واسه منم هستنقل قول:
پرينت گرفتم هر روز ٢٠٠تومن داره ميندازه.شمارشم نميدونن واسه چيه وقتي زنگ زدم ٩٩٩٠
فعلا فرصت نكردم برم مخابرات شكايت كنم
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
واسه منم هستنقل قول:
پرينت گرفتم هر روز ٢٠٠تومن داره ميندازه.شمارشم نميدونن واسه چيه وقتي زنگ زدم ٩٩٩٠
فعلا فرصت نكردم برم مخابرات شكايت كنم
Sent from my iPhone using Tapatalk
میشه دوست عزیز . من خودم یکماه الفا پلاس گرفتم ولی بعدش برای روزانم از ایرانسل استفاده کردم . و شبانه همراه اولنقل قول:
الان دوماهه بدون فعال کردن الفا پلاس دارم شبانه از فور جی دانلود می کنم
سلام دوستان، من از سرویس 4جی ایرانسل استفاده میکنم و راضی هستم اما بخاطر شبانه نامحدود همراه اول امروز سیم کارتمو عوض کردم USIM گرفتم این طرحی که شبانه 1000 تومن نامحدود هست بین ساعت 2 تا 7 صبح سرعت 4جیش چقدره؟ تو اون زمان نامحدودیش سرعتشو کم میکنن یا عادی هست؟
شکایت چیه دوست عزیز دلیلش سامانه 3090 باشگاه پرسپولیس استقلال یا تراکتورسازی هست که با ارسال پیامک به 3090 این سرویس براتون فعال شده و روزانه 200 تومن به حسابتون منظور میشه و تحت عنوانی که نام بردید تو قبضتون میاد برای غیر فعال کردنش هم از طریق 3090 اقدام کنیدنقل قول:
نه داداش نامحدود نیست، کل آپلود و دانلودت حداکثر باید بیست گیگ باشه بیشتر که شد شارژت تموم میشه،سعی کن تو سیم کارتت یک ریال بیشتر نباشه موقع دانلوودنقل قول:
من سیمم 912 هست . حالا از حجم گذشته من سرعتش مهمه واسم سرعتشو کم میکنند؟ همون شبی 20 گیگ هم واسم بسه که فیلم هامو بگیرمنقل قول:
حتما یک سیم کارت اعتباری بخر برای دانلود،نقل قول:
شبا کلا سرعت پایینتره ولی بیست گیگو صد در صد میشه دانلود کرد،البته چون دانلود و آپلود با هم حساب میشه، اگه با سیم کارت دایمی دانلود میکنی از نوزده گیگ بیشتر نشه
دوستان سلام/شهر ما تازه 4g شده گوشی من 3g هست سوالم اینه که از کجا بفهمم خونه ما هم فورجی پوشش داره یا نه؟چون میخوام گوشی 4g بگیرم اگه پوشش نداره پولم از دست نره نرم افزار خاصی دارید معرفی نمایید صمنا کامپیوتر ندارم با تشکر
دوست عزیز من اصلا توی 3090 عضو نیستمنقل قول:
از شماره زیر برای من توی پرینتم ثبت شده که 200 تومن هر روز میندازه
700707123456789
این شماره 3090 هست؟
بعدم اگه 3090 بود که خوده 9990 میگفت بهم ولی اونا هم میگن هیچی نیست!!!
سلام
ایا همراه اول اینترنت ساعتی شبانه نامحدود داره مثل ایرانسل ؟ کدام از این دوتا اپراتور انتنشون واسه 3g بهتره