نه اعمال نشده ، تماس گرفتم برای رانژه جدید همچنان گفت 3 تا 5 روز طول میکشه فقط رانژه روی خط تخلیه شده و خالی.نقل قول:
راحت حرف زدن نیست دیگه ،
به عنوان مثال وقتی من یک سرویسی رو دارم برای بازی میگیرم با پینگ 100 بعد هر چندوقت یکبار خراب میشه پینگ میشه 200
از یک طرف دیگه پروفایل گیم رو از روی خط به دلخواه خودشون حذف میکنن و باید التماس درخواست کنی که دوباره بگذارن ، یا مثل الان دائم بگن سرویس های گیم خرابه و حتا دیگه پروفایل گیم رو هم فعال نکنند.
مگه آدم دیوانه هست که هم پول بده و هم جون بده ؟ هم اعصاب و روانت رو خراب کنی و هم اینکه کلی منت کشی اینو اون رو بکنی .
جابجا میشه و خلاص . جابجایی ترس نداره یکی دو هفته از نت جایگزین استفاده میکین تا درست شه .
اگه قراره پینگ خرابم باشه ، بهتره این پینگ رو روی یک isp بهتر داشت که ترافیک خیلی زیادتری با همون پول داره به شما میده .
ترافیک کم بگیری ، پینگ بالا و داغون پر نوسان هم داشته باشی ... مگه آدم مرض خود آزاری داره که با چنین شرایطی سازش کنه .
اگه بجای دوهفته ، دو یا شش ماه هم قرار بود نتم رو قطع کنن بازم جابجا میشدم و از جایی سرویس میگرفتم که در ازای پولی که دارم پرداخت میکنم ؛ حداقل هایی رو برای رضایت من ارائه بده.
موندگار بودن روی isp هایی که سرویس های بدی میدن و باعث نارضایتی کامل شما هستند ؛ علاوه بر این که باعث میشه با روح و روان خودتون بازی کنید ، با پرداخت پول به اونها این شرکت ها رو سرپا نگه میداره و همچنان اجازه میده به همون روش همیشگی خون مردم رو توی شیشه کنن .
از قطع اینترنت و رانژه نترسید ، اینترنت جایگزین مثل 4G برای همین موقع هاست ، صبر کردن توی بعضی کارها بهتر از این هست که پول و سرمایه خودتون رو توی چاه بریزین.