کی گفته بهینه می کنن؟نقل قول:
خبری شده؟
Printable View
کی گفته بهینه می کنن؟نقل قول:
خبری شده؟
برای من یه بار sms بهینه سازی اومد. خوشبختانه بخیر گذشت و محدودیتی در کار نبود.
درود..
دوستان سرعت چلچله 20 گیگ برای شما چنده؟
واسه من با 10 بار ریست مودم به 100 kB/s میرسه !
احتمال میدم مشکل از مودمم باشه! چون واسه 7-8 سال پیشه! (همون مودمی که چندسال پیش آسیاتک میداد! corcess)
منتظر پاسختون هستم ..
من یه سوالی چند صفحه پیش پرسیدم کسی جواب نداد
سرعت شبانه سرویس 1 مگ سرور خارجی و داخلی برای همه روی 90 هست ؟ یا این سرویس هم برای بعضیا سرعت شبانش بالاتر هست ؟
سرویس من چهار مگ بود و سرعت شبم همین 90-100 بود. از اول تا آخر این سه ماه همین بود البته من دانلود شبانه زیادی نداشتم. روزم هم اوایل 250-300 بود بعد که اعتراض کردم و بقول خودشون رو 12 مگ بستند شب تغییری نکرد و روز مقداری بیشتر شد 350-400 رسید.نقل قول:
والا من همین 1 ماه پیش اسیا تک داشتم سرویسم 1 مگ بود سرعت شبانم 90-95 بود - بعید میدونم 4 مگ 90 باشه ! شاید مرکزتون خیلی شلوغ بودهنقل قول:
سرویس من چهار مگ بود و سرعت شبم همین 90-100 بود. از اول تا آخر این سه ماه همین بود البته من دانلود شبانه زیادی نداشتم. روزم هم اوایل 250-300 بود بعد که اعتراض کردم و بقول خودشون رو 12 مگ بستند شب تغییری نکرد و روز مقداری بیشتر شد 350-400 رسید.نقل قول:
چقدر این آسیاتک بد شده...تقریبا سه ماهه دارم ماه اول فقط خوب بود..ماه دوم که طرح شهاب نیم گیگ رو ده تومن روش کشیدن الان هم که یه هفته اس نه سایت کامل باز میشه نه میشه تلگرام رفت :| سرعت هم که کم کردن... دیگه باس به کجا پناه برد :| پیش به سوی مخابرات :n03:
سلام
این سرعت طبیعیه تو آسیاتک یا فقط مال من اینجوریه ؟ (خیلی تلاش کردم این تستو بگیرم همش نصفه گیر میکرد)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس شهاب 10 مگابیت - 10 گیگ
چون رو سرویس دهنده قبلیم با اسپید تست سرور ایران حداقل 11 مگابیت بود سرعت دانلودش
250 هستنقل قول:
این یکی دو ماهه سرعت پایینه
ولی دم عید دوباره برا جذب مشتری سرعتو بر میگردونن و خوش بحالمون میشه باز
باید اعتراض کنید که سرعت درون شبکه رو برگردونن...نقل قول:
انگاری چنتا سرور رو خاموش کردن برا عید گذاشتن کنار
نگران نباش دم عید همه چیز بر میگرده..برا چاپیدن:n06:نقل قول:
قلق اسیاچت دستمون اومده
سلام
لطفا پست ها رو در 1 پست قرار بدید و از زدن پست های متوالی خودداری کنید
آموزش:
با تشکر
دوستان اگه سایتهایی رو میدونن که سرور آسیاتکی هستند معرفی کنند ممنون میشم الان خیلی از سایتها از آسیاتک کوچ کردن مثل top2download
اسم سایت ها رو اینجا زدهنقل قول:
جالبه اکثر سایت ها از روی آسیاتک رفتند حتی آپارات هم الان روی آسیاتک نیست
اپارات, اسیاتک نبود که بخواد از اسیاتک بره:n02:نقل قول:
اپارات سرورش از های وب بود و الانم همینه...
اگه منظورت برای محدودیت شبانه هست به این دلیله که یه هفته ای میشه اسیاتک سرعت سرور های شاتل/پارس انلاین/های وب رو محدود کرده و فقط از سرور خود اسیاتک سرعت محدود نیست!
مهدی یادم قدیم روی آسیاتک بودنقل قول:
البته شایدم من اشتباه میکنم تا الان اصلا دقت نداشتم این سایت ها سرورشون کجاست تا این محدودیت مزخرف آسیاتک درست شد
خیلی مسخره است رسما داره 10 مگ میفروشه ولی منظورش فقط سرورای خودش هست الان برای من طول روز هم محدود شده به 5 مگ
تو 195 ازشون شکایت کردم ولی یقین دارم نتیجه نمیده:n03:
اره - سرور خارج برای همه ی اونایی که 1 مگ دارن روی 90 هست ولی داخلی (اسیاتکی) برای بعضی ها تا 1.3 مگ هم میره !نقل قول:
حتی سرویس 128 هم برای بعضی دوستان از سرور اسیاتکی تا 1.3 مگ هم میرفته یه میره !!!!
تو این لیست من نگاه کردم هیچ سایت دانلود فیلمی نبود ! هیچ سایت دانلود فیلمی نیست که سرورش اسیا تک باشه ؟نقل قول:
عجب پس این جوریه ! عجب بد شانس بودم پس من دفعه پیش از سایت هایی مثل سافت 98 هم سرعتم 90 بود !!!نقل قول:
راستی کاملا شانسیه ؟
من 100 درصد مطمئنم به گیت وی بستگی داره و گیت وی برای کل کرمان روی 10.152 هست که این گیت وی شبانش محدوده خیلی احتمالش کمه شبانت ازاد باشه. متاسفانه !نقل قول:
تاینی موییز(پولی) و نکست فیلم (رایگان) سرور اسیاتک هستند
یه نکته: ازاد بودن سرعت تایم رایگان اصلا به مرکز مخابراتی و پهنای باند بستگی ندارد نمونش هم دوستان اذری:n12: مگه میشه یک شبه پهنای باند مرکز اینقدر کم بشه !!!
و همونطور که قبلا گفتم اگه مشکل پهنای باند باشه سرعت دچار نوسان شدید میشه
سلام
دوستان من یه سوالی واسم پیش اومده
آسیاتک سرعت سرور داخل و خارج رو در هر مرکز تفکیک می کنه یا در جایی خاص
چون الان من سرعت تک کانکشنم افتضاح شده ولی شرکت میگه پهنای مرکز خوبه
چون مثلا ممکنه سرعت خارج 50 باشه و سرعت داخل 200 تو تک کانکشن
به هر حال پهنای باند مرکز داره چون داره 200 تا سرعت میده
طبق چیزی که من شنیدم (نمیدونم درسته یا نه)نقل قول:
اسیاتک برای هر مرکز مقداری پهنای باند بین الملل و مقداری هم داخلی در نظر میگیره مثلا 20 مگابیت اینترنت(بین الملل) و 80 مگابیت اینترانت(داخلی) همین باعث میشه تک کانکشن داخلی بیشتر باشه / البته برای سرور بین الملل مسائل مربوط به ف.یلترینگ و همچنین کاهش سرعتی که از عمد روی سرور خارج اعمال میشه (بنا به دلایلی که همه میدونن) رو هم در نظر بگیر
من سرعت تک کانکشنم بعد از شکایت و پیگیری خوب شد و خیلی خوب بود ولی یهو سرعت به شدت پایین اومدنقل قول:
اصلا واسه من قابل درک نیست
اگر این اتفاق تو 1-2 ماه می افتاد می گفتم مشترک اضافه شده و پهنای باند کم اومده و از این حرفا
ولی آخه این تغییر شاید تو 24-48 ساعت صورت گرفت
سرعت مثلا از 230 که نهایت ظرفیت خطم هست اومده رو شاید 10 تا 30
اصلا افتضاح شده
عکس های تلگرام به زور لود میشن
چی بگم ؟!!!!!!!!!:n13:نقل قول:
در کشور ما چی عادی و از روی منطقه که اینترنت باشه ! :n27:
تنها راهی که برای حل مشکل تک کانکشن سرور خارج به ذهنم میرسه
استفاده از وی.پی.ان های pptp هست اگه سرور واسطه قوی داشته باشند معمولا سرعت تک کانکشنون خوبه
من خودم از سایت توربو وی پی ان میخرم سرویس pptp دارای محدودیت حجمی 10 گیگه ولی سرعتش خیلی خوبه توی یوتیوب ویدیو 720p رو راحت استریم میکنه
کسی نیست سوال مارو جواب بده؟
موندم مودم بخرم یا نتو عوض کنم!!
نقل قول:
یه دونه شات از وضعیت خط بدهنقل قول:
مودمم انقد قدیمیه که 192.168.1.1 رو نمیاره!نقل قول:
راهه دیگه نداره وضعیت خطو ببینم؟
شاید ورود به کانفیگ مودم با یک ادرس دیگه باشهنقل قول:
192.168.0.1 رو امتحان کنید
امتحان کردم ..نقل قول:
192.168.1.1 هم نشد!
اینو تست کنین:نقل قول:
10.0.0.2
یوزر ادمین
پس مارک مودم
اولا مودمت رو باس عوض کنی چقدر از یه مودم میخوای کار بکشی :n02:نقل قول:
زنگ بزن پشتیبانی بگو وضعیت خطت رو برات بگه
اینم نیاورد ..نقل قول:
:n31:نقل قول:
خریدنش که میخرم فقط میخواستم بدونم واسه همه سرعتشون داغون شده یا نه! قبلاً تا 200-300 میرفت .. ولی الان حدود یکی دو ماهی هست که تا 60 میره با کلی دنگ و فنگ!
دوستان نکته ای هست که بگین
مثلا یادمه قبلا یکبار اینجا بروبچه ها داشتن لیست سایتهایی که سروراشون روی اسیاتک بود رو به تازه واردا میگفتن
تازه چهار روزه که اومدم اسیاتر
شبانه هم سرعتم همون 200 250 بالاتر نمیره
CMD رو بزنین بعدipconfig رو تایپ کنین و اینتر رو بزنین،بعد آی پی Default Gateway رو در مرورگرتون وارد کنین.نقل قول:
نکته خاصی که نیستنقل قول:
برای بعضی دوستان سرعت از سرورهای اسیاتکی در تایم رایگان مثل روزانه روی 1.3 مگابایت هست و بالایه
برای اون دسته از دوستان لیست سایتها رو یکی از رفقا گذاشته بود
نقل قول:محتوای مخفی: سرعت دانلودم از سرور های داخلی بیشتر از 200 250 نمیشه دوستان
Default GateWay من 0.0.0.0 هست ! امتحان کردم نشد! :n29:نقل قول:
سرویست چیه ؟نقل قول:
در تایم رایگان بیشتر از 200 نمیشه یا روزانه ؟!
راستی از طریق ای پی تون هم میتونین وارد تنظیمات مودم بشیدنقل قول:
توی گوگل سرچ کنید my ip بعد ای پی تون رو در مرورگر وارد کنید فقط دقت کنید که جایی space نخوره