من فری دانلود می کنمنقل قول:
توسایتش نوشته اگه روزانه زیاد مصرف کنی قانون اجرامیشه
Printable View
من فری دانلود می کنمنقل قول:
توسایتش نوشته اگه روزانه زیاد مصرف کنی قانون اجرامیشه
دقیقا درست میگ.نقل قول:
اما این قانون برای شبانه ECO هم اعمال شده. کلاهبرداری
اما توی قرار داد من همچین چیزی ننوشتهنقل قول:
اگه اینطور باشه من درخواست جمع اوری خط رو میدم
البته دیشب مثل ینکه کلا سرویس های اکو 2 مگ مشکل داشته چون قبل از اینکه من بگم سرعتم چنده خودش پرسید سرعتتون 2 مگ هست؟وقتی گفتم اره گفت باید امشب رو تحمل کنید فردا درست میشه
من ECO 512 هستم. 2 مگ که شبانه رایگان نداره!!!
سرویسهای اکو- آفیس ترافیک شب رایگان ندارد. نام سرویس: office 2048 / اداری
---
منم همینو بهش گفتم که تو قرارداد نیست گفت قانون جدیده.
خودش گفت لیست داریم و اسم شما تو لیست. اینطور که گفت لیست 300-400 نفریه که هر روز بهش اضافه میشه.
فقط تهران هست که اکو 2 مگ نداره و بجاش اکو آفیس گذاستند و اکو 2 مگ در شهرهای دیگه شبانه رایگان داره.نقل قول:
به به چه حالی کردم :26:اون سه گیگ که داده بود همشو دانلود کردم :31:بعد فرداش قطع شد دو سه روز دیگه رفتم شارژ گرفتم به خوبی و خوشی الان دارم استفاده میکنم واسه شما هم اگه همچین اتفاقی افتاد برین دانلود کنین حالشو ببرین:8:نقل قول:
من یه شارژ یک ماهه گرفته بودم که امروز (جمعه)اخرین روزش بود ولی دیدم مصرف دورم صفر درصد شده انگار که شارژ کردم دوباره زنگ زدم نمنایندگی گفتن امروز جمعست به خاطر اونه و ساعت 12 قطع میشه؟؟!!! گفتم باشه:5: اومدم اون 3 گیگ که داشتم مصرف کردم الان ساعت از 12 گذشته 100 مگ ازش مونده :31: (در عرض کمتر 4 ساعت 3 گیگ زد شبا میزاری واسه دانلود 2 گیگ بزور میزنه:2:) حالا می خواستم بدونم که من اینو مصرف کردم نیان بگن ترافیکت تموم شده بیا پولشو بده چون من شارژ نکرده بودم خودش داده بود؟
بچه ها ART1 الان سرعتش چه جوریاست؟؟
این ECO128 تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من اکو 128 دارم اوایل که گرفته بودم هرشب 300 - 1200 دانلود می کردم اما چند ماهی که گذشت سرعت رو کم کردند تا الان که اصلا شبها نمی تونم دانلود کنم سرعتم شده 4 - 5 کیلو
از ماه رمضون تا الان همینطوریه که از مهرماه هم بدتر شده
به این پشتیبانی هم که هرچی میگم فایده نداره
توی این هفته هم کلا 2 روز اینترنتم قطع بود زنگ زدم میگه توی مخابرات دارن تجهیزات adsl شما رو جا به جا میکنن
بهش میگم چرا اطلاع ندادید میگه به ما ربطی نداره!!!!!!
نمیدونم چیکارکنم
به نظرتون ارت 2 ارزش هزینه کردن داره؟
امشب هم مثل دیشب سرعت بالاتر از 13 نمیره
اکو 128
دوستان راهکاری ندارید. دهنمون آسفالت شد
این دوره تموم بشه عمرا دیگه از شاتل سرویس بگیرم
دوستان پارس آنلای خوبه برم؟
این دوره تموم بشه عمرا دیگه از شاتل سرویس بگیرم
دوستان پارس آنلای خوبه برم؟
سرویس اکو 2 مگ من هم برای شب دوم سرعت بالاتر از 15 نمیره
از ساعت 1 پشت خط منتظرم.امشب تکلیفمو با شاشتل روشن می کنم
دوست عزيز من هم اكو 2 مگ دارم مال من امشب 8 كيلو بايت سرعت داره الان با پشتيباني تماس گرفتم گفت چون دانلود شبانه شما زياد بوده سرعت شبانه شما محدود شده گفتم مگه شبانه رايگان نيست گفت قانون جديد شركت اينهنقل قول:
كلاهبرداري به تمام معنا
شبانه شاتل از اين به بعد محدوديت دانلود داره و رايگان نيست
خب رسما اعلام کردن که قانون Fair Use Policy شامل سرویس های اکو هم میشه حتی در ساعات رایگانمن که رفتم دنبال جمع اوری خطم
به قول یکی از دوستان مرگ بر مدیر تمع کار شاتل
سلام
الان داشتم دانلود می کردم.
برای این که نوسان سرعتم را ببینم . چیز وی ... را وصل کردم بعد از چند دقیقه سرعت کاملا ثابت شد!!!
الان داره با سرعت ثابت ۵۸ دانلود می کنه!! اکو ۵۱۲
ببخشید پستم دوبار ارسال شد!
سلام
ترافیک من تند تند تموم میشه بدون اینکه مصرف اینترنتم تغییر کرده باشه ؟! فکر می کنید دلیلش چی میتونه باشه؟
در ضمن انتی ویروسم avg هست و اپدیته و مطمئن ... هیچ نرم افزاری هم فکر نمیکنم اپدیت کنه خودش رو !
از چه راهی بفهمم مشکل از کجاست ؟!
.........................
---------- Post added at 02:15 AM ---------- Previous post was at 02:12 AM ----------
ببخشید من هم پستم دوبار ارسال شد!! ماشاله پینگ اینقدر بالاست که هی رفرش کردم ... متاسفم !!!
سلام
من یک اشتباهی گردم ۲ ماه پیش سرویس ای دی اس ال را یک ساله کردم.
حالا اگر بخواهم از خطم را جمع کنم پولم را پس می دهند؟؟
چقدر شاتل عوضی شده
من دومگ دارم دارم با 15 دانلود می کنم
میگم به پشتیبانی که بابا این چه وضع سرعته
می گه شما زیاد دانلود کردیند محدود شدیند
هر چی می گم بابا این ماله سرویس های ارت هست که نا محدود کردیند من اکو دارم
می گه نه
گفتم دم شما گرم که اکو که محدود هست رو بازم محدد می کنید
پس ما روزی حدود 800 تومان می دیم واسه سرعت 16 یعنی 128 پیشش لنگ می ندازه
واقعا که
---------- Post added at 04:26 AM ---------- Previous post was at 04:26 AM ----------
چقدر شاتل عوضی شده
من دومگ دارم دارم با 15 دانلود می کنم
میگم به پشتیبانی که بابا این چه وضع سرعته
می گه شما زیاد دانلود کردیند محدود شدیند
هر چی می گم بابا این ماله سرویس های ارت هست که نا محدود کردیند من اکو دارم
می گه نه
گفتم دم شما گرم که اکو که محدود هست رو بازم محدد می کنید
پس ما روزی حدود 800 تومان می دیم واسه سرعت 16 یعنی 128 پیشش لنگ می ندازه
واقعا که
برای منم دقیقاً همینجوری شده امروز تماس گرفتم یه بند از قرارداد رو برام خوندن فکر می کنم دیگه دارن خیلی زیاده روی می کنننقل قول:
من رو باش که کلی براشون تبلیغ کردم گفتم سرویس خوبی ارائه میدن، فکر می کنم خیلی از شرکتای دیگه حداقل تا آخر دوره به تعهداتشون پایبندن شاتل که اصلاً اینجوری نبوده من 2 ساله مشترکم هر بار یه فیلم سیانسی در میارن به تموم دوستان قویاً توصیه میکنم از شاتل سرویس نگیرن و تحریمش کنن تا حداقل بدونن هر کار دلشون بخوان مجاز نیستن انجام بدن:19:
یه کاربر داشتیم به اسم m_pixel یادتون هست؟ میگفت اکو 2 مگ داشته ولی دان استریم رو چون زیاد دانلود کرده بوده آوردن روی 160 شاید واسه شما هم همین کار رو کرده باشند.نقل قول:
این مربوط به شاتل هست؟ شاتل که پنلش گراف نداشت.نقل قول:
آقایون من دیروز دورم تموم شد ولی برای دوره ی بعد که از امروز شروع میشه شارژ نکردم
ولی میبینم که سرویس فعال شده و همینطور که میبینین دارم ازش استفاده میکنم.
میخواستم ببینم حالا اگه نخوام دیگه شاتل بمونم و برم یه شرکت دیگه با توجه به این که چند مگ هم الان استفاده کردم
مشکلی پیش نمیاد؟
اگر سرویس اکو دارید فکر نکنم پول شما رو پس بدهند ولی بهتره با نماینده فروش شهرتون هم صحبت کنید.نقل قول:
سلامنقل قول:
این پنل چیز پی انم هست. :31:
نگو که این چیز پی ان سرعت را کم می کنه که با هم دعوامون می شه. :11:
منم 1 نرم افزار مونيتور ترافك نصب كردم .و كل ورود خروج هامو logنقل قول:
ميگيرم
من 27ام دوره سه ماهه ام تموم ميشه. ميخوام تمديد كنم، ميشه ترافيك باقي مونده اين دوره ام رو به دوره سه ماهه جديد انتقال بدم يا اينكه ميسوزه؟
نه دان استریم پایین نمیاد.خودشون سرعت دانلود رو شبانه برای مدت 5 شب تا 1 هفته به سرعت 128 یعنی 16 محدود می کنندنقل قول:
جالبه که وقتی من ازش دلیل موجه و قانون نوشته شده خواستم یکی شیر بودن 1 به 10 رو گفت که بازم مال من باید بشه 200 نه 128 یکی هم اینکه شاتل می تونه هر وقت خواست در سرویس من تغییر ایجاد بده بدون اینکه به من اطلاع بده
خلاصه دیشب مسئولشون اقایی به نام رستمی با وقاحت تمام گفت همینه که هست و کاربرای پر مصرف اگر از شاتل برن جای دیگه هیچ موردی نداره و ما خوشحال هم میشیم
من دارم میرم حضوری نمایندگی تکلیفمو روشن کنم
نقل قول:
اینکه سرعتت افت کرده با رفتن از آرت 1 به 2 حل نمیشه چون همه سرویسها افت کردن.اما بدون در نظر گرفتن افت سرعتها خب بله آرت 2 با 8 تومن اضافه ماهی 5 الی 8 گیگ اضافه میگیری و سرعت بالاتری داری پس صفحه های اینترنتی تندتر باز میشن و راحتتر توی نت میگردی.اگه از سرعتت ناراضی هستی بگیر امتحان کن چون بعدا میتونی دوباره درخواست کاهش سرعت بدی.
البته در مراکز شلوغ که پورت خالی ندارن امکان درخواست کاهش سرعت وجود ندارد.
نقل قول:
شما باید مدتی ترافیکتون رو زیر نظر بگیرید ومونیتور کنید.حتی با آنتی ویروس آپدیت شده هم امکان آلوده شدن به ویروس وجود داره یا برنامه هایی نصب کرده اید که در اینترنت دریافت و ارسال خودکار دارن.
همچنین کلا بهتره بچه های اکو از کانکشن PPPoE استفاده کنن تا کنترل بهتری روی ترافیک مصرفی داشته باشن.
اگر زیر 100 مگ هست هیچ مشکلی پیش نمی یاد می تونید بگید حواسم نبوده و خودتون شارژ کردید دقیقا همین بلا سر من هم اومده همون روزی که می خواستم فسخ کنم و پول نریخته بودم خودش تمدید شد ولی من 1 مگ هم استفاده نکردم که زودتر خطم رو جمع کنند و گیر دهند.نقل قول:
چرا دعوامون بشه وقتی منطقی پیش بریم:11: رو سرویس شاتل بهتر میشه البته تا وقتی که پهنای باند سروری که ازش v p n گرفتید تموم نشه.نقل قول:
با v p n هم نمی تونید دورش بزنید؟نقل قول:
در مورد اینکه بی اطلاع می تونه شاتل سرویس مشتری رو قطع کنه یا تغییر بده خیلی بیخودی گفته نصف چزهایی که داخل قرارداد امضاء کردید ممکنه از نظر تنظیم مقررات اصلا قانونی نباشه و مغایر با قوانین کلی باشه. مثلا شاتل می تونه بگه من قانونم هست که کارمندام بی حجاب کار کنند؟
در مورد حرف رستمی هم مطمئن باش اگر به بخش فروش بگید میگن نه و ما برخورد میکنیم و .... چون پشتیبان به هیچ وجه حق نداره تو امور مالی دخالت کنه و مشتری رو بپرونه البته همیه اینها فیلمه جلوی شما بعدا شایذ بهش تقدیرنامه هم بدند:2:.
بالاخره تکلیف چیه؟ این محدودیتی که برای دانلود شبانه اکو گذاشتن تا اخر دوره سرویسمون ؟ یا میخواهند تنبیهمون کنند مثلا برای 1 هفته؟
نامردا هیچی هم نمیگن ادم تکلیف خودشو بدونه
خیلی جالبه قبلا به صراحت نمیگفتند به خاطر مصرف زیاد محدودتون کردیم و میگفتند ترافیک مرکز بالاست.نقل قول:
مشخص نیست واسه من 2 ماه اول سرویسش خوب بود بعدش سرویس بیشتر وقتها سرعتش پایین بود بعضی وقتها درست میشد. اون زمان میگفتند کمبود پهنای باند داریم که سفارش دادیم اضافه کنیم ولی جالب بود از اپرا با سرعت بالا دانلود میکرد . شما هم تست کنید شاید اپرا رو محدود نکرده باشند.
من این ماه نزدیک 46 گیگ از شبانه 2مگ گرفتم ، دیروز سرعتم یه دفعه ای شد 15 کیلوبایت ... زنگ زدم بهشون می گن شما بیشتر از حد شبانتون دانلود کردید ....
همون موقع یکی از دوستانم که اهل دانلود و 2مگ داره یه تست دانلود گرفت سرعتش 250 کیلوبایت بود ....
امروز رفتم 4-5 تا شرکت دیگه تحقیق کنم
دیدم اونا مزخرف تر از شاتل
خلاصه همینو تمدید کردم
حالا یه کمک چی کار کنم که یوزر های دیگه کامپیوتر رو محدود کنم؟
یعنی روزانه بیشتر از 100 مگ استفاده کردن اینترنت دیگه برای اون روز قطع بشه
چون یکی هست که میشینه یا علی روزانه 1 گیگ مصرف میکنه و منو حرص میده
خواهشن کمک کنین
با این برنامه ...نقل قول:
اموزش کانفیکش هم تو فروم همین سافت پرفکت هست ، با یوزر soheilsh تاپیک جدید زدم ...کد:http://www.softperfect.com/products/bandwidth/
حسش نیست برم پیدا کنم و گرنه میگفتم چیکار کنی :10:
حسش یافت شد . بیا اقا ...
اموزش
لینک دانلود اخرین ورژن کرک دار هم :کد:http://www.softperfect.com/board/read.php?7,9645,9698,quote=1
کد:http://www.mydl.ir/software/4921-6146-software-software_type-internet_tools-SoftPerfect_Bandwidth_Manager_2_9_10.html
سلام بچه ها منم 2مگ دارم 2 شبه که سرعت اومده روی 15 البته من 10 روز نمیشه که 2 مگ گرفتم خواستم ببینم کسایی که افت سرعت دارن از چند وقت پیش 2 مگ دارن؟
یعنی شاتل اگه چند گیگ دانلود کنی 2 مگ رو محدود میکنه؟
به به میبینم که وضع خرابه :31: اینم شانس ما دیگه !! سر چاه آبدار بریم خشک میشه :31: امروز صبح پارس آنلاین قطع کردم رفتم شاتل . سرویس eco 128. حالا به نظرتون تکلیف ما چی میشه ؟ :40: نظرتون روی آرت چیه ؟
دقیقا منم ماه اول ترکوندم حدود 30 گیگ شبانه دانلود داشتم دان استریمم رو 512 بود کردن 256 ولی یه ماه که دانلود شبانم کم شد دوباره اومد رو 600نقل قول:
امروز 3گیگ هدیه دان به خاطر تولدم :31::26: