طرف ما که طوفان شدید میاد اما سیگنال تغییری نمیکنه تازه سرعت بیشتر هم میشهنقل قول:
sent from Huawei mate 8
Printable View
طرف ما که طوفان شدید میاد اما سیگنال تغییری نمیکنه تازه سرعت بیشتر هم میشهنقل قول:
sent from Huawei mate 8
فکرکنم بستگی داره به تجهیزاتشون شاید منطقه ما یه ایرادی داره که با اب و هوا مشکل پیدا میکنه.نقل قول:
البته الان بهتر شده یه ماه پیش با یه نسیم سیگنال کلا میرفت، چون تماس گرفتم احتمالا یه تغییراتی دادن.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ما اینجا هر چی هوا سرد تر بشه بهتر میشه:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این لحظه ای بود اما در کل قبلا snr رو ده تا بیست بود الان بیست تا سی میانگین ۲۶،البته اینجا خبری از برف وبارون نیست،یه باد ملایمه(اهواز)
دوستان چطوری میتونم مودم E8372 رو انلاک کنم؟
مگه مال خوده هواوی نیست؟ایرانسل چنین چیزی نداشت فقط e3372 بود با مارک ایرانسلنقل قول:
میخوام حالت debug mode نشون بده مثل مودم های e3372نقل قول:
روی 3372 چطوری نشون میده debug ؟نقل قول:
sent from Huawei mate 8
فک کنم با همین انلاک کردن حالت debug فعال میشه چون توی مودم من اینا RSSI و RSRP اینا نشون نمیدهنقل قول:
انلاک نیست اون،فریمور هست فلش میکنی رو مودم و web ui مال خود هواوی نشون نمیده کاستوم باید پیدا کنی براش تو فروما خارجینقل قول:
میشه مودم ADSL رو بعنوان Repeater مودم 4G قرار داد؟ موودم ASUS DSL-N1 دارم و یک 4G tplink
مودم ADSL بیکار افتاده و سیگنال وای فای مودم 4G هم خیلی ضعیفه داخل خونه.
دوستان یه چند شبی هست تلگرام فوق العاده اذیت میکنه وسرعت کمی داره آیا کسی هست که چنین مشکلی داشته باشه درحالی که اپلیکیشن های دیگه خوبن
دوستان من قصد خرید مودم دارم برای استفاده به جای ADSl الان موندم چه برند و چه مدلی بخرم.
مودم لن دار منظورمه.
پیشنهاد دوستان با توجه به تجربه چی هست؟ با تشکر
تست کردم سالمهنقل قول:
عزیز خیلی کند نیست؟فیلمها رو خیلی ضعیف باز نمیکنه؟نقل قول:
الان یه ویدیو باز کردم،فرقی با قبلا نداره خوبهنقل قول:
سلام
این انتنی که توی این ویدو لینکشو می زارمو
می شه به عنوان انتن مودم فورجی استفاده کرد ؟
اینم یه تست به ای دی ام از بنده.ساعت 3.10 دقیقه
سلامنقل قول:
یک سوال میگم پارازیت روی اینترنت ایرانسل تاثیر میذاره ؟ چون ایرانسل اینجا از 8 9 تا 12 1 افتضاح گندشو در میاره هم از پینگ هم از سرعت بعدش خوب میشه در همین بازه هم پارازیت داریم ولی رایتل مشکلی نداره
ممنونم دوست عزیز پس منطقه ما مشکل داره خیلی نوسان داره شدید ضعیف میشهنقل قول:
سلام این سوال اینجا جاش نبود تایپک داره(تایپک جامع انتن های ۳g و ۴g سرچ کنید تو فروم)هر فرکانسی رو بخایی بگیری اندازه ی المنتاش فرق میکنه با فرکانس دیگه،بعد این انتنه خیییلی کار داره،نمیصرفه دستی درستش کنیدنقل قول:
خب این چیزی ک شما دارین میگین دلیلش واضحهنقل قول:
رایتل کاربر نداره شاید تو منطقه اتون نتش خوبه
ایرانسل از سه تا اپراتورای دیگ بیشتر کاربر داره بعد اون ساعتی که شما میگن اوج ترافیک هست طبیعی هست برای ما مثلا تو این ساعتا همراه اول 3 مگ 3جی میده
Sent from my F8332 using Tapatalk
به نظر من هم نت ایرانسل دیگه داره بیش از حد اذیت میکنه اعصاب خورد کن شده فکر کنم باید اپراتورهای دیگه رو هم امتحان کرد تا وقتی وضعیته این باشه فایده ای نداره فقط شبانه هاش خوبه
الآن ایرانسل بستر مناسب فراهم کرده، اما به شدت کمبود پهنای باند داره به نظرم و تا تأمین نکنه، مشترکین راضی نمیشند
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
پهنای باند ایرانسل افزایش داده از دو روز پیش ایا؟ مشهد منطقه میدان بسیج
اخه تو خارج بیشتر از نت ثابت استفاده میکنن نت ثابت بهتر از همراه بوده تو ایران برعکسه همراه از بقیه بهترههنقل قول:
تنها فشار ترافیک و .. رو ایرانسله
بعد اینکه بنظرتون با بسته های شبانه چیشو میخواد تامین کنه
باید دسترسی به اینترنت ملی رو تو ایران ازاد رایگان کنن تامین اینترنت از خارج رو هم بر عهده شرکت زیرساخت نندازن شرکت های ایرانی بتونن خودشون پهنای باندشون رو تامین کنن اینجوری هم قیمت ارزون تر میشه هم رقابت بیشتر میشه هم کیفیت بالاتر میره
در نتیجه همه ی اینترنت خوب گیرشون میاد
وقتی از سرور های داخل با سرعت منفجرانه ای 50 تا 100 مگابیت ایرانسل داره نت میده ولی از خارج بزور 20 مگابیت این کمبود رو نشون میده
تایید میشه کمبود پهنای باند بخصوص شب که میشه واقعا اذیت میکنه، الان مشترکای ایرانسل خیلی زیاد شدن اگر به تایپیک شرکت های adsl سربزنید اکثرا دارن کوچ میکنن به سمت ایرانسل، بقول دوستمون برعکس شده! تا وقتی که فیبر نوری نکشن و vdsl با سرعت بالا راه نندازن وضع ایرانسل بدترم میشه، حتی دو اپراتور دیگم فورجی مثل ایرانسل پوشش ندادن که بار ترافیکی تقسیم بشه.
معلومهنقل قول:
خونه ما به زور خطم 2 مگابیت می کشه
دکل پیش خونه ما تا 50 مگابیت سرعت داده
من مصرفم بالاست و ایرانسل واسم به صرفه نیست
وگرنه یه شخصی که استفادش در حد موبایله چرا باید adsl بگیره
درسته
الان خونه ما فقط ایرانسل فورجی داره
همراه اول فقط 2g داره
رایتل هم که پرته کلا :n02:
بسته 100 6 ماهه براتون به صرفه نیست؟ گیگی 1900 میشهنقل قول:
چند روز پیش یه آماری اعلام شد که تا پایان شهریور 23 میلیون کاربر اینترنت موبایل در برابر 8 میلیون کاربر ADSL ! این آمار نسبت به خرداد در مورد کاربرای اینترنت موبایل افزایش و برای ADSL کاهش داشته . طبق این آمار در 6 ماهه اوس سال کاربرای اینترنت موبایل 7.5 میلیون افزایش داشتن .
دوستان اینکه تومنطقه ما فقط موقع استفاده از تلگرام حس میکنم شدیدا سرعتا کمه به پهنای باند بین الملل مربوطه یا ازدحام کاربر البته امروز به نظر خیلی بهتره ولی تا دیشب چند شبی میشه که از عصر تا انتهای شب سرعت تلگرام نهایت ده تا بیست کیلو نشون میده که خیلی اعصاب خورد کن شده ولی نرم افزار های دیگه خوب هستن
نه عزیز اتفاقا اصلا این طوری نیست یعنی میگی کاربرا همه قرار میذارن رآس ساعت نه شب یا هشت شب شروع کنن دانلود و راس ساعت 1 شب هم قطع کنن ؟؟؟؟؟ تصادفا هم در این بازه پارازیت شروع میشه ؟؟؟؟نقل قول:
این اینترنت 3G ایرانسل رو باید فعالش کنی ؟ من گوشیم سامسونگه گلگسی گرند هست وقتی وصل میشم اینترنت ایرانسل علامت E بالای صفحه گوشیم میاد و توی خونمون که اصن جواب نمیده
( من تهران هستم سمت شهرری ) توی شهر هم میرم یه موقع هایی خوبه ولی خارج از شهر تهران مثل داشتم میرفتم مشهد توی جاده خیلی خوب بود قطعی نداشت حالا این اینترنتی که من وصل
میشم همون اینترنت 3G هست آیا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
احتمالا برمیگرده به مشکل ایرانسل با سرور های خارجی ! گاهی وقتا سرعتش خیلی خوبه و یه وقتایی هم کم ...نقل قول:
در مورد تلگرام این مشکل رو من هم دارم با ایرانسل و ISP های دیگه اکثرا سرعت خوبی دارن !
اگر کنار قسمت انتن 3G و یا H باشه ، نشون دهنده اینه که به اینترنت نسل سوم دسترسی دارید !نقل قول:
در تنظیمات mobile data (network) گوشیتون ، با انتخاب wcdma (3g) only در network mode میتونید به این شبکه متصل شید .
شهرری 3g خیلی ضعیفه اما جدیدا من 4g اونجا دیدم وصل شدم اما 3g رایتل اونجا ثبات خوبی داشت.نقل قول:
این سرعت با این سیگنال خوبه ؟
sent from Huawei mate 8
عالیه یکم قدرت انتن دهیش بیشتر شه 50 تام میتونی بگیری من با 90 تا rssi 20 sinr 60 مگابیت میگیرمنقل قول:
Sent from my F8332 using Tapatalk
والا قبلا rssi بهتر بود اما سرعت کم بود الان آنتن بردم بالا تر. Rssi ضعیف شد اما سرعت بهتر شد. کابل نمیرسه وگرنه بالاتر میبردمنقل قول:
sent from Huawei mate 8
کاکا سعید مودم استفاده میکنی؟ چه مارکی؟نقل قول:
من الان دارم 90 گیگ میگیرم واسه 90 روز حدودا حدودا 70 تومنی با مالیات یکم بیشتر میدمنقل قول:
میشه حدودا گیگی 800 تومن