من دارم.اما 24 ساعته دانلود نکردم.نقل قول:
ولی در دی ماه کلا 86 گیگ دانلود کردم.
Printable View
من دارم.اما 24 ساعته دانلود نکردم.نقل قول:
ولی در دی ماه کلا 86 گیگ دانلود کردم.
دوستانی که 2مگ دارن یا اطلاع دارن اگه میشه راهنمایی کنن.نقل قول:
با 2 مگ میشه حداکثر روزی حدود 21 گیگ و ماهی حدود 632 گیگ دانلود کرد. میخواستم بدونم حالا چقدر میشه دانلود کرد که دردسری واسه سرعت و .... ایجاد نشه.
مشکلی نیست هرچقدر دوست داشتی دانلود کننقل قول:
آخه پس این چی ؟
یعنی اگه من ماهی 300 تا 400 تا دانلود کنم مشکلی اصلا پیش نمیاد ؟نقل قول:
- به منظور تضمین کیفیت سرویسهای ارائه شده، ایرانسل در مورد طرحهای نامحدود اقدام به اعمال «خط مشی مصرف صحیح» نموده است. سقف کاربرد نامحدودی برای کاربران در نظر گرفته شده است تا بتوانند بدون نگرانی به گردش در اینترنت و دانلود بپردازند. با این حال، در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، از دوره بعدی، سیاست محدودسازی پهنای باند در مورد وی اعمال خواهد شد و از آن پس، قادر به استفاده از سرویس، به صورت نامحدود نخواهد بود.
قبلا هم گفتم این قانون رو گذاشتن برای روز مبادا(زمانی که تعداد مشترکینشون زیادتر شد....ولی فعلا هیچ محدودیتی نداره!!نقل قول:
از دوستان خواهش می کنم برای راهنمایی سایر دوستانی که می خواهند به تازگی مشترک ایرانسل شوند اطلاعات درست و کامل ارائه دهند.
بنده به دلیل مشکلات فراوانی که وایمکس ایرانسل دارد و قطعی و افت سرعت شدید به همه توصیه می کنم از شرکتهای دیگر اشتراک بگیرند( البته بجز شاتل)
---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------
زیاد هیجان زده نشو اونقدر افت سرعت و قطعی داری که زیاد نمی تونی دانلود کنینقل قول:
دوست عزیز این ماه هشتمین ماهی هست که دارم از وایمکس ایرانسل استفاده میکنم و تا به حال افت سرعت زیاد به جز چند روز پیش به خاطر بالا گرفتن اینترنت ملی و این جور چیزا نداشتم الان هم سرعتم ثابت هست و روزی با 1 مگ تا 5 گیگ رو دانلود کردم(شبانه کلا استفاده نمیکنم)نقل قول:
دوستان توجه داشته باشید که وایمکس مثل ADSL میمونه وایمکس بستگی به دکل های بی تی اس که در منطقه هست و قدرتشون و فاصله شون با مودم بستگی داره ADSL به مرکز مخابراتی محل ، فاصله تا مرکز مخابراتی که هستید و . . . بستگی داره یعنی هر کدوم رو که بگیری مثل شانسی میمونه و ممکنه هر جا فرق کنه یه جا سرعت عالی یه جا سرعت پایین
تنها راهش اینه که پرس و جو کنید که کدوم در منطقه تون بهتر هست
نقل قول:
با سلام :
دوست من اگر بیش از حد دانلود کنی میری تو بلک لیست من چند ماه پیش با 256 نامحدود این کارو کردم یعنی 24 ساعت شبانه روز دانلود منیجر پشت سر هم داشت دانلود میکرد ماه بعدش که دوباره تمدیدش کردم سرعت بین 15 تا 17 متغیر بود پیج رو هم مثل اینترنت هایی که بین 500 نفر شبر شدن و بریده بریده پیج باز میکنن شده بود.تماس که گرفتم گفت دانلود غیر مجاز داشتی برام فرم پر کرد که درست بشه سرعت دانلودش دوباره شد مثل اول یعنی 32 ولی پیج باز کردنش همونطوری کند موند.بهتون پیشنهاد میکنم پشت سر هم دانلود نکنید که پشیمون میشید.
سلامنقل قول:
مودم های این تیپی! توانایی اعمال محدودیت برای پهنای باند ندارند.
اون بخشی هم که شما رفتین مربوط می شه به virtualLAN که برای یک شبکه کردن ِ چند شبکه ست! و به کار شما نمی آد.
همیشه خوش باشین :11:
©م.م.©
من هم دقیقا حرف شما رو تایید می کنمنقل قول:
اون هایی که ناراضی هستند از وایمکس به خاطر اینه که تو منطقه ای هستند که آنتن دهی بسیار ضعیفی داره .
اتفاقا منطقه ای که من هم هستم آنتن دهی ضعیفی داره ولی به ندرت و خیلی کم قطع بوده و اگر هم بعضی وقت ها افت سرعت یا قطعی داشته سراسری بود و هیچ ارتباطی به ایرانسل نداشته و ندارد .
البته من وکیل و وصی ایرانسل نیستم که بخوام ازش تعریف و تمجید کنم ولی برای اون کسی که در منطقه خودش هیچ شرکتی adsl ارائه نمی ده و دسترسی به اینترنت پرسرعت نداره ، و منطقه اش تحت پوشش وایمکس ایرانسل هست دریغ نکنه بره بگیره.