا به شما اقای دانشجو میگن) و هم از لحاظ امکانات.نقل قول:
با توجه با تک اولاد ذکور بودن شما ، احتمالا در استان خودتون حواهید بود چون لشکر ۳۰ گرگان در ساری پادگان دارد فکر کنم به نام پادگان شهید فرامرزی باشه.
دوستان تو برگه که پست داده فک کنم ابی بود نوشته باید نمره سر شماره 4باشه میخوام بگم که اکثرا میگن روزه اول که میری لباس میدن برمیگردی اونوقت لازمه بریم لباس بدن بعد بیایم موی سر رو بزنیم؟
و سوال دوم اینکه همه پادگان ها لباس که دادن میزارن بیای و اندازشون کنی؟ پوتین خودمون از نوع طبی یا بهمن بگیریم قبول میگنن گیر نمیدن مثلا تو دژبانی؟
هیچ قانونی و بایدی نیست که حتما مرخصی بدن، نسبت به دوره آموزشی و پادگان آموزشی فرق میکنه، در یک پادگان بوده دوره ای که 3 روز مرخصی دارن و دوره بعدی 10 روز اول را مرخصی ندادن.نقل قول:
در نتیجه هب این امید نرین که برمیگردین.
پوتین هم موردی نداره برای توضیحات تکمیلی تر پست های من را نگاه کنید تو 1-2 پست 1 ماه اخیر توضیحات اجمالی دادم.
بازم سلام:n12:.یه سوال دیگه پیش اومد:n13::n02: میگم من که تک پسرم بعد آموزشی چه نیروی انتظامی آموزشیمو گدرونده باشم چه ارتش میام استان خودمون؟
یه سوالم اینکه من شماره کفشم یخورده بزرگه(45:n02:) پوتینا اگه کوچیک باشه من با دمپایی آبی رژه میرم؟:n02:
شرایط تک پسری داشته باشی فرقی نمیکنه چه ارگانی باشی و در استان خودت میوفتی.نقل قول:
پوتین رو باید با یکی دیگه عوض کنی یا خودت ببری بیرون تعویض کنی، از این خبرا نیست با دمپای بری، یه کاری می کنن شما سایز پات رو کوچیک می کنی و همون پوتین رو می پوشی:n02:
چند سوال دیگه دمپایی بهمون میدن یا باید خودمون ببیریم؟نقل قول:
پوتین هم من ارتش افتادم به نظرت هر پادگان پوتین مخصوص خودشو نداره؟ اگه ببرم و به اونجا نخوره باید بندازم دور
دقیقا چه وسایلی با خودم ببرم تو پست اول اینجا نوشته ولی اینارو ببری یه گاری میشه
از دوستان کسی در مورد خدمت تو پلیس فتا اطلاعی داره چندتا سوال بپرسیم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز؛
در مورد پوتین، من پوتین گردان رو دارم ولی یکم کوتاهه، در ضمن کمی خشک هم هست.
به نظرت روش سرمایه گذاری کنم؟ یعنی ارزش داره واکس بزنم و بزارم جلوی بخاری تا چند ماه دیگه خوب نرم بشه؟
ساق کوتاه بودنش رو چکار کنم؟ گیر نمیدن؟
سلام
در دوره ي آموزشي چه كارهايي است كه بايد انجام داد؟ اگر امكانش هست ليستي بگيد
ممنون
دونستنش چه کمکی بهت میکنه؟! کارهایی که باید بکنید رو خودشون بهتون میگن. اول صبح بلند شدن ، نماز جماعت، صبحونه، نظافت، رژه رفتن و تمرین رژه، کلاس های عقیدتی و نظامی، نهار. 3 روز اردوگاه، رزم شبانه در سپاه البته، تیر اندازی با اسلحه، ساعت 5 عصر ببعد در اختیار . نه ده شب خاموشی و خواب. ضرب در 60 روز روزمرگینقل قول:
نمیدونم میدن یا نه ولی همون روز اول سر مسجد رفتن مال همه با هم عوض شد! اگه اسمتم روش بنویسی فایده نداره. وسایل هم به نظرم لازمه همش با خودت ببر. یه ساک میشه. روز اول که بردی میری میذاری اتاق ساک ها (چون باید داخل کمدت طبق آنکادر مصوب باشه و بقیه چیز هارو ببری انبار). هر وقت چیزی لازم شد میری ازش بر میداری. به نظرم بردنش ضرری نداره.نقل قول:
اسمش برنامه سین هست.نقل قول:
این برای اعزامی تیر بوده نیروی انتظامی.
نقل قول:
0430 بیدار باش و نظافت شخصی
0500 اقامه نماز صبح در اول وقت شرعی
0520 صرف صبحانه
0600 نظافت عمومی
0640 اخذ تجهیزات و بازدید فرماندهان گردانهای آموزشی
0700 استقرار در میدان
0730 اجرای ورزش صبحگاهی و آموزش یادگیری مشارکتی در میدان صبحگاه
0830 تحویل تجهیزات و آماده شدن برای کلاس
0850 کلاس اول
1020 راحت باش
1030 کلاس دوم
1200 راحت باش
1215 صرف ناهار
1315 اقامه نماز ظهر در اول وقت شرعی
1400 کلاس سوم
1530 راحت باش
1540 کلاس چهارم
1710 راحت باش
1720 یادگیری مشارکتی
1830 اجرای شامگاه
1900 صرف شام
1940 نظافت عمومی و اماکن
2050 اقامه نماز مغرب و عشاء در اول وقت شرعی
2145 اجرای قرق و اخذ آمذ
2200 خاموشی
من سينوزيت دارم با آسم خفيف..
موقع دويدن سرفه شديد ميگيرم..حالت عادى ام سرفه هام چن دقيقه يه باره..
خودشون معافم ميکنن? چون با اين اوضاعم همون آموزشى داستان دارن با من!
برا معافيت درخواست ندادم چون نخاستم ريسک کنم چون اگه رد ميشدم تو کميسيون,ميفتادم سال بعد و 24 ماهه ..
اسفند اعزامم
خودمم راغب نيستم زياد ب معافى..
کنار ميان باهام?
مورد داشتیم پزشک پادگان تو دوره آموزشی به طرف گفته تو معافی برو اقدام کن . همه این مواردی که گفتی از نظر فرماندهان محترم قرتی بازی و فرار از رزم به حساب میاد مگر اینکه خلافش توسط پزشک درمانگاه اثبات بشهنقل قول:
سلام هم رزم! لعنت به این سابقه خدمت قبلی! امریه مفت رو از دست دادم... خبری شد خبرت میکنم. من تبریزم پس ولیعصر بهتره واسم. ولی میگن اراک برخورد خوبی داره با تحصیل کرده هانقل قول:
دوستان توی نیرو زمینی ارتش بعد اموزشی که مثلا افسر میشیم لباسمون چی هست؟ همون لباس اموزشیه یا یه چیزه ا پرستیژه؟؟
پوتین چی؟تعطیله دیگه بعد 2ماه ان شا الله؟؟؟؟؟:n04:
دوستان دو سوال مهم دارم
معاف از رزم تو کارت پایان خدمت میزنه معاف از رزم ؟؟؟؟؟
بعد معاف از رزم رژه نمیره درسته واریکوسل درجه 2 مثلا ؟؟؟؟
اون سه روز اردو رو میبرن معاف از رزما رو ؟؟؟؟؟
من میتونم بگیرم بگیرم به نظرتون ؟
واقعا تصورات بعضی ها با واقعیت خیلی فرق میکنه...:n05:
ببخش پستت از قلم افتاده بود.نقل قول:
مشکلی نداره، این حرفهم مسخره است، تمام کسایی که من دیدم میرفتن آموزشگاه، یعنی واقعیتش اصلا آموزش رانندگی ناجا ندیدم که بیاد برای سرباز آموزش بده.
توضیح دادم میری کارگزینی میگی من درخواست داشتم وضعیتش جی هست، اگه از فرمانده نامه نیومده باشه مشکل را مطرح کن، چیز خاصی نیست و خودشون حل میکنن.
فکر این مسایل را نکنین.نقل قول:
بله دمپایی جزو وسایل استحقاقی شما هست.
خیر پوتین پوتین هست فرق نمیکنه، فقط بعضی جاها پوتین های متفاوت خاکی رنگ استفاده میشه که اونم معمولا کادری ها استفاده میکنن.
پوتین باید استاندارد باشه، اگه پست من را مطالعه کنید میبینید که نوشتم مال من کمی کوتاه بود ولی استاندارد بود چون مارکش فرق میکرد.نقل قول:
اون نیم پوتین هایی که تو بسیج استفاده میشه و یا میدن کوتاه میکنن قابل قبول نیست.
