سلام دوست عزیز ۵۰ هزار تومان بگیرن سرعت کم و ناپایدار بدن با سرور محدود خارج خوبه:n04:نقل قول:
Printable View
سلام دوست عزیز ۵۰ هزار تومان بگیرن سرعت کم و ناپایدار بدن با سرور محدود خارج خوبه:n04:نقل قول:
سلامنقل قول:
ببخشید این سایت خیلی پیچیده توضیح داده
به نظرم سایت speedguide بهتره
خودم چند بار هم برای اعضای سایت مقدار attenuation زدم با اطلاعات مودموشو تقریبا درست دراومد
فقط یه بدی سایت speed داشت اینه که فاصله تقریبیو کمی بیشتر میزنه
و یه چیز عجیبی هم دیدم اینه که اگر عدد cable loss رو تغییر بدید فاصله هم تغییر میکنه که در اصل نباید تغییر کنه
cable loss چیه؟نقل قول:
+
میگم 9dB target منظورش چیه؟
هر چی این عدد می یاد پایین تر سرعت رو بالاتر نشون داده تو سایت بالا
cable loss یعنی افت و هدر رفتنو نشون میده تو سایت speed بهتر توضیح داده که بیشتر به جنس سیم بستگی داره نمیدونم فرمولش چیه که با هر افزایشی سرعت بیشتر میشه مثلا دیفالتش روی 13.81 هست ولی اگر اینو بذارید روی 20 ماکزیمم سرعت هم بیشتر میشهنقل قول:
اون 9 و 6 و 3 هم مربوط به نویز هر چقدر نویز کمتر باشه سرعت بیشتری دریافت میکنید
دوستان این سرویس جشنواره که تو سایت اسیاتک زده چجوریه ؟ هنوز میدن ؟ سرعتش چطوره ؟ تو تایم شبانه سرعتش چی ؟
ممنون میشم بگید . الان مخابرات دارم میخوام برم یه جا دیگه . میخوام حداقل شبی 1 گیگ رو بشه دانلود کرد و هزینه هم میانگین ماهی 20 تومن بیشتر در نیاد . میصرفه به نظرتون ؟
برای اسیاتک باید پول خرج کنید!!نقل قول:
کف قیمتها برا سرویسی که دانلود شبانه داشته باشه (حداقل شبی 1 گیگ) سرویس 1 مگ با 6 گیگ حجمه که بیست و هفت تومن در میاد
پینگ آسیاتک چجوریاست معمولا موقع هایی که سالمه؟
سرویس گیم داره؟ کسی فعال کرده یه پینگ با frankfurth میگیره دمتون گرم
جالب نیستنقل قول:
نه - من قبلا داشتم روی 250تا 400 میچرخید
البته برای بعضی از دوستان خوبه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
نقل قول:نقل قول:افت کابل (Cable Loss) در واقع مقدار میرایی تو 1 کیلومتر از طول کابل برای یه فرکانس مشخص رو نشون میده که بر اساس نوع کابلها و سطح مقطعشون متفاوته. برای کابلهای استاندارد 26AWG، مقدار میرایی در 1 کیلومتر از طول کابل و فرکانس معیار، 13.8dB اه. یعنی تو این کابلها، قدرت سیگنال با فرکانس مورد نظر بعد از طی هر یک کیلومتر، 1/24 قدرت اولیهاش میشه.نقل قول:
افت کابل دست ما نیست. اگر بدونیم که مقدارش چیه با کمک اون فرم و بر اساس Attenuationای که مودم نشون میده میتونیم یه برآوردی از طول فاصله کابلکشی خودمون تا مرکز مخابراتی و حداکثر سرعتها تو سرویسهای مختلف داشته باشیم.
علت این که من به نتایج اون فرم زیاد اعتقادی ندارم مکانیزم محاسبه سرعتشه. چون این سایت بر اساس عدد Atten و مقدار افت کابل فاصله رو تخمین میزنه بعد بر اساس اون فاصله میگه حداکثر سرعت شما میتونه یه مقداری باشه بدون این که شرایط واقعی خط رو بدونه.
برا ی مثال، من فاصله کابلکشیم زیر 1.5 کیلومتره و Atten داوناستریمم 30dB. با افت کابل استاندارد فاصله من رو این سایت 2170 متر برآورد میکنه و بر اساس این فاصله میگه روی حالت ADSL2+ حداکثر سرعت من باید 15 مگابیت باشه. در حالی که من میدونم فاصلهام کمتره و در عین حال حداکثر سرعت قابل دستیابیم هم کمتره. با فاصلهای که من دارم در حالت ایدهآل باید بتونم تا 22مگابیت پهنای باند بگیرم و مقدار Atten ام هم حدود 20 باشه. این سایت هم بر اساس فاصله حداکثر سرعت رو میده اما تو حالت ایدهآل که به نظرم درست نیست و بر شرایط واقعی خط منطبق نمیشه.
تستارو دیدم زیره ۲۱۰ تا ۱۱۰ هست ولی میخوام بدونم سرویس گیم داره؟ چون پارس آنلاین داشت ولی اصن ثبات نداشتنقل قول:
آسیاتک ثباتش بیشتره از پارس
چون آسیاتک در رقابته با پارس آنلاین چند ماه این دوم میشه چند ماه پارس ولی بیشتر آسیاتک میشه
پارس آنلاین خودم داشتم فقط واسه اینکه قدیمیه و تو تمام شهر ها جزو اولین شرکتای اینترنت دهندس معروف شده وگرنه مفت نمی ارزه
میخواستم ببینم سرویس گیمم داره این اسیا تک
Sent from my Y635-L21 using Tapatalk
سرویس گیم نداره اسیاتکنقل قول:
حالا برما برعکس هست یعنی دوستانی که پارس دارند هم پینگ بهتر دارند و هم تایم اوت کمتر ولی اسیاتک هم پینگش بالاست و هم تایم اوتش
حالا شاید شهر به شهر و منطقه به منطقه فرق میکنه به هر حال شمام بیاید اسیاتک یه مدت هم با قیمتهاش اشنا بشید که ماشالا چقد گرونتر از بقیه سرویس میدهند و هم با تایم اوت و پینگش شاید شما جز اون دسته باشید که راضی هستند دیگه نمیشه قضاوت کرد گفت برای همه خوب نیست.
ایشالا که برای ما خوب باشه
که عمرا نیست !!!
اینقدر شرکت عوض کردم که خسته شدم دیگه
نه منظورم اون سرویسی بود که تو سایت زده جشنواره . از 2 تا 8 صبح شبانه با 80% تخفیف . 60 تومن که اولشه و تقریبا 140 تومن هم گیگ بخریم روش میشه 200 گیگ در کل که کافیه واسه من . میمونه سرعتش که نمیدونم چجوریاست . دوستان اگه میدونند در مورد این سرویس اطلاعات بدن .نقل قول:
اگر منظورتون سرویس آ مثل اسیاتک هست که بنده خریدم 60 تومن سرویس خام حساب کرده بعد ابونمان و مالیات و نمیدونم حق رانژه و اینا میاد روش و میشه 88 هزار رو خورده ای که شما بگو 90 تومن با ثبت نامت در میاد برای منکه 90 تومن شد. بعد 140 گیگ حجم هم اضافه منظورتونه میخواید بخرید؟ میشه 280 هزار تومن هم بابت 140 گیگنقل قول:
حالا جمع 90 با 280 هزار تومن رو محاسبه کنید باید پرداخت کنید برای این سرویس با 200 گیگ حجم
90+ 280 =370
مبلغ پرداختي با احتساب 9% ماليات: 2790444ريال
مبلغ پرداختي با احتساب 9% ماليات: 2790444ريال
البته من اشتباه گفتم 200 گیگ . منظورم 140 تومن گیگ بخریم و بشه 200 تومن در کل که واسه شبی یک گیگ کافیه + مصرف روزانه . حالا سرعتش شبا چطوره ؟نقل قول:
نه بابا آسیا تک هم مثل ایرانسل هست فقط برا دانلود شاید خوب باشه پینگ مینگ ولودینگ تعطیل. سه ماه داشتم جیگرم خون بود بازی wot که دو ساله بازی میکنم از وقتی آسیا تک گرفتم میدیدم همش بازنده هستم. به طرف شلیک میکردم بهش میخورد امتیاز ازش کم نمیشد. از اون طرف تیر غیب بود که روانه میشد یعنی طرف داره منو میزنه اما من نمیبینمش.... دیروز تخلیه کردم از شررش راحت شدم هنوز هم زمان داشتم و هم حجم اصلا سرویس گرفتن از شرکتهایی که اینترانت هم دارند بدرد نمیخوره مثل این بقال ها که تو ماستشون آب میکنند بنظرم این آسیا تک هم قاطی سرویسهایی اینترنت ارزانترش "اینترانت" قاطی میزد! . اون هایی که تصور میکنند شرکتهای بزرگتر سرویس بهتری میدن اشتباه میکنند. کیفیت سرویس فقط به مدیریت و سیاست های سرویس دهنده بستگی داره . درسته زیر مجموعه ها در خریدن پهنای باند مشکل بیشتری دارند اما وقتی استاندارد واگذاری وضریب اشتراک رو رعایت کنند به اندازه پهنای باند موجود سرویس میفروشند ديگه. اتفاقا تا جایی من دیدم محدودیت ها در شرکتهای کوچک میتونه کمتر هم باشه. منکه از سه سال از همیارنت که یک شرکت بومی شیراز هست گرفتم سه دقیقه قطعی نداشتم. سرویس512 اش از چهار مگ آسیاتک سرعت دانلود بهتری داشت هم روزانش و هم شبانه کاملا رایگانش . نه مشکل پینگ داشتم و نه لودینگ.نقل قول:
به نظر برای شما مناسب باشه این سرویس اگه ماهی بیست گیگ دانلود شبانه+ 5 گیگ حجم روزانه کافی باشه میشه 16 تومن حجم اضافی برای 4 گیگ که در ساعات شبانه استفاده کنی میشه 20 گیگنقل قول:
در مجموع حدود بیست و دو تومن میشه
البته تا اطلاع ثانوی میشه حجم های اضافی رو از طریق سریال شهرزاد نصف قیمت خرید!! یعنی میتونید 8هزار تومن برای 4 گیگ (20 گیگ شبانه) بدید
یکی از دوستا در پستهای قبلی گفته بود که برای شهرزاد دیگه کد نمیفرستن که درست نیست... من خودم دیشب گرفتم
سلام چجوری میشه این بن ها رو تهیه کرد کسی نداره ؟نقل قول:
نقل قول:
من از مخابرات خراسان تخلیه کردم و اومدم آسیاتک و همین طرح رو گرفتم. سرعتش توی روز برای وب گردی همون حدود 4 مگابیت هست اما برای دانلود با IDM تقریبا 10 مگابیت هست. شبانه هم سرعتش از روزانه بهتره (احتمالا به دلیل بار شبکه کمتر) و سرعت دانلودش 1 مگابایت (1MB/s) هست. نکته اینکه سرور داخل و خارج شبکه آسیاتک اکثرا سرعت دانلودشون با هم برابر هست و همون 1 مگابایت میشه. بستگی به کیفیت سروری که دانلود میکنید داره وگرنه خود آسیاتک ظاهرا محدودیتی نگذاشته.
پینگش هم این اواخر خوب نبود ولی چند روزی هست که خیلی بهتر شده مثلا پینگ از OpenDNS اکثرا زیر 200 هست.
در کل فکر نمیکنم با توجه به قیمت سرویسی مشابه این پیدا بشه. فقط عیب اینجاست که آسیاتک این اواخر خیلی کاربر گرفته و کیفیت سرویس هاش خیلی متغیره و هیچ تضمینی در ثابت بودن کیفیت نیست.
نقل قول:
بنده همین سرویس رو 70 تومن دادم که 10 تومن هزینه رانژه بود و 60 تومن هم قیمت خود سرویس. ظاهرا به خود نمایندگی های فروش بستگی داره که چه قیمتی بگیرن بعضی ها ظاهرا به بهانه مالیات و آبنومان پول بیشتری میگیرن.
میگم تایم رایگان شبانه ها درست شده یا نه
قبلا شبی 12 گیگ میتونستم دانلود کنم الان 3 گیگ بزور میگیرم
سلام تازه اومدم اسیاتر
دوستان نکته ای هست که بگین
مثلا یادمه قبلا یکبار اینجا بروبچه ها داشتن لیست سایتهایی که سروراشون روی اسیاتک بود رو به تازه واردا میگفتن ؟
برای چی بود اون ؟
از اینجور نکات بازم بلدین
لطفا بگین
از طریق خرید سریال شهرزاد.نقل قول:
تو سایت shahrzadseries میرید ... انلاین 1999 تومن یکی از قسمتا رو میخرید... بن تخفیف همراه لینک دانلود براتون فرستاده میشه! :n10:
یک صبح خلوت!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه شبانه آسیاتک افتضاح شده قبلا کل سایتهای سرور داخل سرعتش نامحدود و یا همون ۱ مگ بود ولی حالا فقط باید سرور آسیاتکی باشه نمیدونم چرا اینکارو کردن؟! بنظرم واسه اینکه تو مصرف پهنای باند صرفه جویی کنن و اونو به مراکزی که کمبود پهنای باند داره بفرستن و هم اینکه اونو تو روزانه به عنوان حجم و گیگ بفروشن عجب دزدهایی هستن اینا:n24:
متاسفانه بیشتر آپلودسنترهای معروف مثل 4upld سرورشون رو آسیاتک نیست
الان همه سرور ها چه داخل چه خارج چه مال اسیاتک رو اسمی کردننقل قول:
:n03:
من اصلا سرور خارج کار نداشتم..فقط برا صاف کردن سایتای داخل دان میزدم:n02:
حیف باید منتظر باشیم تا پهنا اضافه کنن
شاید این جمعه بیاید شاید
دو سه روزی میشه که سرعت شبانه منم خیلی افت کرده.نقل قول:
مرسی دوست گلم همین الان میرم برای خریدش :n02:نقل قول:
آپلود بوی که دیگه اسیاتکه اون چرا سرعتش خراب شد 700تا سرعت داشتم ولی الا 100 تا هم نمیرسه
یه پینگ بع صورت trace هم. از 8888 هم 4224 میگیرین?
دوستان بهینه سازی های جدید اسیافا... رو خدمتتون تبریک عرض مینمونم :n05:
دوستان نظرتون راجع به این مودم چیه؟
Asus DSL-N10E Wireless N150 ADSL Modem Router
از آسیاتک سرویس دارم
دیجی کالا زده 89000 تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که محدود شدن احتمالش 1 در 1000 که دوباره سرعتشون خوب شه
عجب تیکهای بود دمت گرم کلی خندیدیم :n31::n31::n31::n31::n31::n31::n31::n31: سرعت برمیگرده :n08::n08::n08:نقل قول:
سلام تازه اومدم اسیاتر
دوستان نکته ای هست که بگین
مثلا یادمه قبلا یکبار اینجا بروبچه ها داشتن لیست سایتهایی که سروراشون روی اسیاتک بود رو به تازه واردا میگفتن ؟
برای چی بود اون ؟
از اینجور نکات بازم بلدین
لطفا بگین
نمایندگی گفته دوباره با اضافه کردن پهنا همه چیز بر میگردهنقل قول:
یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سرعتت کمو زیاد میشه یا فیکس روی 250 هست؟؟؟نقل قول:
اگه فیکس روی 250 هست متاسفم شما هم از عنایت بهینه سازی برخوردار شدید
یعنی چی نداره که دارن هر روز اینترنتو بهینه میکنن خوشحالیم همین :n20:نقل قول:
کیوان اذیتش نکن میگه نمایندگی گفته دیگه میفهمی؟؟ نمایندگی گفته فردا سرعتش زیاد میشه :46:نقل قول:
دوستان جدا از شوخی
اسیاتک پیشینه ی بدی توی بهینه سازی داره!!!
خوب بزار توضیح بدم
دوستانی که سرعتشون توی تایم شبانه کم میشه و جالبتر از اون روی یک عدد خاص ثابت میشه یعنی اسیاتک شبانه شما رو محدود کرده از عمد و از توی اکانتینگ
خوب اگه بدلیل کمبود پهنای باند سرعت کم شه چه اتفاقی میفته؟!
اگه بدلیل کمبود پهنای باند سرعت شما کم شه سرعت دچار نوسان شدید میشه و توی طول 6 ساعت سرعتتون نوسان شدید داره یعنی مثلا ساعت 4 روی 300 ولی حدود 10 میشه 50 (به طور مثال)
حتی این نوسان در طول هفته هم مشخص میشه یعنی شب سه شنبه سرعت شما از شب جمعه بیشتره
چون روز تعطیل طبیعتا شلوغ تره