یه عکس از داشبورد جدید بعد از آپدیت بذارید
یه عکس از داشبورد جدید بعد از آپدیت بذارید
هیچ فرقی نمیکنه فقط من تا حالا وقتی کنسولو میزدم به جانگل فلشر ، فرمویر ورژن رو میزد :
8385
الان میزنه :
0251
یعنی فک کنم دیگه با هف اوپن تری هم نمیتونم دی وی دی کی رو در بیارم...
کلا گند زد به کنسولم رفت... مرده شور هر چی مایکروسافته ببره اه...
آقا یعنی برای 9504اسلیم که کپی خور شده هم نمیشه این داشبورد رو ریخت ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
در ضمن آپدیت فیرم ویر واسه 9504 نمیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به هیچ وجه ، تاکید می کنم به هیچ وجه دوستان اسلیم دار 9504 دار :دی اینو دانلود نکنن... چون این کاری می کنه که درایوشون غیر قابل رایت کردن فرمویر بشه و باید مثل 0225 دار ها برین کیت PCB بخرین :دی
سلام به همه دوستان چه خبر از PCB ؟؟؟؟؟؟
فرمویر ریلیز شد :8::31::8:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6279385#post6279385
ببین من کلا وصایل برقی رو خوب نگه نمیدارم:31:نقل قول:
موبایل تو دستم تیکه پاره شده
حالا من نزدیک 4 ساله که 360 دارم
خودت تا تهش برو:31:
(البته نا گفته نماند که تاریخ کنسولت باید از 2008/12 جلو تر باشه و هر 4-5 ماه یه بار توشو تمیز کنی:46:)
سلام ...نقل قول:
هر 4-5 ماه یه بار توشو تمیز کنی
عليرضا جان تميز كردن داخلش خيلي سخته؟! چجوري بايد بازيش كنيم؟
من بيرون و دور و ورش رو تميز ميكنم كه خاك نباشه اطرافش اما داخلش رو نميدونم !
باز کردنش از تمیز کردنش سخت ترهنقل قول:
به قول یکی از بچه های اینجا از کیس کامپیوتر جمع و جور تره
فکر کنم تو همین p30world خودمون اموزش باز کردنش باشه
دوستان اگه لینکشو دارید بزارید
نقل قول:پست اول حتما خوانده شودنقل قول:
اگه lt+ یا lt+1.1 نصبه به هیچ عنوان آپدیت جدید رو نصب نکنید فریمیر می پره.
برای lt+ 1.9 مشکلی نداره می توننین نصب کنین
ولی بازی های ap25 دیگه اجرا نمی شه!!
نقل قول:دوستان ممنون . lt+ 1.9 داشتم آپ کردم چیزی نشد . پسنقل قول:
دوستانی که 1.9 دارن خبالشون راحت باشه .
تایید میشه. واسه 1.9 مشکلی ایجاد نمیشه. منم update کردم دیشبنقل قول:
البته (الان متوجه شدم!) بازی های ap25 دیگه اجرا نمیشه . (حتی با پچ جدیده) !!!
درسته... قفل AP2.5 از نو نوشته شده و فعلا نمیتونین بازیای AP2.5 رو اجرا کنین و باید تا آپدیت AGBX360 صبر کنین...
آقا جواب بدید تورو خدا این دفعه سومه که اینا میگم : من که ه ک نکردم کنسولما (0225 ) میتونم یه آپ داشبورد جدید بریزم که وقتی خواستم ه ک کنم مشکلی پیش نیاد ؟ ( یعنی هم جدید باشه هم ه ک شده باشه که بعدا دوباره منتظر یه LT+ جدید نباشم . ) مرسی . راستی من تا حالا این کارا نکردم باید برم از تو xbox live دانلود کنم یا از کامپیوتر هم میشه ؟ بعد باید بریزم رو فلش ؟ بعد چی کار کنم ؟؟؟؟؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
یه سوال دیگه : ماجرا این AP25 چیه ؟؟؟
و این جانگل فلشر چه کارس ؟؟
تورو خدا جواب بدید . مــــــــرســــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــی .
دوست عزیز من تا جایی که توی فروم تیم اکسکیوترز و سایر جاها خوندم شما میتونین آپ کنین... چون قراره PCB بگیرین... 9504ــی ها اگه اینو بریزن کنسولشون غیر قابل فلش میشه اما 0225 در حالت عادی همینطوریه :دینقل قول:
واسه ی نصبش هم هم میتونی از اینجا اینو دانلود کنی :
و اکسترکت کنی و فولدر system update (یه علامت دلار هم اگه اشتباه نکنم داره :دی) رو بدون قرار دادن داخل هیچ فولدری بریزی توی فلش ، بعدش هم بزنی به کنسول و کنسول هم میگه که توی این درایو که زدی فایل آپدیت هست میخوای آپدیت کنم؟؟؟ و تو هم همه ی سوالا رو میزنی آره...کد:http://www.xbox.com/system-update-usb
AP2.5 هم قفلیه که روی یه سری از بازیا مث :
NFS HP
AC : BH
COD : BO
COD : MW2
Halo : Reach
هست... بازیای زیادی این قفل رو ندارن... خیالت راحت و تا چند وقت دیگه هم AGBX یه فکری واس این ریکد شدن AP2.5 میکنه...
جانگل فلشر هم نرم افزاریه که واسه ی در آوردن DVD Key درایو ، پاک کردن فرمویر درایو ، ریختن فرمویر روی درایو و... از اون استفاده می کنن...
فعلا دست نگه دار آپدیت نکن ممکنه مشکل ساز بشهنقل قول:
برای آپدیتم از هر دو روش می شه آپدیت کرد هم از طریق فلش هم لایو
Ap 2.5 همون 5 تا بازی که قفل امنیتی دارن
جانگل فلشر برای dump کردن dvd key درایو بکار می ره
خیلی خیلی ممنونم ازتون پس من اینا دانلود کنم هیچ مشکلی پیش نمیاد چون pcb درستش میکنه ؟نقل قول:
دوست عزیز توی تیم اکسکیوترز که خبری نیس و 0225ــی ها آپ کردن... این فرمویر روی PCB اوریجینال تاثیر میزاره و باعث میشه که غیر قابل رایت بشه (روی 9504) اما 0225 که از اول PCBــش غیر قابل رایت هست ، دیگه این مشکلو نداره...نقل قول:
جانگل فلشر هم کاربرداش خیلی بیشتر از اینیه که شما گفتی... (ببخشید ولی گفتم اطلاع رسانی کنم دوستان گیج نشن...)
ممنون از اطلاع رسانی ولی من اصلی ترین کاربردشو گفتم! برای کسی که مبتدیه نمیشه خیلی وارد جزییات شد.نقل قول:
این داشبرد جدید با liveهم مشکل نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی عکسی ازش داره؟؟؟؟؟
نه با لایو مشکل ندارهنقل قول:
عکس میخوای چیکار؟ ظاهرش تغییری نکرده
سلام دوستان
کینکت الان چنده؟؟؟
بازی با گرافیک بالا هم براش اومده؟
بازی کردن باهاش حال میده؟ یا نه
دوستان بلو ری باز از ایت تاپیک دیدن کنند :
پخش انواع فیلم های بلو ری
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6276932#post6276932
سلامنقل قول:
سلام دوستان
کینکت الان چنده؟؟؟
بازی با گرافیک بالا هم براش اومده؟
بازی کردن باهاش حال میده؟ یا نه
الان ۱۸۰ تومن
نه هنوز ولی تو راهه
خیلی حال میده:31:
بازی کردن باهاش خیلی حال میده...
ولی اگه خواهری برادری پسرخاله ای پسر عمویی پسر دایی پسر عمه ای رفیقی که تمام مدت تو خونتون ولو باشه ای چیزی ندارین نخرین... چون مث مال من فقط باید گوشه خونه خاک بخوره چون لذت تک نفره زدن بعد یه مدت کم میشه و اصلا اندازه این که بشینی روی یه صندلی خفن که تازه خریدی (جنبه :-> داشت :دی) و کنترلر بگیری دستت و گیرز بزنی حال نمیده :دی ولی دسته جمعی واقعا خیلی کیف داره...
اسپم به تمام معناع............................:13:نقل قول:
---------- Post added at 09:28 AM ---------- Previous post was at 09:27 AM ----------
یه سوال الان که بن هارد رو از کار نمیندازه چی کار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
بازم یه سوال برای live حتما باید این داشبرد جدید رو بریزیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لاگين كني تو لايو ميگه اپديت .... بزني نه ميگه پ لايو بي لايو :31:نقل قول:
Sent from my iPod touch using Tapatalk .
وای باورم نمی شه 0225 , 0401 هکش عرضه شد توسط c4eva
LT 1.9 هستن مال 0225 و 0401
و
همینطور هم LT1.9 واسه 9504 ریلیز شد .
راستی pcb board از کجا بخرم ؟
به به پس یه چند روز بی خبری تونستن یه کاری کنن...........نقل قول:
خوش به حال slimدارا......
من pcb می خوام یعنی واسه اونم باید چندین ماه صبر کنم ؟
نه بابانقل قول:
بعضیها آوردن ولی صداشو درنمیارن نامردا.:13:
سلام
یکی از دوستان یه روش برای انتقال موسیقی باcdداده بون.ولی تو حجم بالا جواب نمیده من میخوام حجم بیشتری رو ripکنم که توcdجا نمیشه.......یه راه دیگه ای هست
واسه چی صداشو در نیاوردن ؟ -- شد که الان دیگه همه دنباشن و بعضی ها از سایتای خارجی می خرن و مغازه ها ضرر می کنن که ؟!!!نقل قول:
آره ضرر میکنن . فک کنم وایسادن تا قیمتا بالا ببرن . فقط یه چیز دیگه هم هست که تو قسمت مسایل و مباحث درباره ی ه ک کنسول نوشتند که گفته روسی ها ادعا کردند که ما اینا ه ک کردم و به یه مقاومت نیازه .!!!!!!!!×!×!
دنیای عجیبی شده.
تازه بعضیها هنوز اون بردو ندارن ولی هـک میکنن.میگن برد درایو 9504 رو درمیاریم میندازیم رو این 0225ها.
نمیدونم دقیقا چطوری ولی گفت روشش دیروز اومده و قابل هـکه
محتوای مخفی: یه سوال بی ربط
نقل قول:
اين روش تعويض برد درايو از اولم c4 گفته بودش اما بدون CFW كه نميشد ! حالا كه FW اومده ميشه اينكارو كرد !
( به چه سايتي ؟ :31)
Sent from my iPod touch using Tapatalk .
مشکلی که 0225 داره ، اینه که PCB درایو غیرقابل رایت کردنه... حاالا اومدن یه PCB واسش انداختن تو بازار... که خوب طبیعیه که اگه PCB 9504 رو هم باهاش تعویض کنیم همون کارو میکنه... ولی سخت تر گیر میاد و گرون تر هم باید در بیاد... و اینکه PCB خود 9504 هم بعد از آپدیت 13599 غیر قابل رایت میشه پس این روش بسیار چرته... همون برد پی سی بی اکسکیوترز بهتره چون حداقل با آپدیت فلش لاک نمیشه...
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------
آره خیلی ناجوره فقط 80 دقیقه رایت میشه :| من میخوام سی دی ریرایت بخرم از اون استفاده کنم :دینقل قول:
راستی مگه قرار نبود یه روش هم واسه لحیم کاری بدن بیرون که ارزونتر بود پ چی شدش ؟!!!
Sent from my iPhone 3gs using Tapatalk .