کسی بازی gta iv
برای psp با لینک مستقیم داره؟
کسی بازی gta iv
برای psp با لینک مستقیم داره؟
دوست عزیز این بازی برای psp ساخته نشده:13:نقل قول:
سلام.
می خواستم بدونم آیا psp فایلای pdf رو میخونه یا نه؟
بله دوست عزیز با نصب یک برنامه میتونید فایل های pdf را هم باز کنید.نقل قول:
بارها به این سوال جواب داده شده فقط یک سرچ کوچیک میخواهد.:19:
كاملا اشتباه نوشتن . فقط واسه اينكه يه چيزي از psp نوشته باشن اينو گزاشتن .نقل قول:
از اونجايي كه من اعضاي تحريريه اين مجله رو ميشناسم كلا زياد با psp خوب نيستن و همون طور كه گفتم واسه اينكه از psp هم چيزي بنويسن اين خبر رو زدن .
راك استار گفته اصلا اين بازي امكان نداره روي umd جا بشه .نقل قول:
خوب مگه نمیشه یک بازی را روی مثلا 2 تا Umd منتشر کنند؟:13:نقل قول:
اگه این کار رو بکنن باید برای هر بار که میخواهیم بریم یه قسمت خاص از نقشه باید Umd رو عوض کنیم ...نقل قول:
خوب مگه نمیشه یک بازی را روی مثلا 2 تا Umd منتشر کنند؟
چون بازی های چند دیسکه روی کنسول ها معمولا این جورین ...
البته یه راه عملی هم وجود داره که راک استار از خیر سود بازی بگذره و بازی رو فقط برای بازیکن های قاچاقیش (مثل ما) روی dvd درست کنه تا بریزیم روی فلش مموری ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از توجهتون. ولی باور کنین نشد سرچ کنم. نمیدونم چرا کلمات کوچیک مثه pdf تو فروم قابل سرچ نیست!:41:نقل قول:
عمراً این کارو انجام بده..نقل قول:
البته یه راه عملی هم وجود داره که راک استار از خیر سود بازی بگذره و بازی رو فقط برای بازیکن های قاچاقیش (مثل ما) روی dvd درست کنه تا بریزیم روی فلش مموری ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولا تو اینجور مواقع باید یک تغییر کلی توی بازی انجام بدن و بعد برای psp عرضش کنند.. که به احتمال زیاد هم گند میزنند به همه چیز..