باید ببینی با چی مچ میشهنقل قول:
باید ببینی با چی مچ میشهنقل قول:
خب همینه دیگه:20: باید با چیزی که مچ میشه بگیری نه ست یه برندو بچینی کناره هم:8:نقل قول:
دوستان عزیز، من فعلاً به دلیل کمبود بودجه قصد دارم یک FM Player تهیه کنم برای L90 . شما چی پیشنهاد میکنید ؟
حداکثر بودجه نهایتاً 35 تومن.
من خودم رفتم یک مغازه گفتم گرون ترین مدلش چنده ؟ گفت Marshal داریم 18 تومن که LCD بزرگتری داشت و هم اینکه کنترل روی فرمون نصب میشد.
لطفاً بهم بگید که کیفیتش چطوره ؟ من فقط از 2 باند جلو استفاده میکنم.
مرسی.
سلام به همه دوستای گلم
خیلی خوشحال می شم اگه کمکم کنین چون فروشندها هر کدوم یه چیزی میگن منم شدیدن گیج شدم
پخشم 9350 pionner
باندمم 6975 اصل که صداشو دیگه دوست ندارم و دیگه نمی خوام ازش استفاده کنم
من یه جفت باند می خوام که کیفیت و وضوحش خیلی بالا باشه . قدرت بیس و بقیه صداهاش زیادمهم نیست وهزینه تا سقف 200000 که فروشنده ها jbl limited & infinity kapa پیشنهاد میکنن منم زیاد اطلا عات در این موارد ندارم
یه امپ تا سقف 200000 که بعدا بشه یه جفت باند با یه ساب بهش اضفه کرد که اونم فروشنده ها میگن 4 کانال 12000 pioneer
لطفا کمکم کنین . ممنون از همتون
زیاد فرقی تو کیفیت ندارن همون مارشالو بگیر که یکم پدر مادر داره و ریموت فرمونم داره . ضبط فابریکه ال90 خوبه که .البته اگه usb نخوای.نقل قول:
من L90 فول ندارم و متاسفانه فقط Audio CD پلای میکنه که زجر آوره !نقل قول:
میخوام ببینم که FM Player کیفیتش در چه حده ؟ میشه صدا رو در حدی بلند کرد که قابل قبول باشه و به آدم حس بده ؟ :31:
آهان.نقل قول:
والا بستگی به خودت داره بعضیا با گوشی هم تو ماشین موزیک میذارن حس میگیرن:27:
اف ام پلیر گاهی اوقات پارازیتم میافته روش . مارشالوو نمیدونم اینجوریه یا نه . بگیر اونو حالا یه مدت داشته باش چوت راه حلت فعلا فقط اونه:8:
سلام. خسته نباشید.
برای پخش کنوود 7016 و باند 718ex یه آمپ میخواستم.
بعدا هم قصد ندارم ساب ببندم و فوقش شاید یه کامپوننت بستم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام دوستان 206 اتوماتیک دارم
امروز متوجه شدم این کنترل پنل ظبط که روی فرمان هست .دکه sri که میزدم بره رو حالت usb و AUX و RADIO و خاموش بشه ...دیگه کار نمیکنه و فقط از روی پنل که میزنم و مثلا میرم رو usb تا بخونه ..وقتی اون دکمه رو فرمان رو میزنم att میکنه و صدا رو میاره رو پایین مثل حالتی که میخوام موبایل حرف بزنم...
چیکارکنم بره رو حالت قبلیش ؟؟
jbl و من دارم بیخیالش شونقل قول:
اینم یه جورشه :27:نقل قول:
اگه می تونی کنوود بگیر اگه نشد پایونیرنقل قول: