پ چی فــکر کردی :دینقل قول:
مثلا من خودم یه X360 داتم که قابش مال خودش نبود!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم قابش مال خودش نیست ! کلاً تو شهر ما هیچ کنسولی قاب خودشو نداره : دی
پ چی فــکر کردی :دینقل قول:
مثلا من خودم یه X360 داتم که قابش مال خودش نبود!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم قابش مال خودش نیست ! کلاً تو شهر ما هیچ کنسولی قاب خودشو نداره : دی
پـــ نـه پـــ :دی فک کردی این فروشنده ها خدا پیغمبر میشناسن؟!:27::31: ( دور از جون دوستان )نقل قول:
خودم کنسولم رو کاریش نکردم بردم دادم همونجایی که خریده بودم یه نگاهی به کنسول انداخت و امتحانش کردنقل قول:
بهش گفتم کابل پاور درایوش قطع نشده؟ گفت همچین چیزی امکان نداره
حالا قراره سه روز دیگه برم بگیرم
خدا کنه بتونه درستش کنه :42:
اشتباه کردی... کنسولو باز می کردی کابل درایوو چک میکردی اگه مشکل داشت میدادی بیرون...
ترسیدم بازش کنم دل و رودشو بریزم بیرون نتونم دوباره ببندمشنقل قول:
نه بابا... چه دل و روده ای؟؟؟ از کیس کامپیوتر جمع و جور تره :دی
اين c4 بالاخره زنده شد. ( مثل زامبي ميمونه ).
حالا اميدوارم حرفش كه گفته خيلي زود عرضه مي شه ( ه ك ٠٢٢٥ ) درست باشه.
سلام دوستان . من ps3 دارم . می خوام یه xbox360 هم بگیرم . میشه بگید چه نکاتی رو باید رعایت کنم ؟
و اینکه بگم از دبی یا کیش برام بیارن بهتره یا از همینجا بگیرم ؟
خیلی ممنون .
ببخشید الان بهترین مدل Xbox چیه ؟ قیمتاشم چنده ؟
X360 Slim 250GB هست که قیمتش 550 هزار تومنه! البته ه ک نشده!نقل قول:
البته مدل 4 گیگش هم هست که یه جورایی به صرفه تره! حدود 100 تومن ارزون تره . اگر حالا میخواین بخرین یه 4 گیگ بخرین و بعد یه هارد ه ک شده 250 بندازین تنگش! اینجوری یه 50 تومنی سود میکنید.
من انقدر نمی خوام هزینه کنم . یه ps3 320 gb دارم در حدی باشه که بتونم بازی های انحصاریه xbox رو بازی کنم .
کلا آپدیتش راحته ؟
آرکد فت الان چنده ؟
میشه یه سقف قیمت به من بگید . اسلیم هاش که شنیدم ه ک نشدن درست و حسابی ؟
حداقل قیمت برای خرید چنده ؟
راستش منم سوالا شما رو دارم .نقل قول:
ولی تو دوره آزمایشی هستم.
هیچ کدوم ازپست ها نمی دونم چرا تایید نمیشه .
کلیم سوال دارم .
فت نو پیدا نمیشه ! باشه هم دو حالت داره : یا دسته دوم هست به جای اکبند میفروشن - یا اینکه قیمتش به هر حال بالای 700 تومن : دینقل قول:
آرکد فت الان چنده ؟
دسته دوم هم باید بگردی فروشنده خوب پیدا کنی ... آرکید تا 350 هم هست ..
برای آپدیت فرمورش که باید در کنسول باز یبشه و درایوش وصل بشه به PC و ...نقل قول:
آپدیت داشبوردش هم که خیلی راته.
نوش که نیست ولی دست دومش پیدا میشه که مثلا آرکیدش حول حوش 330 تومن باید باشه!نقل قول:
آرکد فت الان چنده ؟
اسلیم ها هم همونطور که گفتین درست و حسابی ه ک نشئن. شما توی اسلیم و فتش حساسیت نشون ندین هر کدوم که ارزون تر بود همونا بخرین!
چرا انقد گرونه این قیمت ها ؟ کی میاد پایین ؟
الان که آرکد دست دوم حدود 310 تومنه . یه جا قیمت گرفتم اگر گرون نکرده باشه ....
به نظر شما میتونم بعد تابستون زیر 300 بگیرم .
کلا xbox360 چند تا بازی خوب منظورم انحصاریه داره ؟
halo هم انحصاریه ؟
یه سوال دیگه به نظرتون ارزش داره با اینکه ps3 دارم برم یک xbox بگیرم آخه من از اول قصد خرید xbix داشتم ؟
انحصاریهاش:نقل قول:
fprza-halo-gears of war-alan wake-.............
360 توی بازیهای مالتی یعنی بازیهایی که هم برای پلی 3 و هم برای 360 میاد گرافیک بهتری داره
استایل دسته ی 360 هم خیلی بهتره
در کل میل خودته.ولی 360 هم داشته باشی بهتره چون بازیهاش هم راحتتر گیر میان و هم ارزونتره و ............
در ضمن کینکت هم میتونی بگیری و ازش نهایت لذتو ببری
البته ، کینکت اگه خواهری برادری چیزی تو بساط نداشته باشی بعد چند هفته دلتو میزنه :| من الان کینکتم رو دستم باد کرده :دی
خوب طبیعتا تابستونا قیمت کنسول ها یه مقدار افزایش پیدا میکنه و بعدش قیمت ها دوباره به حالت قبل از تابستون بر میگرده.نقل قول:
GEOWنقل قول:
کلا xbox360 چند تا بازی خوب منظورم انحصاریه داره ؟
Alan Wake
HALO
Forza
Crackdown
Fable
The Darkness
و چند بازی دیگه که با PC مشترک هست.
بستگی به خودتون داره!نقل قول:
یه سوال دیگه به نظرتون ارزش داره با اینکه ps3 دارم برم یک xbox بگیرم آخه من از اول قصد خرید xbix داشتم ؟
اگر خیلی بازی های انحصاریش رو دوست دارین و میخواین راحت و بدون دردسر بازی های مشترک رو انجام بدین و البته بودجش رو هم دارین به نظر من بخرید! ولی نه با هر قیمتی!
اتفاقانقل قول:
من الان با پدرم کینکت میزنم.انقدر خوشش اومده که تو هر بازی ای منو میبره:31:
فک کنم حدود دو سال پیش همچین قیمتی به زور پیدا میشده الان آدم خوبشون که یعنی فروشنده ی خیلی با خدایی هست دست دومشا میده 650 . یعنی این که به صرفه هست که بری اسلیم بگیری البته اگه مدل 0225 گرون نشده باشه . بعد تابستون که قیمتا میاد پایین ولی گفتم همچین قیمتی نیس .نقل قول:
xbox بازیه خوب انحصاری زیاد نداره ولی برای kinect زیاده چون تکنولوژیه این دستگاها move نداره و kinect بدن و میشناسه و اسکن میکنه . بازی انحصاری xbox هست مثل : halo و ryse که بازیه فوق العاده ای هست که معلوم نیس کی میاد و ........ .
همونطور که گفتم بله halo انحصاریه xbox ه ولی انگاری برا pc هم هست.
از نظر من نگیر چون پوله اضافه داری میدی با همون ps3 حال کن ولی خوب بود که از اون اول xbox میگرفتی البته فرق آنجنانی ندارن . ولی kinect تکنولوژیه بالا تری داره نسببت به move که ماله ps3 هست .
از نظر بازی مولتی مشکلی ندارم .نقل قول:
گفتم که به خاطر انحصاریه .
نه کینکت که نمیگیرم . همینجوریشم ps3 بدون move برام با لوازمش 570 خرج بر داشته با دسته بیشتر حالنقل قول:
می کنم . که 150 بازی خریدم یعنی 700 پول دادم .البته کپی بازیم .
نقل قول:
با fable خیلی حال میکنم . لامستب اسمشم قشنگه :10::40:
مگه darkness انحصاریه ؟
من اینو برای ps3 دیدم توکامپیوترم بود .
به نظرت بعد تابستون آرکد فت به 250-300 که قیمت قبلا بود میرسه ؟
راستی من اگر xbox بگیرم باید برم یه کابل HDMI ورژن 2 بگیرم ؟
آخه این کابله که برای ps3 دارم ورژنش 3 هست فکر نکنم بخوره ؟
آخه من ps3 رو به خاطر اینکه بازی های انحصاریش زیاد گرفتم .نقل قول:
من دقیقا یادم قبله تابستون 250 بود 300 هم بود . الان چرا اینطوریه ؟
اینجا ایرانه . معلوم نیس کی به کیه . الان با خداشون میده 600 650 دیگه چه برسه ناخداشون :31::31:نقل قول:
ناخدا جک اسپارو :31:
سلام دوستان . تا الان داشتم لایو بازی میکرم . خاموش روشن کردم ، حالا xbox live آپدیت جدید داره ! چیکار کنم ؟ آپ کنم ؟
آره حق با توئه.نقل قول:
این ps3 هم شانس اوردم فرودین ماه گرفتم اگرنه الان باید 200-250 هزار تومن بیشتر میدادم.
ولی من این آرکد فت رو چند وقت پیش پرسیدم یه نفر دست دوم 310 میداد . حالا چقدر کار کرده خدا میدونه :31:
آقا یه وقت آپ نکنی من شنیدم آپ بزنی کپی میپیره .نقل قول:
البته من که xbox ندارم از بچه ها شنیدم.
نقل قول:
آپدیت کنی فریمور درایوت اورجینال میشه و دیگه کپی اجرا نمیکنه .. بعد باید ببری بدی LT+ 1.9 بریزن برات که درست بشه !
اصلا ً آپدیت نکنید.اطلاعات بیشتر بدین.ورژن داشبورد فعلیتون چنده؟برای پیدا کردنش به Console Setting و بعد قسمت Information رو باز کرده و ورژن داشبورد رو بخونید.اگر میدونید فریمورتون چیه،اونم بنویسید.یعنی LT هست؟چه ورژنی؟نقل قول:
دوست من تا اونجا که یادمه این تالار نیازی به تائید سوال نداره!الانم که پستتون رسیده سوالاتونو بپرسید تا اساتید جواب بدن و ما هم چیزی یاد بگیریم.نقل قول:
تا حد توانم سعی میکنم راهنماییتون کنم چون فرمودین سوال دوست دیگمون رو دارید.
آپدیت کنسو.ل ایکس باکسس دو حالت داره!یکی پدیت ورژن داشبورده که برای روانتر اجرا شدن بعضی بازی ها و تغییر محیط ویژوال کنسول انجام میشه!مایکروسافت گاهی با این آپدیت ها علاوه بر ارائه امکانات جدید مشکلاتی رو هم برای کاربران طرفدار کنسول های ه ک شده ایجاد میکنه.آپدیت دیگه مربوط به فریمور(نوعی رابط نرم افزاری بین دی وی دی درایو و مادربورد)کنسول میشه که ه ک اصلی کلیه کنسول های ایکس باکس با اعمال تغییرات روی این فریمور انجام میشه!اون مشکلی که با آپدیت داشبورد پیش میومد این بود که فریمور رو چه ارجینال و چه ه ک شده رو به یه فریمور ارجینال دیگه تبدیل میکنه و قابلیت کپی خور بودن رو از بین میبره.با کمی مطالعه و خوندن پست ها شما هم یک آپدیت گر حرفه ای میشین!در هر دو مورد!آسونه ولی دقت عمل میخواد.
قیمت ها الکی گرون شده و من بعید میدونم حالا حالا ها کاهش قیمت داشته باشیم.مشکل اینجاست که بعد از تابستون تاریخ ارائه ی سه سری از بازی هایی که خیلی هم طرفدار دارن فرا میرسه و ممکنه حتی بعد از تعطیلات هم گرونتر بشه!ولی بهر حال هیچ چیزی روشن نیست!کنسول ایکس باکس دست دوم بهتره از آشنا بگیرید یا با یه حرفه ای در مورد خریدش مشورت کنید تا خدایی نکرده مورد دارشو بهتون نفروشن.مورد دار از این جهت میگم که بعضی ها که تعدادشونم متاسفانه زیاده،مهندسیشون گل میکنه میزنن کنسول رو داغون میکنن بعد یه جوری سر همش میکنن و میفروشن به دوستان نابلد!!!باد دقت کنید حتما ً کنسولی بخرید که تاریخ تولیدش بعد از سال 2009 باشه!تاریخ ساخت روی لیبل پشت کنسول خورده.
