اینم اینترنت 45 میلیونی 256 مخابرات 1 هفته اینجوری خاک بر سر مخابرات با این اینترنش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم اینترنت 45 میلیونی 256 مخابرات 1 هفته اینجوری خاک بر سر مخابرات با این اینترنش
سلام پینگم چطوره :n16:
من با اینترنت مخابرات فقط میتونم چندتا سایت مثل همین پی سی ورد رو باز کنم!!! کسی میدونه مشکل چی میتونه باشه ؟
به نقل از این دوستمون:نقل قول:
نقل قول:
با این وضع که پهنای باند اینترنت را از پهنای باند اینترانت جدا کردن و دومی را نسبت به اولی با قیمت خیلی کمتری خرید و فروش میکنن بین خودشون(زیرساخت و دلالانش) در عمل ارتباط با دنیای بیرون داره محدود میشه به حداکثر همون ۱۲۸ کیلوبیت مثلن سرویس دو مگ میخرید ولی اینترنتش ۳۲ کیلوبایتیه و اینترانتش واسه ارتباط با سایت صدا و سیما و امثالش که میزبان داخل مملکت دارن ۲۰۴۸ کیلوبیته. اینجوری میگن اون محدودیت ۱۲۸ را هم ورداشتهان!
سلام.
سیستم روشن میشه میگه server busy
بعد این سایت و پرشین تولز و چند تا سایت اندک باز میشن .
یاهو مسنجر و v..p..n هم وصل نمیشه .
دانلودها هم نمیاد بالا دانلود کنیم .
مشکل چیه ؟ همیشگیه یا رفع میشه بزودی ؟
مخابرات استان گلستان .
dns ها رو هم زدن پوکوندن!!!
معلوم نیست چه اوه اوهی می خورن بی شرف ها!!
با اینکه dns رو روی گوگل ست کردم ولی هیچ ارتباطی با dns برقرار نمکنه!!!
هیچ سایتی باز نمیشه مگر اونکه ip ـش رو بزنین. یا از فیل کش استفاده کنید.
این سایت هایی که الآن شما ها باز میکنید دلیلش اینه که ip سایت هنوز تو کش مونده. pc رو ریستارت کنید همین هم باز نمیشه!
برای من اینترنت ام ملی شده بود یا شما هم تا الان بغییر سایت های میزبانی شده در ایران جای دیگه رو نمی تونستید بازکنید ؟
رفیق من دارم دانلود میکنم و واردشون هم میشم ولی هنوز به قول دوست قبلیمون ریست نکردم که ببینم دوباره باز میشه یا نهنقل قول:
خدا رو شکر پا شون رو از آب باریکه ی ما ور داشتن، درست شد...نقل قول:
:n16:
آقا من یه سرویس 1 مگ مخابرات امروز سفارش دادم گفت خودمونم مودم داریم بنظرتون از خودشون بگیرم اوکیه یا از بیرون تهیه کنم بهتره؟
ممنون