من سری اول که بازی اومد از این استفاده کردم الان یادم نیست ولی فکر کنم عددش یک محدودیتی داره!
خب پچ 1.00 یا 1.01 رو بگیرید فکر کنم 4مگ هست نصب کنید انجامش بدید بعد دوباره پچ خودتون رو نصب کنید
Printable View
من سری اول که بازی اومد از این استفاده کردم الان یادم نیست ولی فکر کنم عددش یک محدودیتی داره!
خب پچ 1.00 یا 1.01 رو بگیرید فکر کنم 4مگ هست نصب کنید انجامش بدید بعد دوباره پچ خودتون رو نصب کنید
این دو تا رو امتحان کردی ؟ ( در ضمن ورژن جدید تر از 1.03 نیومده برای همین مشکلی از این لحاظ نیست )نقل قول:
کد:http://www.pes-patchs.mihanblog.com/post/196
کد:http://www.pes-patchs.mihanblog.com/post/143
در مورد دوستی هم که گفتن پچ با حجم 4 مگ ، فکر کنم اشتباه می کنن ! چون فکر نمی کنم پچی با حجم کمتر 300 مگ وجود داشته باشه . :31:
اینا هم کار نکردن!نقل قول:
نه داداش من vivabarca جان...طرفدار بارسا که سوتی نمیده:دی
یک سری پچ هایی هست که تغییراتی ایجاد نمیکنه فقط ورژن بازی رو مثلا 1.01 معرفی میکنه که ترینرها بتونن اجرا بشن
آقا من اين فايلي كه گفتين D3DX9_43.dll را توي دو تا پوشه كپي كردم ولي باز هم مشكل تيمهاينقل قول:
بوندسليگا و ليگ برتر حل نشده
حالا چه كار كنم ؟؟
پچ ديگه اي نميخواد نصب كنم ؟؟؟
بچه ها کسی میتونه یه لطفی بکنه یه مستر لیگ با چلسی بسازه در حد Top player و پولش رو 600 میلیون دلار کنه و فایل سیو رو اینجا بگذاره؟
من هر کاری کردم نتونستم پول مستر لیگ رو عوض کنم.حتی بازی رو پاک و نصب کردم و پچ رو هم پاک کردم ولی بازم نمیشه.
ممنون میشم .
سلام دوستان . راستش من زیاد مثل شما حرفه ای فوتبال بازی نمکنم چون زیاد از فوتبال خوشم نمیاد اما حالا که امتحان دانشگاه تموم شده فوتبال بازی کردن بهتر از بیکاری تو خونه هستش !
نسخه ای که من نصب کردم نسخه شرکتی هستش . میخوام بدونم یه پچ بهم معرفی کنین که تمام ترکیب ها و نقل وانتقالات به روز شده باشن همچنین لباس تیمها و کلا جدید باشه !
پچ لیگ برتر و تیم ملی هم بدین!
ممنون
منم شرایط رفیقمونو دارم.یه option file که نقل و انتقالاتو درست کنه کفایت میکنه,اگه بوندس لیگا هم اضافه شه که چه بهتر.دستتون طلانقل قول:
سلام دوستان من میخواستم انلاین بازی کنم همه کارشو کردم پچ 1.03 رو ریختم KONAMI ID ساختم و رجیستری کد رو هم زدم اما همش میزنه UNABLE LOGIN
چرا اخه ؟؟؟؟
دو تا پوشه که میگین کدومان؟نقل قول:
اون فایل رو باید یه بار داخل پوشه بازی و یه بار در داخل پوشه سیستم32 کپی کنی.