-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این وضعیت من تو های وب
بدون سرویس گیمینگ
خطمو هم بدون منت روی شونزده مگ بستن
ششصد گیگ یکساله چهارصد هزار تومن
----
----
مقایسه کن با شاتل که مثلا سرویس گیمینگ هم داشت
خطمو روی چهار مگ میبستن میگفتن داریم لطف میکنیم
سالانه حدودا ششصد هزارتومن برام آب میخورد
نهایتا چهارصد گیگ حجم میدادن با محدود شدن سرعت
-
ی مدت بود همه از نت به به و چه چه میکردیم دیدن خیلی داره بهمون خوشمیگذره با سرعت خوب و قیمت کم و حجم زیاد بسته ای دوباره میخوان قوانینو تغییر بدن ب نفع خودشون از حذف جشنواره گرفته تا اپلود پولی و پولی کردن شبانه و تخفیف 20 درصد و شاتل لند هم ک فقط صبح ها خوب کار میکنه از ظهر تا شب 80 درصد مستقیم نمیکنه
ی سایت هایی هم تو طرح 50 گیگ 10 تومن گذاشتن ک اصلا چیزی واس دانلود نداره فقط بازدیدی هس شب تا صبح تو سایتشون بچرخی تا اخر ماه 50 گیگ نمیشه
-
دوستان گرامی با حمایت از کمپین اعتراض به قیمت اینترنت خواهان اصلاح قیمت و گرفتن حق خود شوید
یک دست صدا ندارد
لینک کمپین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
دوستان شما هم با این پیام نصب نرم افزار هوشمند شاتل و ریست مودم مواجه شدید!؟ من با این کار سرعتم از 8 مگ رفت رو 4!؟ نامردا سرعتم رو کم کردند!؟ سرعت خردیاری شده هم 2 مگ بود که رو 8 مگ بسته بودند... واقعا که
-
-
واسه شما هم اینستگرم کند باز میشه ؟ من قبلا چند ساعت xpn استفاده میکردم در طول روز الان 24 ساعته شده!!!!!!!!!!!!!!!
-
دوستان من پینگم پایین اومده ولی تو بازی یهو 200 تا میره بالا میاد پایین و این مدام تکرار میشه کافیه یه ذره پهنای باند اینترنت اشغال بشه اصلا پینگ میره رو 2000 های وب هم دارم درسته پینگش بالاتره ولی اینطوری نیست چندتا دانلود همزمان هم بزنم پینگ تغییر نمیکنه ولی شاتل نمیدونم چرا ارت ها این مشکلو دارن یا اکو هم اینطوری هست؟
-
من نا محدود داشتم تو یه ماه 167 گیگ دانلود کردم و از آرت های مختلف همین جوری رفتم بالاتر.
ماه که تموم شد دوباره آرت پایین گرفتم ولی سرعتم محدود بود در حد دایلآپ زنگ زدم بهشون گفتن گفتن شما محدود شدید 30 روز طول داره تا از محدودیت بیاید بیرون با تموم شدن ماه از محدودیت بیرون نمیاید!!! این جوریه واقعا؟ اگر یه ماه زیاد دانلود کنم تا 30 روز همین جوری سرعتم کمه؟ گفت باید آرت 7 بگیری با اون قیمت زیادش!
-
به من زنگ زدن میگن مودم شما زیاد قطع و وصل شده !!!! حتما خطت نویز داره و باید پروفایل گیم رو غیرفعال کنیم دارم میگم اقا خودم قطع و وصل کردم واسه گرفتن پینگ بهتر میگه نه نویز داره و شما طبقه سوم هستی و فلان و بیسار اسپیلیترو بکش بیرون بعدا دوباره زنگ میزنیم گوشیو قطع کردم بابا عجب احمقایی هستن اینا :|:|:| به شما چه که من مودمم زیاد قطع و وصل شده خودم اینکارو کردم دارم میگم بشون اینترنتم مشکلی نداره بزور میخوان بگن مشکل داره. اینقدر احمقن بجای عذرخواهی که هر دفعه پینگ عوض میشه اگه ثابت بود دیگه اینقدر مجبور نبودیم قطع و وصل کنیم بعد 10 بار تا یه بار پینگ درست بده. نمیزارن یه آب خوش از گلو ادم پایین بره پشتیبانی گفتن باشه ولی دیگه نه اینجوری مثل کنه !!!
-
اساتید گرامی کسی میدونه اگه من سرعت128 یک ساله بگیرم با شبانه خط رو رو چقد میبنده شاتل وسرعت داخل و خارج وشبانه چقدر میزارن