رشته انتخابی رو نمیشه عوض کردنقل قول:
از 16 دی شروع و تا 9 بهمن ادامه دارهنقل قول:
یعنی تعهدنامه رو باید ببری محضر و ثبت کنی با امضای ضامن معتبر که همین یه تعهدنامه واسه کل ترمهایی که میخوای وام بگیری کافیهنقل قول:
.
Printable View
رشته انتخابی رو نمیشه عوض کردنقل قول:
از 16 دی شروع و تا 9 بهمن ادامه دارهنقل قول:
یعنی تعهدنامه رو باید ببری محضر و ثبت کنی با امضای ضامن معتبر که همین یه تعهدنامه واسه کل ترمهایی که میخوای وام بگیری کافیهنقل قول:
.
ممنون ولی برنامه شو ندارید ؟نقل قول:
من قبلن داشتم ولی گم کردم
بلهنقل قول:
بفرمایید ::
کد:http://farshidshd.persiangig.com/ForSite/P30Forum/taghvim91-92.zip
می شه در رشته ای در دانشگاه استان همجواری که زندگی می کنی امتحان فراگیر بدی و در صورت قبولی رشته رو بخوانی ؟
دوستان اگه ترم اول درسی رو قبول نشی باز باید ترم بعد همون درس رو برداری؟
بعد نمره قبولی بالای 12 هست یا معدل قبولی؟؟
بلهنقل قول:
مشکلش چیه؟
بله باید بردارینقل قول:
در مقطع کارشناسی نمره قبولی 10 و معدل قبولی 12
در مقطع ارشد نمره قبولی 12 و معدل قبولی 14
.
دوستان درس هایی که پیش نیاز ، هم نیاز هستند ... مثل فیزیک و آزمایشگار فیزیک ... اگه مثلا ترم 1 فیزیک رو بگیری . بعد ترم 2 ازمایشگاه رو نگیری بندازی ترم سه ... مشکلی پیش میاد ؟ ... رعایت قوانین میشه ؟ ... یه ترم بینشون فاصله افتاد ...
سلامنقل قول:
نه مشكلي پيش نمياد...
من خودم اول هر دو فيزيك 1 و2 رو پاس كردم بعدش از مايشگاه هاشون رو برداشتم...
ولي بهتره به چارتتون نگاه كنيد و ببينيد ازمايشگاه براي درسهاي ديگه پيش نياز نباشه.
سلام
امروز متوجه شدم که دفترچه مرحله 12 کارشناسی ارشد تغییراتی داشته .
تو دفترچه برای بهمن 91 ومهر 92 پذیرش کرده که قبلا فقط برای یک مرحله ثبت نام میکردن. متاسفانه من به دلیل خدمت سربازی نمیتونستم بهمن ثبت نام کنم و از اونجا که برای مهر 92 ثبت نامش الان بوده ازاونم مثل اینکه جاموندم.
خبری نیست برای مهر 92 یک بار دیگه ثبت نام داشته باشن؟
شرایط تغییر رشته چی هستش ؟
من در دانشگاهم می خوام از یه رشته به یه رشته دیگه که هر دو در یک گروه و دریک دانشگاه هستش می خوام تغییر رشته بدم . ایا اگر شرایطش را براورده کنم موافقت می کنند یا اینکه می دانن بازی در بیارن ؟