فکر نمیکنم بازم با بخش فروش تماس بگیر سوال کننقل قول:
Printable View
فکر نمیکنم بازم با بخش فروش تماس بگیر سوال کننقل قول:
نقل قول:جواز کسب دیگه چیه ؟نقل قول:
این روشی که میگی از داشتن کارت دانشجویی هم سخت تره...:n02:
یه راه حل سریع و ساده تر میخوام..
من برای خودم و هرکی از پارس گرفتم نه جواز کسب دادم نه کارت دانشجویی برای حتی سرویسی مثله 2 محدود...کدام شهر هستید که اینجوری سفت و سخت گرفتن ؟نقل قول:
درسته منم همین طور سرویس 1 مگ محدود گرفتم منتظر بودم ازم کارت دانشجویی بخوان ولی اونا صداش رو در نیاوردن دیگه منم چیزی نگفتم:n02:نقل قول:
دوست عزیز شما هم اینترنتی اقدام کنید به احتمال زیاد هیچ مدرکی نمیخوان اگرم خواستن بگین بعدا میفرستم:n06:
معذرت یکم دیر شدنقل قول:
جواز کسب همونی که همه کاسبای بازار دارن:n02:
آره خووو داشتنش خیلی سختره اگه دوست و آشنایی داشته باشی خیلی هم آسونه :n06:
دقیقا , برید شرکت ثبت نام کنید ممکنه یکم داستان در بیارن ولی اینترنتی ثبت نام کنید اصلا نیاز به این سوسول بازیا نیست :n02:نقل قول:
من سه شنبه رفته بودم برای ثبت نام
برای سرعت بالای 256 خیلی گیر بودن!!!
هر چی میگفتم کارت دانشجویی قبول میکنید قبول نمیکردن!تا این حد گیر بودن:n02:
اخرش با همین مدرک دانشجویی راضیشون کردم:n09:
قرارداد رو با 128 ببندید ۱ماهه بعدش اینترنتی تغییر سرویس بدید به همین راحتی!
سلام دوستانPOL-512-10G
کیفیت پارس آنلاین چه طوریاس ؟
قطع و وصل میشه ؟
سرعت شبانش چه طورییه ؟
من بینوPOL-1024-3Gشک دارم !
سرعت کدوم بیشتره و چقد ؟
سرعت شبانش چه طوره ؟
قطعی سرور چه طوره ؟
با تشکر
پارس انلاین واقعا میشه شبا 2 یا 3 گیگ دانلود کرد؟ من از یکی پرسیدم گفت سرعت شبانس میاد پاینن. با سرعت 1 مگ مثلا...دوستان یه راهنمایی کنید.لطفا جواب بدید..لطفااااااااااااااااا اااااا
1024 رو بگیر به طور متوسط هر شب دو گیگ دانلود داری ! اگه 2 مگ رو بگیری هر شب به 6 گیگ نزدیک میشی ! البته بسته به شهر تون هم دارهنقل قول:
پ ن پ نمیشه !نقل قول:
با طرح دو مگ راحت 5.5 گیگ رو هر شب دانلود کردید ! یک مگ هم دور و بر 2 تا 2.5 گیگ دانلود !
نقل قول:مرسی از پاسخ شما و بقیه دوستان...نقل قول:
والا من تهرانم..اصلا هم زنگ نزدم بپرسم برای 512 محدود ، کارت دانشجویی و... میخواد یا نه....
آخه میخوام یکساله بخرم که شامل تخفیف بشم.. چطوری 128 ثبت نام کنم بعدش به یکساله 512 تغییر سرویس بدم ؟
خواهش میکنم، شما تلفنی ثبت نام کن برای سرویس 128 ۴گیگ یک ماهه بعد از یک ماه از طریق پرتالش ۱ساله 512 بگیر بصورت اتوماتیک هم انجام میشه.نقل قول:
اصلا لازم نیس 128 اول سفارش بدی منم مث شما چیزی نداشتم برای اینترنت 512 ولی تلفنی سفارش دادم اومدن مدارک رو بگیرن اونو ندادم بعد 2-3 رو که انتم وصل شد زنگ زدن گفتن فکس کنید منم فکس نکردم 1،2 بار دیگه هم زنگ زدن ولی بازم من ارسال نکردم و الان 9 ماه گذشته و هیچ اتفاقی نیفتاده:دینقل قول:
مرسی از پاسخ شما و بقیه دوستان...
والا من تهرانم..اصلا هم زنگ نزدم بپرسم برای 512 محدود ، کارت دانشجویی و... میخواد یا نه....
آخه میخوام یکساله بخرم که شامل تخفیف بشم.. چطوری 128 ثبت نام کنم بعدش به یکساله 512 تغییر سرویس بدم
سلام دوستان من می خواستم پارس انلاین بگیرم حالا موندم چه سرویس رو بگیرم.برای دانلود بازی میخوام و معلوم نیست ماهی چقدر دانلود کنم بستگی به تعداد بازی ها داره.حالا دوستان می تونن کمک کنن چه سرویسی بدرد من می خوره که به صرفه هم باشه.
باتشکر
سلامنقل قول:
اگه میتونید شبانه دانلود کنید سرویس های محدود سرعت بالا ( یک یا دو مگ ) خریداری کنید ! هزینه سه ماه حدود 75 درمیاد که با طرح دو مگ محدود هر شب 6 گیگ به طور متوسط دانلود دارید !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کدوم مرکزید خط من رو که یکماهه روی 9 مگ بستن
سلام بلاخره منم خطم آپگرید شد ...
Status: Up Downstream Rate: 8928 kbps Upstream Rate: 1024 kbps
برای منم 9 مگ شده
تو شب زمان رایگان اون موقع هم 800 کیلو میده؟
بچه ها چند گیگ گرفتید 2تا 7 صبح با این سرعت؟
کسی تو این چند روز گرفته خواهشا بگه
ببخشید دوستان یه سوال دیگه
نامحدود 512 وقتی او ن حجمش که فکر کنم 40 گیگه تموم میشه سرعت واقعیش چقدر میشه و دیگه کلا محدودیتی نیست با همون سرعت؟
یه سوال دیگه هم داشتم با سرعت 500 1گیگ چقدر طول میکشه تا دانلود شه؟
باتشکر
سلام دوستانی که سرویس 265 نامحدود دارن سرعت دانلودشون رو چنده؟؟
میخوام تمدید کنم خیلی فوری جواب بدید
میاد روی سرعت اسمی 512 که باید 40-50 بگیرهنقل قول:
ببخشید دوستان یه سوال دیگه
نامحدود 512 وقتی او ن حجمش که فکر کنم 40 گیگه تموم میشه سرعت واقعیش چقدر میشه و دیگه کلا محدودیتی نیست با همون سرعت؟
حدود 48-52 دقیقه :n02:نقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم با سرعت 500 1گیگ چقدر طول میکشه تا دانلود شه؟
باتشکر
سلام وضعیت شبانه تون چطوریه الان بچه ها؟:n16:
من میخوام از یزد پارس انلاین بگیرم الان توی سایتش یه سرویس گذاشته 2مگ با 7گیگ حجم 25.500
این سرویس یعنی همون سرویس معمولی هست فقط تخفیف خورده؟یعنی سرعت روزانه و شبانه همون هست که دوستان اینجا میگن؟
یه سوال دیگه اینکه از طریق نمایندگی این شهر اقدام کنم بهتره یا از سایت خوده پارس انلاین ثبتنام کنم؟
و چند روزه خط من حدودا وصل میشه؟
دوستان کسی می تونه روی پارس با openv,p,n کانتکت بشه؟؟
نقل قول:
با هزارتا لینک تونستم 300 تا رو بگیرم و تا صبح 2.8 گیگ گرفت:n21:
والا سرویسی که توسایتِ پارس هستش با ۳گیگ حجم و ۲۳۹۰۰ اگر اشتباه نکنم قیمتش بود.نقل قول:
این سرویسی که شما میگی بنظر خیلی خوب میاد.
ابوالفضل جان زمانی که های وب در شهر ما کمبود پهنای باند داشت با چندین لینک سرعتمون زیاد میشد!مطمین باش مرکزتون کمبود پهنای باند داره!نقل قول:
آره مهدی جون منم همین حدس رو میزنم :n15:نقل قول:
فردا قراره تیکت بزنن دعا کن مشکل برطرف بشه:n28:
دیشب با پشتیبان تهران صحبت کردم جمالی مثه اینکه نبود یکی دیگه بود که خیلی شوت بود گفتم بیخیال:n22:
الان از سرور داخلی و خارجی بیشتر از 130 تا سرعت نمیده :|
ابوالفضل جان از تهران خودشون مراکزی که کمبود پهنای باند داشته باشند رو مانیتور میکنند و گزارشش رو ارسال میکنند...اما معمولا تا مشکل بخواد حل بشه زمان نسبتا طولانی میطلبه....نقل قول:
حالا شما بهتره هر روز با تهران پیگیر باشی تا هر چه زودتر اقدام کنند...
واقعا تاسف باره:n15:!!اونم برای سرعت 2مگ.........نقل قول:
آقا من در حال حاظر128 نامحدود دارم ماهی 27 به نظرتون بیام محدود خوبه یا نه دانلود شب زیاد مهم نیست برام شبی 1 گیگم دانلود بشه خوبه بیشتر وبگردی میکنم روزی 3-4 ساعت
توی همین سایت یزد هم دقیقا تمام اون سرویسهای سراسری وجود دارهنقل قول:
سرویسی که من میگم رو زده ویژه و توی لیست نیست
حالا نمیدونم اینم مثل همون 3گیگ 23900 هست و فقط به صورت ویژه تخفیف دادن یا شرایطی مثل افت کیفیت و ساعات رایگان و اینا روش داره
اگه افت کیفیت نداشته باشه خیلی خوبه به نظرم
بله با این اوصاف اگر افت سرعت نداشته باشه خیلی عالی هستش.نقل قول:
سلام بچه ها کسی تو مرکز مخابراتی شهید سعادتمند با پیش شماره 4420 از پارس آنلاین سرویس داره؟؟؟؟ خوبه ؟؟؟؟:n06:
سلام بچه ها کسی تو مرکز مخابراتی شهید سعادتمند تهران با پیش شماره 4420 از پارس
آنلاین سرویس داره؟؟؟؟ خوبه ؟؟؟؟
سلام دوستان بیشتر از 45 دقیقه هست دارم سعی میکنم این صفحه را باز کنم و یک عکس 25 کیلوبایتی آپ کنم تا بتونم رکورد جدید پارس افلاین در پینگ را با افتخار برای همگان به نمایش بگذارم
ثبت رکوردی جدید در پینگ اینترنت ایران = 3569
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چجوری میشه adsl parsonline رو به wifi وصل کرد؟
دوستان پارس آنلاین قند شکنهای مثل l2..tp یا openv:p..n رو ساپورت میکنه؟
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر پورت را بسته استنقل قول: