دوستان کسی تا حالا تونسته به سرعت 80مگابیت با tdd برسه؟
Printable View
دوستان کسی تا حالا تونسته به سرعت 80مگابیت با tdd برسه؟
مننزدیک۷۰ شدم البته همراه اولنقل قول:
سرور هم فرانسه هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحالم که تونستم کمکتون کنمنقل قول:
بازمبگردین
سعی بفهمید سیگنال از چه سمتی میاد و مودم رو اونجاها جابجا کنید
سعی کنید از یه سه راه برق با کابل طولانی مثلا ۵ متر یا بیشتر استفاده کنید که ازادی عمل بیشتری داشته باشید و زمانی که مودم روشن هستجابجا کنید تا بهترین مکان رو پیدا کنید
هر سانتی متر تاثیر داره
از عجایب ایرانسل هست
طرح من دیشب تموم شد!
جالبه که ایرانسل دو هفته پیش تاریخ رو از ۵ ام به ۶ ام تغییر داده بود اما دیشب باطل شد... نمیدونم سر ملت کلاه گذاشتن رو خیلی دوست داره یا اشتباه کرده
از ۹۶ گیگ یک ساله، ۴۰ گیگش سوخت شد
تو این یک سال ۲۰-۲۵ روز قطعی داشت، یعنی یا خیلی خوب وصل بود یا کامل قطع!
فعلا که حساب کردم نت موبایل بگیرم ، یه بار هزینه میکنم به صرفه تره
دوستان بهترین مودم از بین موارد موجود کدومه؟
من 5142 دارم ولی فقط برای مواقعی که در سفر هستم استفاده میکنم. برای دفتر کار میخوام یه مودم جدید بگیرم، کدوم مودم از بقیه بهتره؟
با توجه به اینکه قیمتی اعلام نکردید احتمالا منظورتون ۱۹۹ هستنقل قول:
۲۱۰۱ چیزیه که شاکیش کم بوده
قیمت مودم مهم نیست؛ کلاً میخوام یه سرویس TD-LTE دیگه مجزا از این بگیرم و نمیدونم کدوم مودم رو انتخاب کنم که سرویس بهتری دریافت کنم؛ چون برای برگزاری کلاس آنلاین میخوام سرعت (خصوصاً آپلود) و بعد از اون پینگ برام خیلی مهمه.نقل قول:
2101 خوبهنقل قول:
بدترینش هم i40
i60 هم هیچ فرقی از نظر سرعتی نداره
البته دوستان میگفتن که سرعت آپلود جدیدا خیلی بد شده، حتما قبلش با این مودمی که دارید یه تست بگیرید ببینید کارتون رو راه میندازه یا نه
متشکرم.نقل قول:
این تست الان با مودم 5142 هست توی محل دفتر. (تهران-تقاطع بلوار کاشانی و اتوبان باکری). متأسفانه راضی کننده نیست.
خواهش میکنمنقل قول:
اما ممکنه منطقه ضعیف باشه
منظورم اینه که اگه بخواید کارتون حتما همین جا انجام بشه،کاری نمیشه کرد اما جای دیگه و دکل دیگه نتیجه بهتری بگیرید