آموزشی 4 جیب هست و بعدش 6 جیب میشه (البته در ارتش) استتار هم همون هست، سرباز و کادر و... یه استتار می پوشن، البته بعضی یگانها موظف میکنن که یه نوار کنار شلوار داشته باشن که من از روال این تو ارتش خبر ندارم (آموزشی باید باشه من یگان منظورم هست)نقل قول:
پرستیژ چیه؟!! :n02:
یعنی چی پپوتین تعطیله؟ نظامی باید پوتین پاش باشه چه کارد چه سرباز
باز فرصتی شد یکی از مسایل حاشیه ای خدمت را بگیم، اگه میدونستیم از اول یه هند بوک جمع میکردیم.:n09:
اینکه شما در سپاه و ارتش و... فکر کنین ابهت نظامی دارین و... این زیاد نیست در واقع، بعد یه مدت حال کردن برای خودتون دیگه عادی میشه، البته این مورد از یه طرف بهتر هست، چون مردم هم با اینکه دقیق نمیدونن ولی چون حداقل ناجا را می شناسن با سربازهای دیگه راحت تر هست.
از طرفی سرباز ناجا بدبخت میبینی دنبال یه لونه ای هست برای سیگار همه چپ نیگاه میکنن چون فکر میکنن گشته و خودشون را جمه میکنن.
البته این را باید یادآور بشیم که سرباز ناجا خوب نسب به سربازهای دیگه طبیعتا قدرت بیشتری داره و این موردی هست که خیلی ها دوست دارن (طبیعت آدمی هست)
شده بود بچه ها کادر ارتش را (تو شخصی گری) چون مواد داشت تو بازرسی گرفته بودن، خود من زمانی که افسر گشت بودم یکبار یه نفر را گرفتیم که داشت مصرف میکرد، کادر ارتش ولی چون آخرش اخراج بود و فرمانده از دفعه قبل سپرده بود ولش کردیم رفت.
در نهایت اینکه سرباز ارتش و سپاه فقط نظامی هست ولی سرباز ناجا ضابط قضایی، ضابط قظایی یعنی اینکه شما قانونا وقتی داری میری مرخصی و در لباس هستی کسی بهت حکم جلب سیار نشون داد باید طرف را دستگیر کنی، مواردی که در آموزش میگن مثلا قتل و... باید اقدام کنی و...
به همین دلیل کادری های ناجا وقتی میرن منزل شخصی میرن و میان.
البته من گفتم قانونا باید انجام بدین ولی کسی نره خر شه انجام بده جیم بزنین.
خیر ولی در اطلاعات چیپ هست.نقل قول:
خیر رژه میرن، معمولا اعصاب و روان ها ول هستن.
بله اردو را میرن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان واسه آموزشی میخوام خرید کنم و پوتین بگیرم حالا شما بفرما بغیر این دستکش و کلا ه هم بگیرم یا خودشون میدن؟
اونها هم استحقاقی هست، لباس زیر، لباس پشمی، کلاه پشمی، دستکش، صابون، شامپو، مسواک، حوله صورت، پتو، ملافه، جوراب، کمربند، واکس، فرچه و...، دمپایی، ساک انفرادی،لباس کار، پوتین، کلاه کار و شاید چند قلم دیگه که حضور ذهن ندارم استحقاقی هست.نقل قول:
ممنون داداش..پس یه پوتین میگیرم
استحقاقی منظورت چیه؟ یعنی خودمون باید ببریم یا اونجا میدن؟نقل قول:
یعنی وسایلی که بهتون تحویل میدن.نقل قول:
Send from my Samsung Note 3 using Tapatalk
دوستان بعد از گرفتن نامه فارغ التحصیلی از دانشگاه برای خدمت اقدام کردم و یک دی تاریخ اعزامم شد. چند روز پیش برای گرفتن مدرک موقت دانشگاه به دانشگاه مراجعه کردم که گفتند پرونده ی فارغ التحصیلیم به خاطر یک مشکل از مرکز برگشت خورده حالا وضعیت من رو نوشتن اعزام به خدمت. حالا سئوال من اینه که برای سربازیم در اول دی مشکلی ایجاد نمیشه؟! در ضمن من الان اقدام کردم واسه درست کردن پرونده فارغ التحصیلیم منتظرم تا جوابش بیاد.
