سلام مرسی باشه امتحانش می کنم امیدوارم عمل کنه:n10:ولی به هرحال اعصابمو خورد کرد(شکلک عصبانی نداره چرا؟):n01:نقل قول:
Printable View
سلام مرسی باشه امتحانش می کنم امیدوارم عمل کنه:n10:ولی به هرحال اعصابمو خورد کرد(شکلک عصبانی نداره چرا؟):n01:نقل قول:
بچه ها بیاین یکمی از راز های سیمز بگیم که بلد هستین از سیمز یونیورسیتی و از این حرف ها خسته شدم از بس امدم دیدم اینجا همه از سریال و اپدیت حرف میزنن خیلی تکراری شده دیگه ....
منم موافقم
ای بابا این آپدیت خراب فقط می خواست زبون بازیمو خراب کنه دوباره هم که نصب می کنم زبونش انگلیسی نمی شه ؟ آخه چرا همچین فایلی رو که نمی دونید همچین ایرادی داره رو میزارید که ما هم اطمینان کنیم و نصب کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا چرا ؟؟؟؟؟:n13::n28::n28::n30::n30::n30:
هه هه مرسی زحمت نکشید خودم فهمیدم چطوری درستش کنم از طریق run از start
:n10::n10:
بچه ها یک سوال :
وقتی میخواین یه بازی جدید شروع کنین اخرین شهری که توی بازی نصب شده رو انتخاب کنیم بهتره ؟ مثلا اگه میخوایم خواننده یا بازیگر بشیم بریم همون شهر اول بازی (سانست ولی) رو انتخاب کنیم مشکل بوجود میاد ؟
تو Game Luncer من نوشته *the sims4 is coming in 2014*
بیاید یه فروم sims 4
درست کنیم : دی
نقل قول:
سنست ولی والا بقیه شهر ها
زوده هنوز . تا هنوز خبری و تریلری و تصویری منتشر نشده زوده هنوز . خود سیمز 3 هم هنوز داره پکهاش میاد . هر وقت پکها هم تموم شد موقع تاپیک زدنه .نقل قول:
نوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته حرف شما متین :)
فعلا نه ولی تا چن وق دیگه تریلرو پوستر میاد به بازار .....
می گن ارتقاش دادن...
پک جدید سیمز 3 دیگه چی زدن؟؟؟
سوپر نچنالو کی بازی کرده خیلی سخته....