مطلب مهمتر اینکه حتما ً حتما ً حتما ً پست اول این تاپیک رو بخون.
سوالی بود بازم در خدمتم.
آیا راهی هست که خودم متوجه مشکل گرماییش بشم ؟
. با این حرفی که شما میزنید احتمال داره بعد 2009 ها هم مشکل گرمایی داشته باشن .
یعنی پشتش زده باشه 2009 حله . شاید اونام خراب باشه ؟ از داخل کنسول چیزی رو نمیشه متوجه شد ؟
من که ه ک نکردم کنسولما میتونم یه آپ داشبورد جدید بریزم که وقتی خواستم ه ک کنم مشکلی پیش نیاد ؟ ( یعنی هم جدید باشه هم ه ک شده باشه که بعدا دوباره منتظر یه LT+ جدید نباشم . ) مرسی . راستی من تا حالا این کارا نکردم باید برم از تو xbox live دانلود کنم یا از کامپیوتر هم میشه ؟ بعد باید بریزم رو فلش ؟ بعد چی کار کنم ؟؟؟؟؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
سلام
بعضی از بازی های xbox 360 اجرا نمیشن یا اصطلاحا" پچ نشدن آیا راه حلی برای اجرای اینجور بازی ها هست یا نه؟
این آپدیت همین 2 ساعت پیش اومده یکی از دوستام آپدیت کرده بود می گفت دوباره cod اجرا نمیشه ولی با بقیه بازی ها درسته.نقل قول:
یعنی بعد از آپدیت 19می دوباره مایکرو آپدیت داده بیرون؟؟؟نقل قول:
کارش چیه؟تغییراتش چی بوده؟
الان سایت مایکرو رو چک کردم توی قسمت آپدیت که لینک دانلود جدید ترین داشبورد هست توی لینک دانلودش اینو داره : SystemUpdate_13599_USB.zip یعنی این بعد از 13146 هست ؟!
دوستان کسی آپدیت کرده ؟ فریمور اورجینال نمیشه ؟!
منبع :
دانلود آخرین آپدیت داشبورد :کد:http://support.xbox.com/en-us/pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx
کد:http://download.microsoft.com/download/2/A/C/2AC6BB6F-1A26-4784-BA64-09A96E70CD03/SystemUpdate_13599_USB.zip
طبق آخرین اخبار که Team- xecuter داده گفتن که آپدیت Safe هست برای LT1.9 !
منبع :
بازم مطمئن نیستم :دی .... خبری بود بگین دوستان ... چه کنیم ؟ : دیکد:http://www.team-xecuter.com/forums/showthread.php?p=393808#post393808
حسام!!! اینو من داده بودمااااا!!!
بچه ها مث که سیفه... حالا احتمالا من و حسام آپ کنیم خبر بدیم...
منابع :
کد:http://www.team-xecuter.com/forums/showpost.php?p=393825&postcount=34
من دارم همینطور پیجا رو میخونم میرم جلو... اگه واس غیر 1.9ــی ها مشکلی نباشه عالیه...کد:http://www.team-xecuter.com/forums/showpost.php?p=393824&postcount=33
جدید :
کد:http://www.team-xecuter.com/forums/showpost.php?p=393832&postcount=37
دوستانی که 1.9 ندارن به هیچ وجه آپدیت نکنن... مال من فرمویرش به استاک ریفلش شد و در نتیجه LT پرید...
من 13146 دارم و LT1.9نقل قول:
یعنی update کنم دوباره باید 1.9 بریزم روش؟ میپره؟
من که ه ک نکردم کنسولما میتونم یه آپ داشبورد جدید بریزم که وقتی خواستم ه ک کنم مشکلی پیش نیاد ؟ ( یعنی هم جدید باشه هم ه ک شده باشه که بعدا دوباره منتظر یه LT+ جدید نباشم . ) مرسی . راستی من تا حالا این کارا نکردم باید برم از تو xbox live دانلود کنم یا از کامپیوتر هم میشه ؟ بعد باید بریزم رو فلش ؟ بعد چی کار کنم ؟؟؟؟؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
یه سوال دیگه : ماجرا این AP25 چیه ؟؟؟
واللا من نمیدونم ولی مثل اینکه اگه 1.9 داشته باشین نمیپره... اگه میخواین با مسئولیت خودتون آپ کنین...