یک سئوال دیگه اعزامی های اول دی فردا شنبه مشخص شده که آموزشی کجا افتادن که برم پلیس+10 بپرسم؟ ممنون
در ۰۱ به شما ابتدا دوره یک دست لباس ۲ جیب میدن، در انتهای دوره نزدیک مراسم تحلیف یک دست لباس ۴ جیب میگرید البته شاید به علت کمبود ۲ جیب ، از همان ابتدا بهتون ۴ جیب بدن.در ۰۱ همه وظیفه ها باید باند نوار قرمز روی شلوار داشته باشند .در یگان که تقسیم شدید رنگ نوار باید همرنگ لباس باشه و چون شما تا انتهای خدمت تنها یک استحقاق کویری دارید پس از نوار زرد رنگ استفاده می کنید البته دژبان ها مستنی هستند و انها از نوار قرمز استفاده می کنند.لباس افسر و گروهبان و سرباز و حتی پرسنل کادر همه ۴ جبیه و از لحاظ شکل ظاهری فرقی نداره.نقل قول:
پرستیژ!؟
متاسفانه دید منفی به لباس نظامی وجود داره چه بین وظیفه و چه کادر. برخی پرسنل کادر در پارکینگ پادگان تعویض لباس می کردند! یعنی طرف صبح که هوا تاریک بود هم حاضر نبود با لباس نظامی بیاد دیگه چه برسه به ظهر . شاید ابتدا کمی جذابیت داشته باشه اما به مرور خسته کننده است.
پوتین هایی که ارتش میده همه سنگین و خشک هستند ، خشک بودنش به مرور زمان با واکس زدن و استفاده زیاد تا حدودی رفع میشه و عمر این پوتین ها معمولا یک ساله، شما می توانید در اولین مرخصی که بهتون دادن پوتین رو در میدان امام حسین تهران(بورس لوازم نظامی) عوص کنید.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شاید این رو کمتر کسی در این تاپیک گفته باشه " اهمیت لباس نظامی"
یک فرد در پوشش لباس نظامی باید دقت داشته باشد که هر نوع جرم و خلافی که از دید قانون گذار برای افراد نظامی ممنوع است مرتکب شود با دادگاه نظامی سروکار خواهد داشت و احکام این دادگاه بشدت سختگیرانه است.برخی از این جرم ها مثل فحاشی،ضرب و جرح ، قتل حتی حمل و استعمال دخانیات و... دوستمون در پست های قبلی اشاره کردند که از کادر ارتش سیگار گرفتند، حتی شما در خودرو شخثی خودتون هم سیگار بکشید به عنوان یک فرد نطامی مجرم محسوب خواهید شد.
سلام . من میخوام چند روز دیگه برم دفترچه بگیرم و با 12 سال غیبت و زن و زندگی و از این فرصت بخشش ها استفاده کنم و برم خدمت چند تا سوال داشتم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
اول اینکه من میخوام دفترچه بگیرم و برای معافی اقدام کنم که احتمالا معاف از رزم بشم حالا این کارهای معافی چقدر طول میکشه و ملاک بخشش این هست که دفترچه رو تا قبل از 22 بهمن
پست کنیم ؟؟؟ من که میخوام برای معافی اقدام کنم اگه نشه و من رو اعزام کن هم شامل بخشش میشم؟؟ و اینکه اعزامم بیفته 94؟؟؟ 3 ماه کسری متاهلی رو هم میگیرم یعنی کلا میشه 19
ماه؟؟
و دیگه اینکه متاهل هستم و خودم کار و کاسبی دارم و باید همه رو به امون خدا ول کنم حتما تو شهر خودم میفتم؟؟ امکانی هست که بعد از ظهر ها بیام خونه که بتونم به کارهای شرکت برسم؟؟
لطفا هرکی میدونه راهنمایی کنه الان تنها دغدغه من همینه ...:n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03::n 03::n03:
ما که تووی ارتش خدمت میکنیم فقط پوتین جوراب دو دست لباس و پولیور و اوورکت کلاه کار و دستکش و کلاه پشمی گرفتیم! فکر کنم ارگانهای دیگه نظامی هم فقط همینارو میدن:n01:نقل قول:
دوست عزيزنقل قول:
ببخشيد اينجور ميگم ولي 12سال نرفتي،كار هم كه داري،ديگه به چه دلخوشي ميخاي بري؟؟براي يك كارت مسخره كه حالا هم اگه بري شايد براي شغلت مشكل پيش بياد؟؟؟ارزش داره؟؟؟
نقل قول:
ميشه چند مورد از مواردي كه ياد ميگيريد را لطف كنيد بگيد...
ما تا ديديم و شنيديم،اين بوده كه ياد بگيري زيرآب زن باشي و اهل هرجور دوز وكلك و قالتاقگري باشي تا كسري بگيري؛فرمانده بپيچوني و..دركل ياد ميگيري گرگ و نامرد بشي تا از بقيه سواري بگيري نه اينكه سوارت بشند!!!!توي اين دوره زمونه حروومخوري،حرف از رفاقت و مردانگي واقعا مثل جوك ميمونه اونم كجا توي نظامي ها كه سريع ميخان براي ارتقا زيرآب همديگه را بزنند
دوستان الان لیسانس تو ارتش گروهیانه یا افسر ؟