dmc 4 , dmc5نقل قول:
:n09:
Printable View
dmc 4 , dmc5نقل قول:
:n09:
سلام
من به غیر از PES و Fifa و GTA بازی دیگه ای نکردم. میشه بهترین بازی ها در هر استایل و موضوع رو برام بگید؟ ممنون میشم
بازی ها برای سبکای مختلف زیاده. ما بیشمار سبک بازی داریم که هر کدوم از سبکا بیشمار بازی استثنایی دارند. شما باید بگید که چه سبکی دوست دارید تا ما بتونیم راهنمایی کنییم.نقل قول:
ولی من بهت پیشنهاد میکنم که از همون اول سراغ بهترین های هر سبک نری چون بازی های دیگه اون وقت برات مسخره میشن و دیگه با بازی های معمولی حال نمیکنی از من میشنوی از بازی های معمولی شروع کن بعد برو سراغ بازی های استثنایی.
حالا اگه میخوای از بازی های باحال شروع کنی یه بازی هست به اسم the elder of scrolls :skyrim من بهت پیشنهاد میکنم که حتمن آزمایش کنی چون که پشیمون نمیشی.بهترین بازی سبک نقش آفرینی هست که خود سبک نقش آفرینی هم به نوعی بهترین سبک بازی هست. به نظر من که بهترین بازی کامپیوتری هست که در طول تاریخ ساخته شده.راحت تا یک سال تو رو سرگرم نگه میداره. این بازی خیلی شاخه.
ببخشید از این بازی دو نسخه هست. کدومش رو پیشنهاد میکنید؟؟نقل قول:
The Elder Scroll V Skyrim
The Elder Scrolls V Skyrim Legendary Edition
هردو یکی هستن . شرکت سازنده ی بازی اول خود بازی رو داد بیرون که همون skyrim معمولیه اما بعد مثل خیلی از بازی های rpg دیگه براش دی ال سی هم داد بیرون که نسخه ی معمولی بازی به همراه دی ال سی هاش میشه نسخه ی skyrim legendary edition من بهتون پیش نهاد میکنم که اول نسخه ی معمولی رو بازی کنید و هر موقع که احساس کردید بازی داره کسل کننده میشه یکی از این سه دی ال سی ای رو که اومده بیرون رو به بازی اضافه کنید. دی ال سی ها رو میشه به صورت جداگانه دانلود کرد و به بازی اضافه کرد.چون اسکایریم در حالت عادی به قدری وسیعه که اگه یک سال تموم هم وقت بزاری و بازی کنی بازم چیزای مخفی زیادی تو بازی وجود داره حالا اگه بخوای از همون اول با دی ال سی ها هم شروع کنی تو دنیای وسیع بازی گم میشی و نمیتونی لذت ببری.نقل قول:
سلام بچه ها من دنبال یه بازی قدیمی میگردم اما اسمش رو نمیدونم.یه مقدارش رو توضیح میدم ببینید میشناسینش یا نه. یه بازی قدیمی به سبک کیل سویچ بود که حرکات اون رو انجام میداد و دو تا کارکتر داشت یعنی شما دو نفر رو در بازی کنترل میکردید که یکیشون همیشه مخفیانه بود و دیگری اکشن میجنگید. حتی در بعضی از مراحل بازی اونی که مخفیانه میجنگید مو قع پرش از هواپیما تو آسمون با یه عده کاماندو درگیر میشد و باید اونها رو تو هوا با صلاحش میزد.اگه اسمش رو میدونید بهم بگید لطفا.
سلام بچه ها من دنبال یه بازی قدیمی میگردم اما اسمش رو نمیدونم.یه مقدارش رو توضیح میدم ببینید میشناسینش یا نه. یه بازی قدیمی به سبک کیل سویچ بود که حرکات اون رو انجام میداد و دو تا کارکتر داشت یعنی شما دو نفر رو در بازی کنترل میکردید که یکیشون همیشه مخفیانه بود و دیگری اکشن میجنگید. حتی در بعضی از مراحل بازی اونی که مخفیانه میجنگید مو قع پرش از هواپیما تو آسمون با یه عده کاماندو درگیر میشد و باید اونها رو تو هوا با صلاحش میزد.اگه اسمش رو میدونید بهم بگید لطفا.
شما رو به خدا یکی جواب ما رو بده.
بیرحمانه ترین، خشن ترین، طبیعی ترین و حال بهم زن ترین خین و خین ریزی مال کدوم بازی بوده که تا حالا دیدین؟
سلام بچه ها من دنبال یه بازی قدیمی میگردم اما اسمش رو نمیدونم.یه مقدارش رو توضیح میدم ببینید میشناسینش یا نه. یه بازی قدیمی به سبک کیل سویچ بود که حرکات اون رو انجام میداد و دو تا کارکتر داشت یعنی شما دو نفر رو در بازی کنترل میکردید که یکیشون همیشه مخفیانه بود و دیگری اکشن میجنگید. حتی در بعضی از مراحل بازی اونی که مخفیانه میجنگید مو قع پرش از هواپیما تو آسمون با یه عده کاماندو درگیر میشد و باید اونها رو تو هوا با صلاحش میزد.اگه اسمش رو میدونید بهم بگید لطفا. تو رو به خدا فقط اسمش رو بهم یگید لطفا.