نقل قول:
سرویس شما چیه ؟
Printable View
نقل قول:
سرویس شما چیه ؟
سرویس شما چیه ؟نقل قول:
---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
:31:
.
.
.
نقل قول:
نه نمیشه اون تغییرات توسط نرم افزار فقط روی خود ویندوزت جواب میده ولی xbox حسابش جداس ولییییییی........
ولی یه چیز برادرانه و دوستانه بهت میگم شما هر وقت سرعت پینگت به زیر 100 رسید اون موقع میتونی از محیط لایو لذت ببری در غیر این صورت همش میشه کتک خور رقیبات مپلا call of duty تو لایو یکیو میبینی تا بیای ببینی کیه مردی چون پینگت بالاس و اون حدود 1 ثانیه زودتر داره اونور میبینتت اونوقته که بگی چه ضد حالی خوردم
در کل با این سرعت پینگ اصلا حال نمیده مال من پینگم حدودا 295 هست که خیلی کم میارم پس زیادم xbox live واجب نیست و زیاد خودتو ناراحت نکن ولی هر موقع دیدی سرویست پینگ زیر 100 میده اون موقع بشدت بهت توصیه میکنم بری دنبالش
امیدوارم حرفام یادت باشه:10:
میدونم من خودم با کامیپوتر خیلی بازی آنلاین کردم.نقل قول:
من پینگش مهم نیست برام بیتش ردوست دارم آنلاین بازی کنم با x360
الان با کامپیوتر mw2 رو بازی میکنم crysis 2 رو بازی میکنم خیلی حا لمیده :11:
نمیدونم تو pc چجوری جواب میده ولی تو xbl مطمئن باش :41::41::41::41::41:نقل قول:
آره با کامپیوتر خیلی راحت جواب میده مدرن وارفار 2 که سرور رایرانی داره پینگم زیر 100نقل قول:
کرایسیس 2 هم چون فاصله سرورهاش دوره و خارج ا زایرانه پینگم 220 ولی با پینگ 320 هم راحت بازی
میکنم ولی لذت پینگ زیر 150 یه چیز دیگست
یه دفعه کاربر سیما 6600 یه سرور ددیکیت برای کرایسیس 2 بتا زد. سرورش تهران بود من پینگم 50 بود!!
سلام من می خواهم اشتراک پارس انلاین بگیرم خوبه
من توی اهواز زندگی میکنم و الان هم از 128 شاتل استفاده میکنم خسته شدم از بس که کند است
سرعت 128 پارس انلاین توی اهواز چه طوره کسی میدونه یه چندتا برام تست سرعت ها تون بزارید ممنونتون میشم :10:
نقل قول:
کاش xbl هم سرویس ایرانی داشت:41:
آره اگر دوستان بیان همت کنند و پول بزارند و یه سرور ایرانی هم برای x360 بزنند مثلا برای black opsنقل قول:
واقعا خوب میشه.
حالا من نمیدونم سرور زدن برای ایکس باکس چه طوریه اصلا میشه یا اجازه نمیده مایکروسافت..
ولی pc هیچ مشکلی نداره الان یه عالمه سورر ایرانی داریم برای هز نوع بازی
دوستان پارس انلاینی که تو اهواز هستن. میگفتن سرعت دانلود 128 حدود 16 هست. و مثل جاهای دیگه نیست.نقل قول: