نقل قول:
شرمنده من سمت این کار نرفتم !!!
:n13:
Printable View
نقل قول:
شرمنده من سمت این کار نرفتم !!!
:n13:
من تا حالا ندیدم بشه دو تا خونه خرید!نقل قول:
یعنی من دوتا خونه میخوام داشته باشم. توی real state قسمت سومی نوشته vacation homes که معنی داشتن یک محلی یا خونه ای برای تعطیلات هست! چطوری میتونم یکی از اونا رو بخرم؟ درواقع یه زمین خصوصی غیر از زمین خونه سیمم.
خونه ی تعطیلات باید تویه کشور دیگه باشه مگه نه؟
من انقد سیمز بازی کردم ازش خسته شدم دیگه.کلی گشتم ولی کرک پیدا نکردم :n28:
نمیدونم! یعنی نمیشه یک زمین خصوصی خرید که تبدیلش کرد به باغ یا استخر یا هر چیزه دیگه؟ یه زمین دیگه میخوام که فقط ماله خودم باشه و کسی هم واردش نشه.نقل قول:
سلام به همه من الان نسخه اصلی سیمزم 1.42.130 هستش! میخوام چندتا پک دانلود کنم که گفتن باید حداقل آپدیت 1.50 رو داشته باشین برای نصبش،میخواستم ببینم آپدیتی هست که کلی(مثلا از 1.30 به بالا یکدفعه به 1.50 ) ورژن بازی رو ارتقا بده یا نه؟ اگه نه ممنون میشم اگه کسی بتونه آپدیتهای تک تک رو برام بذاره...پیشاپیش ممنون.
شما میتونین توی پک Late Night یکی از این کلاب ها یا هر ساختمونی خواستین بخرین! یا حتی آپارتمان خودتونو! بعدش با یک کد تقلب که میزنین میتونی ویرایش کنین توش عین خونه خودتون(چون در حالت پیش فرض روی ساختمونای شهر نمیتونین کاری انجام بدین)نقل قول:
سلام دوستان،من کل عمرم رو سیمز بازی کردم.از 1 تا 3 اکثر کالکشن ها رو هم داشتم.ولی این سیمز 3 رو کالکشنش رو از همین پی سی ورد چند سال پیش خریدم که بعضی پک ها رو موفق به نصب نشدم و چون فاصله خریدم تا نصب کردنم زیاد بود زیاد نتونستم از پشتیبانی کمک بگیرم.اگه جایی رو میشناسید که کالکشن جدید با پکهای جدید و قدیمی رو بفروشه یا کسی بین خودتون میفروشه خریدارم.تو سیمز 3 اکثر رمز و رموز بازی رو میدونم سوال دارین بپرسین
به اون دوستمون پیشنهاد میکنم بی خیالsims medieval شه چون خیلی مزخرفه! کلا یک روز هم حوصله ش رو نداشتم ریختمش دور آچغال بودااااا!!!!
سلام کسی هست که اینجا سیمز3 نسخه اندروید رو داشته باشه؟:n28:
سلام من یه سری فایل که واسه آپدیت کردن بود دانلود و نصب کردم سیمزم آپدیت نشد که هیچ زبان بازی هم عوض شد :n04::n04:نمیدونم اسپانیاییه یا هرچی حالا آپدیت نخاستم ولی کسی می دونه چطوری زبان بازیمو به انگلیسی برگردونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n28:
خیلیم تو بازیم پیش رفته بودم نمیخوام دوباره نصبش کنم که همه چی بپره..:n28::n28::n28:
زبان رو كمكي ازم بر نمياد ولي ميتوني بازيت رو پاك كني منتها موقع پاك كردن يه جا ازت سوال ميكنه كه كامل پاك كنم يا يه همچين چيزي يا سيو ها رو پاك كنم اونجا اگه بگي پاك نكن سيو هات رو پاك نمي كنه:n13:نقل قول:
يه سر برو تو اد ريمو پروگرم شايد اونجا اون آپديتي كه نصب كردي برنامه آن اينستال ش باشه