بسته شبانه نامحدود روزانه هفتگی ماهانه داره .در مورد اینکه کدوم بهتره خودت باید تست کنی ببینینقل قول:
Printable View
بسته شبانه نامحدود روزانه هفتگی ماهانه داره .در مورد اینکه کدوم بهتره خودت باید تست کنی ببینینقل قول:
واقعا دمه همرا اول گرم حداقل پوشش 4جی خیلیی بهتر از ایرانسل هستش یه ماه پیش بزور یه خط انتن میداد امروز دیدم تو اتاقم ک دور تا دور دیواره و خونه اس تا ته پر شده
ایرانسل که صد باره پیام دادم به اپراتور هیچی تغییر نکرد که نکرد
میتونید با همون گوشیتون برید سایت همراه اول و پوشش منطقه زندگیتون رو ببینید که تحت پوشش 4G هستش یا نه . و یا برید سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و منطقه زندگیتون رو انتخاب کنید ببینید پوشش داره یا نه . و میتونید از گوشی دوست و یا آشنا استفاده کنید که از نوع 4G هستش و شبکه رو سرچ کنید و یا از دفاتر همراه اول محل زندگیتون سوال کنید .نقل قول:
شما #800* رو بزن و بعد گزینه شماره 1 رو بزن ببین کجاها عضو هستی . حالا دوباره همون کد #800* رو بزن و این بار گزینه 2 و سپس دوباره همون کد #800* و این بار گزینه 3 رو بزن . اگه درست نشد . ببین از کدوم سرشماره ها برات اس میاد همون سرشماره رو تو نت جستجو کن و کد غیر فعال سازیشو پیدا کن و اجراش کن تا قطع بشه .نقل قول:
دوستان میخوام بسته روزانه بگیرم اما همشون نصف نصف هستن مثلا 4 گیگ رو میزنه 2گیگ روز 2گیگ شب من یه چیزی میخوام مثلا 6 گیگ فقط برا روز باشه شبانه میخوام نامحدودش رو بزنم چنین بسته ای برای روزانه نداره؟
دوتا بسته 10و20 گیگ شش ماهه داره که نصف نصف نیستنقل قول:
چجوری فعال کنم؟ کدشون چی هست؟نقل قول:
الان تو همراه من تو سایتش دیدم چه خبره..........10 گیگ 49 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایرانسل 20 گیگ 50 تومن داره که اه
چیزی که فعلا از همراه اول برمیاد همینه
دوستان نامحدود یک روزه چند گیگ میشه دان کرد؟
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk