اقا سرویس محدود نگیرین که اگه مثل من نت خوری داشته باشین سه سووته تمومه :n37:
خدایی اگه قیمت سرویس های نامحدودش مثل قبلا میبود یعنی فوق العاده میشد ! الان دارم قدر اون قیمت و سرویس رو میفهمم
Printable View
اقا سرویس محدود نگیرین که اگه مثل من نت خوری داشته باشین سه سووته تمومه :n37:
خدایی اگه قیمت سرویس های نامحدودش مثل قبلا میبود یعنی فوق العاده میشد ! الان دارم قدر اون قیمت و سرویس رو میفهمم
حذف شد ...
آره درکت میکنم :n02: من اول محدود داشتم بعدش نامحدود گرفتم الان یکی دوساله دوباره محدود میگیرمنقل قول:
ولی هیچی مثل نامحدود نمیشه ، اصل اینترنتم همینه ، این محدود و شبانه رایگان و نیم بها و مسخره بازیا فقط واسه ماس
الان که فقط دنبال یه نتم که شبانه رایگان داشته باشه الان دیگه همینم دارن حذف میکنن کم کم
3 گیگ دیگه آسیاتک دارم تموم کنم بگم تخلیه کنه میخوام بیام فن آوا 1مگ بگیرم :n06: ان شاء الله که خوبه
راستی این سرویس 1 مگ 6 گیگ واسه بازی آنلاین چطوره ؟ پینگ و این مسائل خوبه ؟
به درد بازی آنلاین نمی خـــورهنقل قول:
پیـــنگ ایرانش خیلی بالـــاس چه برســه به پینگ سرور خارجـــی :n27:
نقل قول:
شیراز لایسنس فن آواست آقا مثل رشت
یعنی فقط اجاره پورت و پهنای باند
بقیه با خودشونه
همین که تعرفه های فن آوا رو ارائه میده کلاتو بندار هوا
ما اینجا تو رشت قیمت 256 نامحدودمون 50 با سرعت حدود 50
و 512 نامحدودمون 90 با سرعت حدود 70
سلام
من به نمایندگی فن اوا تو شهرم که تو سایتش زده رفتم
اما تعرفه ها فرق داره ! میگن نمایندگی فن اوا هستیم اما تعرفه ی پارسیان نت هستش اسم شرکت هم پارسیان سیستم طبرستانه
یعنی فن اوا بابل شعبه نداره؟
سلامنقل قول:
اصلا از نمایندگی سرویس نگیر .... نمایندگی های فن اوا در کرج هم همگی قیمت هاشون یه خورده بالاتر از تعرفه های سایت هست مثلا تو نمایندگی کرج سرویس 1 مگ ترافیک 6 گیگ قیمتش 32 هزار هست ولی از سایت بگیری میشه سی هزار و پانصد تومان .....
شما زنگ بزن به 02182185 فن آوا مرکزی تهران تلفنی سرویس تو ثبت نام کن خیلی راحت تر هم هست
یا از طریق ثبت نام آنلاین سایت فن آوا سرویس تو ثبت نام کن
الان این پینگ سرویس 2 مگ آسیاتک هستنقل قول:
فن آوا تقریبا مثل همینه یا پینگش خیلی بیشتره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ 8.8.8.8 هم الان گرفتم 219 ms شد
قربون دستت یه پینگ از این آی پی بگیر ببین چند میشه
Microsoft Windows [Version 6.3.9600]نقل قول:
(c) 2013 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Users\Administrator>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=74ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=75ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=74ms TTL=49
سرویس 256 su دارم و این پینگ خیلی اسثنایی دادش :n02:
نقل قول:
فن آوا مثل پارس و شاتل و اسیاتک و های وب و... که تقریبا همهاستانها هسن ، تو تمام ایران سرمایه گذاری نکرده
چون شرکت بزرگی هست و فقط اینترنت واسش مهم نبوده
رو همین روال یه سری استانها رو همون 10/12 سال پیش امتیازشونو فروخته به شرکت های دیگه و اونا فقط نماینده اسمی هستن
تعرفه ها و ... با خودشونه
میتونن مثل شیراز همون تعرفه رو بدن ولی با سیستم خودشون مثلا شبانه ندن
میتونن مثل رشت تعرفه خودشونو بدن ولی عین تغییرات فن آو رو اعمال کنن (مثل رایگان شدن ارسال ها ، چون شرکت برای این ها رایگان میکنه اینا هم بعد مدتی همونو واسه یوزرها رایگان میکنن )
البته شما بگرد ممکنه جز این تو اون استان دوباره سرمایه گذاری کرده باشه و نمایندگی دیگه ای هم داشته باشه که بشه با تعرفه و همون سرویس های فن آوا رو خرید