offline ها رو هم نشون مي ده ولي چون به طور پيش فزض تو ستينگش خاموش نشون نمي ده بايد بري تو ستينگش تيكشو بزني :20:نقل قول:
offline ها رو هم نشون مي ده ولي چون به طور پيش فزض تو ستينگش خاموش نشون نمي ده بايد بري تو ستينگش تيكشو بزني :20:نقل قول:
چرا از بقيه ي مركز پيام هاي ايرانسل استفاده نمي كنيد؟ من الان امتحان كردم به 200090 سريع اس ام اس فرستاد.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:فرق HTTP و Socket توی اینه که http هر بار که نیاز باشه یه سری وصل میشه به سرور و اطلاعات و میفرسته و دیسکانکت میشه.ولی socket که خیلی بهتر از http هست و من بهتون پیشنهاد میکنم که هر جا دیدینش اونو انتخاب کنید یک بار به سرور وصل میشه و اطلاعاتو میفرسته ولی دیسکانکت نمیشه.اما این دیسکانکت نشدن به این معنا نیست که داری چیزی رد و بدل میکنه...فقط کانکشن رو نمیبنده.و همین باعث میشه که دیگه نخواد دوباره به سرور وصل بشه و خیلی صرفهجویی میشه و اینکه مسلما اپراتور بعد از هر دیسکانکت شدن برای شما هزینه رو حساب میکنه و ازتون کم میکنه.پس اگه شما دیسکانکت نشین اونم فعلا هزینه رو حساب نمیکنه...پس اگه با http دو بار 1.5 کیلوبایت ازش استفاده کنید خرجتون میشه 4 کیلوبایت ولی با socket میشه همون 3 کیلوبایت!!!این خاصیت اصلی socket هست.نقل قول:
خب حالا برای اون لوگین نشدن که گفتین...
من قبلا به سرورش کانکت میشدم ولی بعد ارور میداد که نتونسته به اکانت یاهو ی من وصل بشه.
بعد رفتم توی بخش services رو یه اکانت یاهوی جدید ساختم.بعدش درست شد.
یادتونه شارژ الکترونیکی رو از توی سایت ایرانسل براتون پست کردم ولی انگلیسی بود؟
شارژ الكترونيكي
برای نخستین بار در ایران!
شارژ الکترونیکی ...
خدمات جدیدی از ایرانسل
ایرانسل سرویس "شارژ الکترونیکی" را برای نخستین بار در ایران ارائه می نماید. شارژ الکترونیکی، روشی ساده، سریع و مطمئن است برای:
- افزایش اعتبار سیم کارت اعتباری، بدون نیاز به خریداری کارت شارژ!
تنها کافی است از بین شارژهای 2، 5، 10 و یا 20 هزار تومانی هر یک را که مایل باشید، انتخاب و با پرداخت مبلغ به فروشنده، به همان میزان اعتبار سیم کارت خود را افزایش دهید.
* توجه داشته باشید که شارژ 2 هزار تومانی فقط از طریق شارژ الکترونیکی امکان پذیر است.
- پرداخت صورتحساب یا سپرده برای سیم کارت دائمی، بدون نیاز به مراجعه به بانک!
برای شارژ الکترونیکی به نزدیکترین فروشنده مجاز ایرانسل (دارای گواهی ارائه خدمات شارژ الکترونیکی) مراجعه فرمایید. برای مشاهده فهرست این مراکز اینجا را کلیک کنید.
به یاد داشته باشید که ...
پس از انجام هر تراکنش، پیام کوتاهی برای فروشنده و مشترک ارسال می شود که تکمیل مراحل تراکنش (شارژ مجدد، پرداخت صورتحساب و یا سپرده) را اطلاع می دهد. بنابراین، هر عملیات شارژ الکترونیکی، تنها در صورتی تکمیل شده تلقی می شود که طرفین، "پیام کوتاه تایید" دریافت نموده باشند. در این پیام، اطلاعات مربوط به تراکنش انجام شده، از جمله تاریخ و زمان دقیق انجام تراکنش، مبلغ منتقل شده، شماره تلفن دریافت کننده اعتبار یا وجه، میزان موجودی حساب مشترکین سیستم و کد تراکنش (TID) ارسال می شود.
در فاز اول راه اندازی سرویس شارژ الکترونیکی...
500 فروشنده برگزیده ایرانسل در شهرهای تهران، کرج، شیراز، تبریز و مشهد آماده ارائه این خدمات به مشترکین ایرانسل هستند.
به یاد داشته باشید که در فاز اول ارائه سرویس شارژ الکترونیکی، به ازای هر بار استفاده از این سرویس، 10 درصد مبلغی که می پردازید، اعتبار هدیه می گیرید و تا این میزان می توانید از تمامی خدمات شبکه (بدون محدودیت در مقصد تماس) به صورت رایگان استفاده کنید!
در مرحله بعدی، ارائه خدمات در سطح کلیه مناطق تحت پوشش ایرانسل آغاز خواهد شد.
تمامی مراحل شارژ الکترونیکی، تحت نظارت دقیق ایرانسل صورت می گیرد و این سرویس، یکی از ساده ترین، سریع ترین و در عین حال مطمئن ترین روشها برای انجام تراکنش است!
بطور خلاصه، مزایای استفاده از خدمات شارژ الکترونیکی عبارتند از: امنیت بالا در انجام روند انجام تراکنش و کاهش امکان وقوع موارد تقلب از جمله کارت شارژهای تقلبی؛ ایجاد فرصتهای شغلی برای علاقمندان با برخورداری از تنها یک دستگاه تلفن همراه؛ و مهمتر از همه تسهیل روند انجام کلیه تراکنشهای مذکور و در نتیجه صرفه جویی در وقت، هزینه و انرژی.
آقا بدویین بریم شارژ کنیم تا 10 درصد گیرمون بیاد!!!:31:
خوب آخه سروش جان من اصلا با socket نمی تونم لاگین شم! تو حالت logging می مونه :(!!
والا دیگه من اطلاعی ندارم...مطمئینی مشکل از اینترنت و آنتن دهی و ... نیست؟نقل قول:
ولی اگه دیدی با سوکت نشد ولش کن چون اونجوری خیلی خرجت میره بالا!
سلام
ببخشید من وقت ندارم تاپیک و بخونم
میشه بگین سیم کارت اعتباری ایرانسل چنده ؟!
آیا Gprs رو ساپورت میکنه یا نه ؟!
ممنون
اقا شاهین 119 را من میتونم بگیرم با کد 0311نقل قول:
امروز تبلیغ سیم کارت پیام رسان زده شده بود تو روزنامه .... M Like Motherجان شما درست میگی sms به منطقه 1 _خارج) 150 تومن هست نه 15 تومن ! توی روزنامه درست بود اما مثل اینکه توی سایت اشتباه زدن:46:
از همون مسیج سنتر اصل هم میشه فرستاد همون وقت هم دلیوری میده.حداقل مال من که اینطوری شد .البته 3 یا 4 روزی است درست شده یعنی من دوشنبه ی هفته ی قبل نتونستم به 90 sms بفرستم ولی از فرداش یا پس فرداش درست شدنقل قول:
سلام.ما هم وقت نداریم جوابتو بدیم!:27: (شوخی)نقل قول:
قیمت سیم کارت اعتباری 29 هزار تومنه! البته اگه از نمایندگی های خود ایرانسل بگیری!!
از موبایل فروشی ها بگیری بستگی به کرم موبایل فروش داره!!!:31:
معمولآ هم از 31 -32 به بالا میدن! که الهی کوفت بخورن!! :31::27::46:
بله gprs و خیلی چیزهای دیگه هم داره !!!:11:
سیم کارتهای پیام رسان هم هستن که میشه باهاشونsms,mmsفرستاد و از gprs استفاده کرد البته با نرخ تعرفه کمتر! ولی نمیشه باهاش مکالمه داشت! قیمتش هم 10 هزار تمونه!5 تومن شارز داره!4 تومن پول سیم کات.1000 تومن هم مالیات!!:11: