اتفاقا چند بار اینو گفتم ولی غیر از یکی از اپراتورها بقیشون نمیدونستن چی هست. اون یکی هم گفت فعال میکنم. ولی پیچوند..نقل قول:
قبلا Annex M فعال بود..
Printable View
اتفاقا چند بار اینو گفتم ولی غیر از یکی از اپراتورها بقیشون نمیدونستن چی هست. اون یکی هم گفت فعال میکنم. ولی پیچوند..نقل قول:
قبلا Annex M فعال بود..
برفرض متوجه بشید مخابرات حجم خوری کرده، از کجا میخواید ثابت کنید ؟
زنگ زدم به پشتیبانی میگم من اصلا چطوری ثابت کنم؟ میگه راهی نداره
خب این الان بد نیست؟ بهش میگم خب شما باید سیستمی رو راه بندازید که بگه شما با این آیپی وارد این سایت یا آیپی شدید و این مقدار دیتا رد و بدل شده، بعد برگشته چی میگه؟ میگه اصلا نمیشه، هیچ جای دنیا اصلا نمیشه!
فقط خواستم بگم حتی الان یهو 50 گیگ حجم محو بشه ، شما تمیتونی اعتراض کنی و باید بگی لابد یه چی بوده دیگه...
سلام . یکی جریان سرویس های پس پرداخت ( همونایی که رو قبض میاد ) رو برای ما یه توضیح بده . الان مثلا من ۱۶ مگ قرداد ۳ ماه ماهی ۱۲۰ گیگ رو میخرم . یهو مثلا ۲۵ روز گذشته حجمم تموم میشه . باید چه کار کنم ؟ حجم اضاف بخرم یا میشه دوباره همون سرویس رو فعال کنم . این قرداد سه ماه یعنی چی ؟
اون 3 ماهه یک نقش خیلی مهم داره الان اگر شما زودتر از 3 ماه حجمتون تموم شه و بخواهید مجددا 16 مگ 120 گیگ بخرید تنها راه حل در پس پرداخت تغییر سرویس هست. اما نکته اینجاست که تو پنل وقتی تغییر سرویس رو انتخاب کنید اونوقت همین سرویسی که دارید رو نشون نمیده در نتیجه شما سوییچ می کنید رو مثلا 16 مگ 120 گیگ یک ماهه یا شش ماهه (متاسفانه خنده داره). البته یه نقش دیگه هم داره مثلا اگر قیمت خیلی اکازیون پیدا کنید بعد خیالتون راحته تا مدت قرارداد در صورت عدم تغییر سرویس همون قیمت رو دارید.نقل قول:
سلام
بازی فیفا موبایل رو که با نت مخابرات وصل میشم پینگ هر چند ثانیه یه بار قرمز میشه و نمیشه بازی کرد ولی با نت سیمکارت تست کردم ثابت سبزه پینگ مشکل نت مخابرات چیه؟ و آیا میشه کاریش کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
حتما رو گوشی با 5G وصل میشی
و نت adsl ت وضعش خرابه
یعنی snr نداره و سرعت میجسبونه پینگ میره بالا
که احتمالا اینطور نیست
- - - Updated - - -
حتما رو گوشی با 5G وصل میشی
و نت adsl ت وضعش خرابه
یعنی snr نداره و سرعت میجسبونه پینگ میره بالا
که احتمالا اینطور نیست
سلام
من چندساله که خطم تا 19 مگ باز بود ولی الان که سرویس جدید گرفتم سرعت رو 16بستن و به پشتیبانی هم که گفتم جواب داد سرعتا اصلاح شده و این سرعت نرماله
خواستم بپرسم برای بقیه دوستان هم همینجوریه؟
درود. اخیرا سرعت یا دقیقا روی سرعت اسمی میبندن یا به درخواست شما پاینتر میبدن تا SNR خط بهتر و پایدارتر بشه ولی دیگه بالاتر از سرعت اسمی خریداری شده ست نمیکنن. برای 16 مگ حداکثر همون 16 مگ خواهد بود و سیاستشون عوض شده.نقل قول:
دوستان سلام . این طرح جشنواره نوروزی که ترافیک نامحدود زمانی میدن مثلا اگه اون هزار گیگ رو بخریم قرار داد سه ماهمون تموم شه میشه از حجم استفاده کرد ؟
با مخابرات هر کاری میخوای انجام بدید هشت میخش کنید و کاملا مطمئن بشید بعد 3 ماه اگه بگن چون قرار دادت تموم شده حجم هم پر فکر نکنم بتونی کاری کنی. برو مرکز مخابرات قسمت امور مشترکین با مسئول امور مشترکین صحبت کن، کامل ازشون توضیح بخواه که به چه صورت هست اگه اصلا خبر داسته باشن از این طرح های جدید. و 2020 هم سوال کن به حرف من و بقیه اکتفا نکن اگه هزینش برات مهمهنقل قول:
سلام با تغییر/تمدید قرارداد هم بسته رزرو نوروزی سرجاش هست نگران نباشیدنقل قول:
آقا در ایام نوروز 1.1.1.1 روی مخابرات تهران درست شد و داشت کار میکرد
منم فریب خوردم و بسته جشنواره نوروزی خریدم
الان دوباره 1.1.1.1 از کار افتاده
قندشکن واسه مخابرات چی سراغ دارید؟ :biggrin:
سلام
من میخوام ip ثابت بگیرم ولی بصورت پیش پرداخت
زنگ زدم 2020 میگه حتما حتما باید سرویس پس پرداخت باشه یعنی روی قبض بیاد !
کسی این موضوع براش پیش اومده؟ شاید یه نفر اصلا نخاد سرویسهاش رو قبض بیاد تکلیف چیه؟ امور مشترکین حضوری برم درست میکنن؟
مبارکه :thumbsup:نقل قول:
195 نتیجه داد یا بازرسی؟
ببخشید دوستان من داخل پنل کاربری که میشم این پیام هست :
"شما با مودم خود آنلاین نیستید"
در حالیکه با مودم خودم متصل هستم ...زنگ زدم گفتن شاید از دی ان اس باشه و عوضش کردن ولی بازم همین پیام میاد ...
کسی دلیل شو میدونه ؟...الان گیر کردم نه میشه تست گرفت نه میشه درخواسن جمع اور ی داد !!!!!!!!!
شاید بخاطر مک آدرس مودم باشه.معمولا مخابرات مودم یوزر رو روی مک آدرس مودمش قفل میکنه و اگه مثلا مودم رو عوض کنید به نت وصل نمیشه.باید مودم جدید رو به نت وصل کنید و بعد به پشتیبانی بگید تنطیمات مربوط مک آدرس مودم جدید رو انجام بدن.البته اگه هم تازه از مخابرات نت گرفتید باید اینکارو خودشون انجام بدننقل قول:
- - - Updated - - -
شاید بخاطر مک آدرس مودم باشه.معمولا مخابرات مودم یوزر رو روی مک آدرس مودمش قفل میکنه و اگه مثلا مودم رو عوض کنید به نت وصل نمیشه.باید مودم جدید رو به نت وصل کنید و بعد به پشتیبانی بگید تنطیمات مربوط مک آدرس مودم جدید رو انجام بدن.البته اگه هم تازه از مخابرات نت گرفتید باید اینکارو خودشون انجام بدننقل قول:
سلام و وقت بخیرنقل قول:
بنده از تابستان 1389 مشترک ADSL مخابرات هستم و از سال 1392 هم مودمم رو عوض نکردم. دقیقا مشکل شما رو دارم و به همین دلیل هم نمی تونم درخواست جمع آوری بدم. به دلیل این که حوصله مراجعه حضوری نداشتم ارزون ترین سرویس ۳ ماهه رو برداشتم که اتوماتیک خودش منقضی بشه و سرویس جمع بشه. دیگه قصد استفاده از سرویس مخابرات رو ندارم. خدا می دونه، شاید دستکاری تعمدی باشه که زحمت ما رو زیاد کنند.
درود، اومدم یک تیکت پشتیبانی ثبت کنم همچین چیزی اومد کسی این مشکل و داره :eh: هر روز بویی میرسد از این مخاظلات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
درود، اومدم یک تیکت پشتیبانی ثبت کنم همچین چیزی اومد کسی این مشکل و داره :eh: هر روز بویی میرسد از این مخاظلات
دوستان برای شما هم سرویس پر گیگ نمایش داده نمیشه برای خرید؟
سلام
دوستان وضعیت خط من چه جوره؟
- - - Updated - - -
سلام
دوستان وضعیت خط من چه جوره؟
- - - Updated - - -
زیاد خوب نیست. دانلود خطت تا 4 مگ به زور جواب میده.ماکسیمم سرعتی که بتونی برای دانلود بگیری 4 مگ هست.وضعیت آپلودت بد نیست و روی 1 مگ هست.نقل قول:
در کل وضعیت خطت اصلا خوب نیست.
- - - Updated - - -
زیاد خوب نیست. دانلود خطت تا 4 مگ به زور جواب میده.ماکسیمم سرعتی که بتونی برای دانلود بگیری 4 مگ هست.وضعیت آپلودت بد نیست و روی 1 مگ هست.نقل قول:
در کل وضعیت خطت اصلا خوب نیست.
مرسی البته بیشتر منظورم SNR و Line بود. اعداد زیادن یا کم؟ نویز دارم؟نقل قول:
دانلود که تازه یک ماهی میشه به 4 مگ رسیده برای 7-8 سالی روی 1.5 مگ بود. قبل اونم که 512 نامحدود بود.
- - - Updated - - -
مرسی البته بیشتر منظورم SNR و Line بود. اعداد زیادن یا کم؟ نویز دارم؟نقل قول:
دانلود که تازه یک ماهی میشه به 4 مگ رسیده برای 7-8 سالی روی 1.5 مگ بود. قبل اونم که 512 نامحدود بود.
تبلیغاتش داخل کنترل پنل کاربری هست ، اما امکان خرید نداره برای مننقل قول:
درود.. SNR ها هر جفت لب مرزن البته من شخصا به SNR زیر 10 اوکی نیستم ولی اگر بخوان رو 10 برات ست کنن دانلود میاد زیر 3.5 مگ. اگر ارور زیاد نداری و لینکت هم دراپ نمیشه همون 6 هم جواب میده ولی در شرایط ایده ال SNR زیر 10 اصلا مناسب نیست .نقل قول:
- - - Updated - - -
درود.. SNR ها هر جفت لب مرزن البته من شخصا به SNR زیر 10 اوکی نیستم ولی اگر بخوان رو 10 برات ست کنن دانلود میاد زیر 3.5 مگ. اگر ارور زیاد نداری و لینکت هم دراپ نمیشه همون 6 هم جواب میده ولی در شرایط ایده ال SNR زیر 10 اصلا مناسب نیست .نقل قول:
دوستان خود مخابرات تفن اینترنتی داره ؟؟
از این تلفن ها روی بستر اینترنت هست
[QUOTE=luches;9199018]درود.. SNR ها هر جفت لب مرزن البته من شخصا به SNR زیر 10 اوکی نیستم ولی اگر بخوان رو 10 برات ست کنن دانلود میاد زیر 3.5 مگ. اگر ارور زیاد نداری و لینکت هم دراپ نمیشه همون 6 هم جواب میده ولی در شرایط ایده ال SNR زیر 10 اصلا مناسب نیست .
پس برای همین نتم ساعتی یکبار قطع میشه. یک خرده سرعت رو بردن بالا کیفیت به فنا رفت. باید به پشتیبانی بگم حتی با کاهش سرعت هم شده این ثبات کانکشن رو حفظ کنن. خیلی رو اعصاب شده این چند روزه.
دم شما گرم دوست عزیز
زنگ زدم پشتیبانی قسمت فروش درستش کرد گروه باید عوض کنهنقل قول:
با این وضعیت من ، الان 2 روزه که هر 3 دقیقه قطع میشه اینترنت و دوباره از نوع وصل میشه
درود. کیفیت خط عالیه ولی ممکنه مشکل از سیم کشی داخل هم باشه.نقل قول:
اول زنگ بزن 2020 اعلام خرابی بکن و اونا از مخابرات تا باکس تقسیم خانه رو از سمت خودشون چک کنن . اگر که مشکل حل شد که خوبه ولی اگر گفتن مشکل از سمت ما نیست باید یک برقکار کاربلد بیاری سیم کشی داخل رو چک کنی !
در ضمن اگر تو مجتمع هستی ببین هر کسی به باکس تقسیم دسترسی داره یا نه ؟ ممکنه همسایه ها برقکار ناشی بیارن دستکاری میکنه و میزنه نت بقیه واحدها رو هم نابود میکنه . شخصا سر خودم اومده.
- - - Updated - - -
مشکل حل شد ولی نه به خاطر سیم کشی ، من صبح رفتم مخابرات که درخواست جمع آوری بدمنقل قول:
خانومی که اونجا بود من و میشناخت بابت چندباری که سر اینترنت و خط رفته بودم اونجا گفت چـرا
میخوایی جمع کنی گفتم زنگ زدم 2020 میگن مشکلی نیست حتما سیم کشی ایراد داره گفتـــم
این اتفاق 2 روز افتاده چطوری ممکنه یهو سیم کشی ایراد پیدا کرده باشه الان 10 ماهه دارم بدون
مشکل استفاده میکنم ، خلاصه خودش زنگ زد بخش فنی یارو گفت الان 2 روز اون منطقه مشکل
داره و یسری هم کلا قطع هستن و یسری هم وصل میشن هر دو دقیقه قطع میشن ، بعد من
گفتم خب چرا از اول اینو نمیگن ، این چه پشتیبانی که اینا دارن اخه واقعا قدر پشتیبانیای شاتل و
اسیاتک کلا شرکتای خصوصی رو ندونستیم
- - - Updated - - -
مشکل حل شد ولی نه به خاطر سیم کشی ، من صبح رفتم مخابرات که درخواست جمع آوری بدمنقل قول:
خانومی که اونجا بود من و میشناخت بابت چندباری که سر اینترنت و خط رفته بودم اونجا گفت چـرا
میخوایی جمع کنی گفتم زنگ زدم 2020 میگن مشکلی نیست حتما سیم کشی ایراد داره گفتـــم
این اتفاق 2 روز افتاده چطوری ممکنه یهو سیم کشی ایراد پیدا کرده باشه الان 10 ماهه دارم بدون
مشکل استفاده میکنم ، خلاصه خودش زنگ زد بخش فنی یارو گفت الان 2 روز اون منطقه مشکل
داره و یسری هم کلا قطع هستن و یسری هم وصل میشن هر دو دقیقه قطع میشن ، بعد من
گفتم خب چرا از اول اینو نمیگن ، این چه پشتیبانی که اینا دارن اخه واقعا قدر پشتیبانیای شاتل و
اسیاتک کلا شرکتای خصوصی رو ندونستیم
سلام.
اینجا کسی اینترنت مخابرات داره که مشکل ست کردن dns داشته باشه ؟ من از اول دی ان اس را داخل مودم ADSL تنظیم میکردم و کار میکرد. مثل شکن. بعضی اوقاتم که خود سرور های دی ان اس مشکل داشت سریع از مودم غیر فعالش میکردم تا دوباره تنظیمش کنم مجدد از دیفالت مخابرات استفاده میکرد . الان حدود یک ماهی هست انگار از سمت ISP این محدودیت گذاشته شده یا روی روتر های مخابرات cache اتفاق میوفته. به پشتیبانی هم گفتم تلفنی به جای برطرف کردن مشکل گفت روی هر وسیله ای که داری دستی ست کن و بهتره. :|
اول این کار به دلیل تعداد زیاد دستگاه ها کار غیر منطقی هست که دستی انجام بشه و هر موقع دی ان اس سرور ها دچار مشکل بشن باید تکی تکی قطع تغییرات بدم.
گرفتاری شدیم تو این مملکت دنبال آی تی و برنامه نویسی رفتیم بازی با روان ادم. نصف سایت ها یا تحریم هستند یا به دلیل حماقت فیلتر شدند یا اصلا باز نمیشن.
قسمت LAN یا DHCP روتر DNS که دوست دارید رو ست کنید، روی همه دستگاها اگه دریافت IP اتوماتیک باشن، همون DNS ست میشهنقل قول:
ممنون. بله این کار رو انجام میدم. ولی جدیدا وقتی مودم ریست میشه انگار از کار میوفته . مثلا از هر ده بار شاید دو سه بار عمل میکنه. مثل اینکه تو این منطقه یا کلا مخابرات این سیاست رو پیاده سازی میکنه . DNS Overriding یا جایگزینی دی ان اس. چند راه حل داره مثل وارد کردن دی ان اس روی خود دستگاه به جای مودم. ولی این جوری دردسر زیاد داره.نقل قول:
هزینه رانژه شده 120 تومن
سال ۸۹ از مخابرات ADSL گرفتم . اون زمان هزینه رانژه رایگان بودنقل قول:
- - - Updated - - -
سال ۸۹ از مخابرات ADSL گرفتم . اون زمان هزینه رانژه رایگان بودنقل قول:
دوستان کسی امروز تایم اوت نداره ؟
بعضی وقت ها کلا اینترنت قطع میشه ولی مودم زده Connected بعد دوساعت وصل میشه
این مشکل از مخابراته یا مودم خراب شده؟
درودنقل قول:
امروز تنها مشکلی که داشتم این بود که مودم همه چراغا اوکی بود ولی روی گوشی علامت وایفای یه خطار میومد روش و برای دقایقی اینترنت قطع بود بعد مجدد اوکی میشد.
نمیدونم برای بقیه دوستان هم اینطور بوده امروز یا نه.
باز مخابرات سرویس های کم حجم رو حذف کرده؟
سلام امروز کسی با اتصال به وی پی ان مشکل قطع وصل نداره ؟
---
اختلال برطرف شد