همون asus وایرلس رو بگیری پشیمون نمیشی!نقل قول:
Printable View
همون asus وایرلس رو بگیری پشیمون نمیشی!نقل قول:
سلام.
نمیدونم مشکل از چیه که وقتی دارم دانلود میکنم گاهی dc میشم...در مواقع عادی درسته...موقع دانلود...مثلا میرم مدرسه میبینم قطع شده...شماره گیری مجدد هم میکنه دانلود منیجرم اما در نهایت فایل ناقص میشه!...با idm دانلود میکنم...الانم داشتم دانلود میکردم این طوری شد...هی قطع میشد...اما دانلود ها رو قطع کردم درست شد!
نقل قول:
سلام.
نمیدونم مشکل از چیه که وقتی دارم دانلود میکنم گاهی dc میشم...در مواقع عادی درسته...موقع دانلود...مثلا میرم مدرسه میبینم قطع شده...شماره گیری مجدد هم میکنه دانلود منیجرم اما در نهایت فایل ناقص میشه!...با idm دانلود میکنم...الانم داشتم دانلود میکردم این طوری شد...هی قطع میشد...اما دانلود ها رو قطع کردم درست شد!
مدل مومشون رو پرسیدم.
بیسیمه اینه: ZYXEL P-660HW البته نوع سفیدشه.
ویرایش۲:
این مودم استاندارد وایرلس 802.11g رو داره. (مودم من هم همینطوره) برای داخل خونه خوب جواب میده. اما اگر محدودهای رو که میخوای پشتیبانی کنه بیشتره، باید بری سراغ استاندارد 802.11n
محدودهٔ بُرد استاندارهای مختلف رو اینجا میتونی ببینی
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Template:Wireless_Networking_Standards
این طور که بنظر میاد مودم شما در حالت Bridge تنظیم شده.نقل قول:
اگر مودم رو در حالت PPPoE تنظیم کنی، خودش کانکت میشه به شبکه و نیازی به «شمارهگیری» از طریق کامپیوتر نیست. البته به شرطی که مودمت بتونه غیر از حالت Bridge وصل شه! مال خیلیها که میشه.
شاید اینطوری مشکلت حل بشه.
من محل کارمون همین سرویس رو داشتیمنقل قول:
چطور مگه؟
نقل قول:
سیا جون و رفقا اولاً فاکتور من هنوز تو Gmail منه ... تو پنل کاربری شاتلم نرفته ... بعدم من اشتباه دیدم .... 1.6 گیگ بوده ... معلوم نیست ماله کی هست ... بابت اینم 3 تومن اضافی زده ...
به 620 تل زدم گفت واسه شما فاکتور صادر نشده ... گفتم پس اونی که تو Gmail چیه ؟؟؟ گفت جو جو ه :27:
میخواستم بدونم سرعت دانلود این سرویس حدودا چقدر هست؟اگه با نرم افزار Du meter یا نرم افزار مشابه ایی بهم نشون بدی که سرعت چقدره شاید به کارم اومد و اومدم شاتل(البته شاید)نقل قول:
دیروز که هرجور حساب کردم حتی اگه سرعت سرعت اسمی هم باشه به درد من نمیخوره و میزان دانلود من بالاتر از این حرفاس
میخواستم بدونم چون سرعت دانلودتون ثابته به درد من میخوره یا نه؟
ببین من الان دیگه اونجا کار نمیکنم(به خاطر سال اصلاح الگوی مصرف اونجا رو تعطیل کردن)نقل قول:
ولی یادمه دانلودش 50-55 بود وقتی که هیچکس ازش استفاده نمیکرد
(چون اونجا شبکه بود و میدونی که سرعتا توی شبکه بین همه شیر میشه)
بهتزین راه همون راهیه که آقا سیامک گفتننقل قول:
فعلا کم کردن پورت ها به 2 پورت هست که دیگه dc نداری
این راه واسه من جواب داد و دیگه بزنم به تخته dc نداشتن
از سیامک عزیز که خیلی بهش زحمت دادیم هم تشکر
مرسی دوستان
من اگه Linksys بگیرم مشکل پیدا میکنم؟؟؟؟ کسی از دوستان هست که با شاتل استفاده کنه؟؟؟
بهترین مودم چیه؟؟؟ که با شاتل خوب جواب بده