سلام
ببخشید تا 400 تومن چیز خوبی گیر میاد ؟؟میخوام فقط کیفیت صداش خوب باشه
Printable View
سلام
ببخشید تا 400 تومن چیز خوبی گیر میاد ؟؟میخوام فقط کیفیت صداش خوب باشه
نه 1612 فقط آمپلی هستش.نقل قول:
1311 که دیگه نیست.مدل 1312 هم قیمت دقیق ندارم ولی فکر کنم دور و بر 900 باشه در حال حاضر.
اونکیو و یاماها هم پکیج سینمایی دارند منتها تو ایران در حال حاضر که هیچ پکیجی از اونکیو نیست.دو سال پیش دو سه مدل بود و به نظرم پکیج های خوبی هم بود ولی در حال حاضر وارد نمیشه یا طبق آخرین خبری که من داشتم موجود نبود.
یاماها هم یکی دو مدل پکیجش تو نمایندگیش باید باشه منتها مدل های ضعیفش هست و من پیشنهاد نمی دم.
کلا من ندیدم که شرکت سونی آمپلی فایری وارد کنه.ولی شما می تونی به برندهایی که تو بازار هست فکر کنید و یه آمپی مناسب با بوجه و سلیقتون بگیری.برند های خوبی وارد میشه مثل پایونیر یاماها دنون اونیکو مرنتز و ...نقل قول:
خواهش می کنم.نقل قول:
همونطور که تو پست قبل هم گفتم فکر کنم دور و بر 900 باشه قیمتش.توان خروجی سیستم هم 650 وات هستش.upscaling هم نداره.
بله مدل 140, upscaling خوبی داره.کلا پایونیر تو تصویر عالیه.قیمت هم بین 300 الی 350 باید باشه.یه پله مدل بهتر میشه مدل 440.تفاوت بر می گرده به قدرت پردازش تصویر.قیمت هم بین 400 الی 450 هستش.
سلام.انتخاب زیادی ندارید تو این قیمت.مدل 860 ال جی هستش.نمی تونم بگم عالیه ولی تو این قیمت از بقیه بهتره.نقل قول:
سلام یه مارشال توی برندهای معروف کمبو هست و یه لومکسی بود (یا الکومکس) که اسمش رو فراموش کردم! که اون رو هم بچه های فروم ازش راضی نبودند. به نظر من کمبو نگیرید گیرنده های کمبو خوب جواب ندادند.نقل قول:
در مورد سایر سوالات اگر ضمانت براتون مهمه ایکس ویژن بگیرید. اچ دی و کابل و ماشین زمان و فلش خور رو همه دارند. در مورد قابلیت ضبط یک کانال و تماشای کانال دیگر بایستی عرض کنم این امکان برای یک فرکانس هست. یعنی حین پخش کانال 1 امکان ضبط کانال 2 تا 8 وجود دارد و ورزش و تماشا و ... در فرکانس های دیگرند و نمی شود ضبط کرد! اگر اهل ریسک نیستید ایکس ویژن 232 با توجه به گارنتی و خدمات پس از فروش عالی، گزینه مناسبی است.
با دوربین گوشی موبایلتون از فرستنده آی آر کنترل (که شبیه ال ای دی هست) فیلمبرداری کنید و کلید ها رو فشار بدین ببینید روشن می شه یا نه! اگه روشن شد کنترل سالمه!نقل قول:
میشه دقیق توضیح بدهید چطوری فرستنده ای ار کجاست وچطوری فیلمبگیرم روی یو اس بی گیرنده دیجیتاله اگه میشهمرحله بهمرحله توضیح بدهید خیلی لنگم ولی باتری ساعتیشو باچراغ امتحان کردم روشن نشد شاید باتری توش مونده خالی کرده . وفیلمو کجا روی همون موبایل پخش کنم وهمزمان دکمه های ریموتو بزنم ؟ منتظر جوابم مال من گیرنده مخصوص کامپیوتر هستنقل قول:
شما دوربین گوشی روشن کن و کنترل بگیر طرف دوربین و دونه دونه دکمه هاشو تست کن اگه سالم باشه یه نور سفید یا بنفش توی ال سی دی گوشیت میبینی اگر نه که هیچینقل قول:
نور بنفش زد حالا عجیبه پس از چی میتونه باشه طرف میگفت شاید مال یکسری برنامه های روی کامپیوتره که تداخل میکنه من ویندوزم ایکس پی هست منتظر جوابم پس ریموت کنترلم درسته؟ مال یو اس بی که نمیتونه باشه عمل نکردن ؟
ممنون از شما . تو سایت دنون علاوه بر مدل 1312 یه مدل 1512 هم داره که جدیده(لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )این مدل تو ایران هست؟ اگه هست تفاوت اسپیکرها و آمپش با 1312 چیه؟ چون متن features رو خوندم فرق خاصی ننوشته بود ضمن اینکه قیمت هر دو رو هم 599 دلار زده. در مورد bd3d پایونیر هم این مدل های 140 و 440 mkv و srt رو ساپورت میکنن؟ و 440 ارزش تفاوت قیمت حدود 100 تومن رو داره که اونرو بگیرم؟نقل قول: