نقل قول:
نمایندگیه Pioneer در راستای قطر پاساژ علاالدینه یعنی ضلع شمالشرقی ، حالا خدمات پس از فروششو نمیدونم .
بازم میگم پانی ولی اگر برند دیگه ای هم خواستی نظرم اینه که سامسونگ بگیری و البته با ال جی هم زیاد فرقی نمیکنن ، در کل توو یه سطحن و برایتنسشون نسبت به پانی ضعیفتره . و باز البته این نظره منه که خودم یا چیزی نمیگیرم یا اگه بگیرم سعی میکنم خوبشو بگیرم ، در نتیجه بازم پیشنهاد میکنم صبر کنی و بودجتو تقویت کنی که اینجوری کاملا یه سودته .
وقتی که داری پول خرج میکنی یه Full بگیر که بعدا هم که اگه خواستی فیلم فول باهاش ببینی ضرر نکنی .وحتی خوده Xbox رو با 1080P ازش تصویر بگیر و یا یه HD media player هم بگیر 130 تومن که همه کاری برات میکنه و Full HD هم نشونت میده . این حرفه نمایندگیها چرتو پرته وبهشون گوش نده ، کلا اوونا همشون بیسوادن فقط منتظرن تا یه مشتریه ناوارد هم به پستشون بخوره و جنساشونو بندازن .
دوست عزیز ، مسلماً حق با شماست ... منم به هیچ وجه راضی نمیشم به بهای کمتر جنس بدتر بخرم ... اصلاً من یه جورایی تو فامیل معروفم به وسواس بیمارگونه موقع خرید ... منظورم این بود که دیگه با توضیحاتی که من از شما اساتید گرفتم و بررسی های آماتوری ای که خودم کردم دیگه نمیتونم راضی بشم برای غیر از VT30 اونم 50 اینچ هزینه کنم ... با مشورتی هم که با خانواده کردیم قرار شد کمی بیشتر برای عرضه شرن VT30 به بازار صبر کنیم و همونو تهیه کنیم ... از طرفی قول همین LCD سامسونگ رو به یکی از اقوام دادیم و قرار اون جای گزین TV اصلی خونه کنیم ...