ببینید من همه این بدی های صبانت رو که شما ازش حرف میزنید یه مزیت حساب میکنم
مثلا همین دیسکانکت شدنها برای من یه مزیته
ببینید فرض کنید که تو تبریز 500 نفر صبانت داشته باشن و همشون هم بخوان از شبانه استفاده کنن و دانلود کنن
مسلما اگه همه باهم دانلود کنن سرعت دانلود کم خواهد شد (برای من از ساعت 3 تا 4 همیشه روی180الی 200 میمونه)
ولی وقتی که ساعت 4 دیسکانکت میشه چندین نفر هم دیگه نمیتونن دوباره کانکت بشن و در نتیجه سرعت دانلود افراد باقیمونده بیشتر هم میشه(از ساعت 4 به بعد سرعت دانلود من حتی بیشتر از 230 و گاهی بالاتر از 240 هم میشه)
در مورد پشتیبانی هم صادقانه بگم که تاحالا با پشتیبانی تماس نگرفتم (یعنی نیاز نشده که زنگ بزنم)
ولی در مورد خرید ترافیک حق با شماست این قسمت صبانت خیلی افتزاهه
برای خرید ترافیک هم برای هر گیگ 5300 تومن محاسبه میشه(بدون تخفیف و غیر قابل انتقال به دوره بعد)
البته قیمت ترافیک اول دوره رو نمیدونم ولی احتمال میدم که ارزونتر باشه
در ضمن اگه ترافیک شما تموم شده باشه مثل من میتونی باز هم از شبانه رایگان استفاده کنی(چون با یه یوزر دیگه وصل میشی)
وعلاوه بر اون تا زمان اتمام قرار داد شما کسی حق نداره سرویس شمارو قطع کنه(مثل شاتل نیست که سرویس 1 ماهه منو 15 روزه بدون دلیل قطع کنه)
و نگرانی برای بیرون اوردن خط تلفن از رانژه وجود نداره
ببینید برای من هیچ سودی نداره که بیام از صبانت دفاع کنم چون من تا حالا ISP های زیادی رو تست کردم و هیچ کدوم به خوبی صبانت نیست دارم از صبانت دفاع میکنم