windows cannot modify the drive letter of your system volume or boot volume
میخام اسم درایومو عوش کنم از قسمت disk management که این ارور رو میده چیکار کنم؟
Printable View
میخام اسم درایومو عوش کنم از قسمت disk management که این ارور رو میده چیکار کنم؟
برای رفع این ارور چیکار کنم؟
سلام اگه میخوای اسم درایو عوض کنی نیازی نیس بری تو DEVICE MANAGMENT همونجا اسمش عوض میشهنقل قول:
اما اگه میخوای حرفش رو تغییر بدی مثلا D را بذاری Z این مشکل شاید از همون SECURITY(OWNER)A باشه
شما اگه از طریق ADMNINSTRATOR وارد نشدین
از طریق ADMINISTRATOR وارد ویندوز بشین نه یوزر خودتون یک بار LOGON OF میکنی
ALT+CRTL+DEL رومیزنی
بعد تو NAME مینویسی ADMINISTRATOR
سلام دوستان.ویندوز من ایکس پی است.که الان چند روز است وقتی ویندوز را در حالت هایبرنت ویا stand byمیگذارم دیگه صدایی نمیدهد چون قبلا کامپیوتر را که در حالت هایبرنت ویا stand byمیگذاشتم بعداز چند ساعت که سیستم را روشن میکردم که قبلا در حالت هایبرنت بود یک صدایی میداد اما فعلا صدا نمیده وایا میشه صدا را دوباره برگرداند یا نه.مشکل صدا ندادن ویندوز در حالت هایبرنت یا stand by ایا مشکل ویندوز است یا سخت افزاری.تورا خدا کمک کنید.باتشکر فراوان
از cd ویندوز قدیمیتر واسه ویندوز جدید مثلا sp2 برای sp3 استفاده نکنید همچنین مدیاسنتر.نقل قول:
شناسایی در کدوم مرحله منظورتونه در همون بخش قبل از ورود به ریکاوری کنسول یا در بخش انتخاب سیستم عامل و در ریکاوری کنسول
نقل قول:درودنقل قول:
من متاسفانه موفق به حذف اینترنت اکسپلورر نشدم! (تازه امروز رسیدم برم سروقتش)
ببینید دو بار هم امتحان کردم، اون دایالوگ که اومد، تیکش رو برداشتم و نکسیت...اما بعد ریستارت هنوز سرجاش بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
نه ديگه سر جاش نيست دوست عزيزم - حجمش رو نوشته ديگه 0 مگابايت هست
اون رو واسه زماني گذاشته اونجا كه شما دوباره خواستي نصبش كني بياي همينجا و سي دي ويندوز رو داخل دستگاه بذاري و اين گزينه رو تيك بزني و خودش نصب كنه باز
موفق باشيد.
هیچکس نمی خواد جواب سوال من را بدهد.بابا دمتون گرم.پس یکی پیداشد جواب من رابدهد
نقل قول:سلام
دوستان 2 صفحه ی قبل جوابتون رو دادند.
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5489722&postcount=6485
موفق باشید :40:
دوست من .بلدم هایبرنت را بیارم.اما صدایی که در حالت هایبرنت است که ویندوز میخواد بیاد بالا صدا نمیده ولی تا چند روز پیش صدا میداد میخوام بدونم عیب از چی است که صداش غیر فعال شده.باتشکر از شمانقل قول: