نه داداش فوق لیسانس تغییری نکرده درجش تا جایی که من میدونم.همچنان ستوان 2 میدن.البته کلا فرق آنچنانی نداره واسه وظیفه ها 2 و 3.بستگی به محل خدمت و فرماندهان داره.نقل قول:
Printable View
نه داداش فوق لیسانس تغییری نکرده درجش تا جایی که من میدونم.همچنان ستوان 2 میدن.البته کلا فرق آنچنانی نداره واسه وظیفه ها 2 و 3.بستگی به محل خدمت و فرماندهان داره.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:در اخربن ماه خدمتم که یک سری از بچه ها ۰۱ امده بودند بین اون ها فوق لبسانس بودند با درجه س۳ حالا در این چند ماه شاید دوباره روال گذشته رو گرفته باشه.اما عملا فرقی در س۳ و ۲ نیست.از تقریبا ۲ سال قبل حجم سرباز و گروهبان ها در ارتش عملا کاهش یافته و اگر شما تجربه خدمت یا حضور در پادگان های ارتش را داشته باشید عملا دید که اغلب کارهای خدماتی و نظافتی به عهده سرباز ها است علاوه بر ان پاسداری و نگهبانی روی برجک نیز بر عهده دارند، برای رفع این خلا ارتش درجه ها رو کاهش داد و علاوه برخی از وظایف سربازها نیز به گروهیان ها (بچه های فوق دیپلم و لیسانس ) سپرده شد ، من به واسطه وظیفه ای که داشتم در طول مدت خدمت به ۳ پادگان ارتش رفت و امد داشتم و عملا در ماه اخر خدمتم که در سال جاری بود می دیدم که روی برجک ها بچه های گروهبان بودند و یا بخشی از نظافت محیط را به انان سپرده بودند.نقل قول:
اما در مورد کار دفتری . من هم در طول ۱۹ماه بعد اموزشی کار دفتری داشتم اما حاضر بودم پاسداری یا دژبانی بدم، هر روز از ساعت ۸ تا ۱ ۱۳ باید کلی امار و ارقام رو پر می کردم و به یک مشت ادم... به خصوص امیر پادگان:n34: جواب می دادم علاوه بر این باید هفته ای ۲ روز مداومت کار وا می استادیم تا ساعت ۵ بعد از ظهر . فقط تنها فایده اش این بود که چون من در ساختمان فرماندهی پادگان بودم خیلی از کادری ها و سوباز ها ی دژبانی رفیق بودند. یعنی هر کار دفتری خوب نیست.
دوستی که گفته بودند که چند سال دیگه دکترا سرباز صفر میشه، باید گفت تا وقتی سیستم خدمت عمومی همین باشه و تعداد ذکور کاهش یابد ، قطعا خدمت برای بچه های تحصیل کرده فارغ از نوع مدرک سختر میشه.
سلام دوستان ممنون بابت سایت خوبتون. من عضو شدم تا سوالم رو مطرح کنم جواب بدید لطفا
امروز مشخص شد 19/9 اعزام میشم هوافضای اردکان. روی این برگه فقط آدرس نوشته شده و تاریخ و ساعت،سوالم اینه که باید بریم میدون سپاه و از اونجا با اتوبوس مارو میبرن یا شخصا باید خودمون 19ام اونجا باشیم؟؟
و اینکه وسایل چی ببریم؟ میشه بگید چون فقط نوشته وسایل شخصی همراه داشته باشید اما از طرفی شنیدم همه چی میدن....
خیلی استرس دارم هر روز دارم افسرده تر میشم
کسی از تهران هست اردکان افتاده باشه رفیق شیم؟
دوستان اطلاع دارید کسی اموزشی 01 باشه بعدش کجا خدمت میوفته؟
ارشد مکانیک تک پسر و احتمالا معاف از رزم
الزاما تو استانه خودمه یا نه؟؟میتونم درخواست بدم ادامه خدمتو همون 01 باشم بعنوان افسر؟:n13:
مي تونيد خودتون هم برويد اما پيشنهاد مي كنم كه با ديگر بچه ها بريد كه هم استرس كمترب داشته باشيد و هم در جو سربازى قرار گيريد اما روى هم رفته اموزشى در پادگان خوبى خواهير بود.نقل قول:
در صفحه اول تاپيك يك سرى وسايل نوشته شده ، با توجه به فصل سرما بيشتر قرص سرماخوردگى و ويتامين c كرم مرطوب كننده ، تنقلات و لباس گرم رو به همراه داشته باشيد.
نگران نباشيد ، اين استرس براي همه وجود داره ، شايد چند روز اول سخت باشه اما به مرور عادي ميشه.
شما با توجه به تك پسر بودن در شهر يا در استان محل اقامت خود ، اگر نيرو زمينى در انجا يگان داشته باشد خدمت خواهيد كرد،اما خروجى ٠١ به همه پادگان هاى نيروى زمينى كشوره ، شما نمى تونيد مستقيم به ٠١ درخواست افسر اموزش شدن بديد چون عملا تقسيمات در ستاد نيرو انجام ميشه و يگان دخل و تصرفى در ان ندارند البته نقش پارتى چشمگيره.نقل قول:
لویزان 7-8 تا پادگان توشه فقط هوانیروز و اداره بهداشت درمان طرح تقسیم مجدد دارن.نقل قول:
پرندک هم برای افسر ها اصلا جای سختی نیست،کارت تردد میدن به همشون نزذیک هم که باشید دیگه به نفع خود شما
با دوره کد هم ستوانی میده ارتش که !!
چی گفتن توی مینی سیتی بهتون؟
سلام
من افتادم نزاجا آموزشیم هم 02 شد
1/10 اعزام میشم
کیا مثل من 1/10 اینجا افتادن؟؟؟
دوستان لطفاً توصیه های بهداشتی بفرمایید :n02:
داداش مگه مشخص شده؟:n04: پلیس10 به دوستم گفته بود یه هفته مونده به دی مشخص میشه.نقل قول:
ممنون بابت راهنمایی. پست اول هم خیلی کاربردی بود :n01:
منم دوست دارم با بقیه بچه ها برم اما همونطور که گفتم نمیدونم چطوری! شما میدونی همه میدون سپاه جمع میشن یا نه؟ از پلیس +10 سوال کردم اما گفت اطلاعی نداره.منم تا حالا تنها سفر نکردم :n37:
ممنون بابت راهنمایی. پست اول هم خیلی کاربردی بود :n01:نقل قول:
منم دوست دارم با بقیه بچه ها برم اما همونطور که گفتم نمیدونم چطوری! شما میدونی همه میدون سپاه جمع میشن یا نه؟ از پلیس +10 سوال کردم اما گفت اطلاعی نداره.منم تا حالا تنها سفر نکردم :n37:
دوستان امروز برگه منم اومد و افتادیم شهرستان عجب شیر- اموزشگاه شهید برخورداری نزاجا (03)کسی اونجا بوده؟ بد جوری استرس گرفتم از اسم عجب شیر
چه جور جاییه؟
مرخصی میدن بیای لباسارو اندازه بگیری؟
:n15:شانسه مارو کجا افتادیم
:n31: منم امروز رفتم +10 گفتن هنوز توی سیستمشون ثبت نشده، بند پ من فقط به همین درد خورد! کلاً به هر طرف رفتم با سر رفتم تو در بسته:n08:نقل قول:
یکی از دوستام پارسال 02 افتاده بود الان هم توی استان خودمون با درجه ستوان سه داره کار اداری میکنه
امیدوارم این دو سال زود بیاد و بره ، شده مثل آمپول زدن دوران کودکی...
02 جای خوبیه...داداش این امپول زدن 21ماه طول میکشه اما مطمئنم اونقدرا که فکر میکنیم سخت نیس:n01:
یک ماه تا 25 روز مانده میاد رو سیستم.نقل قول:
عجب شیر دیگه عجب شیره :n31:نقل قول:
دو تا پادگان قدیمی تو ایران باشه یکیش همین عجبشیر هست که تو کل ایران میشناسن و یه شعار معروف از قدیم داره (تابلو داشت جلو پادگان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان حالا واقعا عجب شیر مخوف و ترسناکه؟(قدیما که اینطوری میگفتن همونطور که خودتم اشاره کردی)
در مورد ستوانی، اینجا تو زرهی شیراز گفتن که چون تعداد لیسانسه ها زیاد شده، دولت تصمیم گرفته که دیگه ستوانی به لیسانس نده و اینجوری هم که ما از اینور و اونور پرسجو کردیم، گویا حقیقت داره!نقل قول:
تو مینی سیتی هم، پدرم رفت اونجا که ببینه مدارک شرایط داریم ثبت شده؟ مدارکمو داده به مسئولش، اونم تو سیستم زده گفته بله ثبت شده و افتاده پادگان پرندک
برای زیر دیپلم بله، برای لیسانس خیلی نه.نقل قول:
البته چند ساله لیسانس آموزش میدن، اصلا لیسانس آموزش نمیدادن، پادگان 03 عجب شیر زمان رضاشاه تاسیس شده از پادگان های قدیمی ایران هست و به خاطر شرایط سختش تو ایران معروفه... فکر نکنم اون تابلو مونده باشه ولی زمان شاه تابلو بوده (شعار عروفش) که خر بیا آدم برو....
پس جای نگرانی نیست.نقل قول:
خوش به سعادت شما
03 عجب شیر هم لیسانس نمگیره
فوق دیپلم بالاترین مدرک تحصیلیِ که میگیره
پس جای نگرانی نیست دیگه؟ میگم پادگانش بیرون شهره تو بیابونه کجاست؟نقل قول:
کی میگه نمیگیره، چند تا از رفیق های من تو دوره های مختلف اونجا آموزش دیدن.نقل قول:
اونجا ٤ تا گردان داره يكي فوق ديپلمان يكي ديپلم باقيشم زير ديپلم من دوبار رفتم اونجا ليسانسي نديدم
الان مركز اموزش هاي ٠٥ و ٠٤ بيرجند ليسانس ميگيرن حالا ٠١ و ٠٢ هم كه بودن
بودن دوستاني كه ميگفتن دوره كد ليسانس پرندك خوردن شما زياد جديشون نگيرييد ؛-)
Sent from my iPhone using Tapatalk
شما متوجه منظور من نشدین.نقل قول:
منظور من از دوستان دوستان اینترنت و... نیست، دوستان هم دوره ای خودم (از نظر زمان اعزام) و چند تا از دوستان که بعد من اعزام شدن و حتی آخرین مورد هم اعزامی 1 شهریور 93 (لیسانس) عجبشیر آموزش دیدن.
با سلام خدمت دوستان گرامی
من 89/12/1 بامدرک لیسانس به خدمت رفتم و بعد 2 ماه خدمت آموزشی و 5 ماه خدمت در یگان (مجموعا 7 ماه) به دلیل قبولی در مقطع ارشد، معافیت تحصیلی گرفتم. حالا که مدرک فوق لیسانس گرفتم دفترچه فرستادم و تاریخ اعزامم 10/1 خورده.حالا سوال من اینه:
1- دوباره آموزشی دارم؟ (هز هرکی پرسیدم یه چیزی گفت، یکی گفت 20 روز، یکی گفت 1 هفته، یکیم گفت چون بالای 5 ماه خدمت کردی دیگه نداری!!!)
2- دوباره که تقسیم شم میوفتم همون جای قبلی؟(من تک پسرم و از شمال که سری قبل با مدرک لیسانس افتاده بودم پرندک)
سلام
من سرباز نیروی انتظامی هستم...6 ماه هست دارم خدمت میکنم..
رفتم پیش منشی فرمانده ، گفتم برگه اشتغال به خدمت میخوام برای گواهینامه رانندگی..
گفت چون سرباز پایه پایین هستی بهت برگه اشتغال به خدمت نمیدن..!!
سوالم اینه واقعا اینجوریه هست یا داشت منو می پیچوند...؟ چقد باید صبر کنم بتونم برگه اشتغال به خدمت بگیرم..؟
این برگه اشتغال به خدمت رو چه کسی میده ؟ چون اونجور که خودش میگفت فرمانده فقط دستورش رو میده و از بالا نامش میاد...
چیکار کنم به نظرتون...راهی هست بشه سریع تر برگه اشتغال به خدمت گرفت..؟
1- دوباره دوره ی آموزشی به هیچ وجه ندارید. فقط می روید مجددا به مکان آموزشی قبلی که گذراندید و آنجا استحقاقی مجددا می گیرید و یک برگه ی معرفی به یگان خدمتی می گیرید. (معرفی نامه)نقل قول:
2- دوباره میفتید به همون جای قبلی ولی ممکن است قبلا آنجا مثلا دژبان بوده باشید ولی الان در جای دیگری خدمت کنید. ولی از نظر یگان و پادگان خدمتی همان پرندک مییفتید.
در تاييد حرف دوستمون پسرخاله من هم سال پيش آبان ماه با مدرك ليسانس تو عجبشير خدمت كردنقل قول:
بچه ها هنوز نتیجه تعجیل من نیومده:n03:کسی هست تعجیل به 1/10 زده باشه وجوابش اومده باشه؟؟؟؟؟؟
معلوم نیست دارن چکار میکنن اونجا!:n34:
یکی از دوستان میگه برای معافیت پزشکی اگه اقدام کنی و کمیسیون معاف نکنه خودشون واسه برج بعد اعزام میزنن.... درسته؟ میخواد واسه مشکل واریکوسل اقدام کنه میترسه کنسل کنند... دکتر آشنا داره... به نظرتون میتونه معافی بگیره؟ 20 سال پیش یه عمل هیدروسل هم انجام داده... اثری داره؟
ممنون بابت پاسخگویی ... مطمئنید شما؟نقل قول:
نقل قول:یادش بخیر 2 92 من رفتم عجب شیر زیاد سخت نگذشت برای ما ولی بعدا که در یگان با آموزشی سایر پادگان ها مقایسه میکردیم سخت بود مخصوصا از لحاظ امکانات رفاهی محدودیت های حمام و نداشتن سالن غذاخوری و.... در کل میگذره و خوفناک نیست پادگانش بیرون شهر هست یه جاده یک دو کیلومتری هست که از شهر وصل میشه به پادگان در کل نزدیک شهره ولی روزبرگ نیستید و فقط میان دوره یا آخر بعضی هفته هانقل قول:
گردان 2 نصر عجیب شیر از سال 91 لیسانس فوق دیپلم و فوق لیسانس هم میگیره و ما به چشم دیگه دیدیم و هم دورمون بودن و رفتار فرماندهان با سربازان دیپلم و زیردیپلم خیلی فرق داره
ولی برند عجب شیر بعد از اتمام آموزشی در یگان و حتی بعد از خدمت کلاس خاص خودشو داره :n05:
1- ظاهرا ارتش هستین؟ اگه ارتش باشین فکر کنم ندارین، میگم فکر کنم چون الان حضور ذهن ندارم که سپاه نداره یا ارتش ولی ناجا را مطمئن هستم داره و معمولا هم یک ماه هست، ربطی هم به میزان خدمت نداره.نقل قول:
2- تک پسر تقسیم میشه استان خودش، شما هم استان خودتون خدمت میکنید ولی 100% نیست که همون پادگاه قبلی خدمت کنید، البته باز بستگی به نیرو داره، ناجا در این مورد اصلا رعایت نمیکنه شاید شهرستان دیگه تقسیم بشین و یا اگه موارد نداشته باشین شاید استان دیگه ولی ارتش و... زیاد ادا در نمیارن.
در ضمن با قانون جدید هم باید خدمت کنید.
دوست عزیز شما کحای ناجا خدمت میکنید؟ چون میدونید زیاد بحث پادگانی و.. نداریم در ناجا.نقل قول:
اون منشی مهم نیست، شما یه نامه از فرماندهتون میگیرین برای کارگزینی به عنوان درخواست اشتغال به خدمت، میبرین کارگزینی (اگه شهرستان باشین کارگزینی شهرستان اگه مرکز استان باشین فرماندهی استان) بعد اگه شهرستان باشین نامه را خودشون میفرستن کارگزینی استان برای تایید بعد برمیگرده کارگزینی شهرستان و از اونجا تحویل میگیرین.
برای آموزش رانندگی معمولا سربازهای درجه پایین خدمت میکنن، اتفاقا در ناجا حمایت هم میشه (از موارد نادر هست که واقعا همکاری میکنند) و مرخصی ساعتی میدن تا شما برین در کلاسها و امتحانات و... شرکت کنید.
در کل همکاری خیلی خوبی در این مورد در ناجا هست، شما مستقیما به فرمانده بگو و اگه ترتیب اثر داده نشد خود برو کارگزینی شهرستان (در مراکز استان فرماندهی استان) و قضیه را بگو
در ضمن هیچ وقت شفاهی نگین، نامه را بنویسین بدین به فرمانده تا جواب بده.
من در خدمت افسر نگهبان که بودم و سربازی شکایت و یا درخواستی داشت میگفتم فقط کتبی، اتقاثا این را هم از فرماندهمون یاد گرفته بودیم و حتی مواردی که گزارش میکردیم و.. (و واقعا جدی بود) فقط کتبی بود، کار شفاهی نداشتیم.
سلام دوستان
دوستان اگه کسی 9 ماه غیبت داشته باشه تا قبلا از 22بهمن دفترچه بگیره مشکلی نداره؟
مرسی
بگیره نه ارسال کنه.نقل قول:
من امروز بر میگردم پادگان :n15:
دیگه دو رقمی که میشی کم کم نکشی میاد سراغت، نمیکشم! :n02:
سلام دوستان عزیز .من برگ سبزم اومد تاریخ اعزامم خورده 1 اسفند..کی محل آموزشیم تعیین میشه؟ خیلی استرس دارم:n37:
تو آموزشی بین لیسانس و دیپلم فرق میزارن؟ :n13:
سلام.یه سوال داشتم از دوستانی که اطلاع دارند ممنون میشم جوابمو بدن . من دوره 45 روزه آموزش تکمیلی بسیج (کارت سبز) گذروندم و تاریخ اعزامم هم 1 اسفند هست اگر مدارکمو برای پذیرش سپاه ببرم و جذب سپاه بشم . باز هم آموزشی باید برم ؟ قبلا شنیده بودم که حتی اونایی که کارت سبز دارند هم باید آموزشی برند آیا این امر صحت داره ؟ و اگه آموزشی ببرند چند روزه هست ؟
سعي كن استرس نداشته باشي چون محل اعزام بهمن ماه مشخص ميشه، اعزامي هاي ديماه تازه چند روزه كه محل اعزامشون مشخص شده، خدا رو شكر كن كه تاريخ اعزامت امساله و 21 ماه خدمت ميكني؛ تا اونجايي كه من ديدم و ميدونم تو آموزشي بين فوق ديپلم و ليسانس و فوق ليسانس هيچ فرقي نميزارننقل قول:
بسلامتی...دو ماه و خورده ای وقت داری استرس چی آخه بد بدلت راه نده اسفند ماه خوبیه واسه آموزشی...من که دارم تو اوج سرد و سرما میرم:n37: باور کن هرروز که به اعزام نزدیک میشی استرست کم میشه و به چیزای دیگه فکر میکنی..:n01:نقل قول:
فرق که داره بین یه لیسانسه و دیپلم..اما از بد حادثه زمانی داریم میریم که مث سابق لیساس اون کلاس و برتری زیاد و نداره:n02:
سلام.نه دیگه.اگه بتونی جذب سپاه بشی فقط یه هفته یه دوره ای میگذارن که باید تو اون دوره شرکت کنی.بعد میری خدمتتو میکنی.خوش بحالت من با داشتن پارتی بخاطر اینکه کارت سبز نداشتم نتونستم پذیرش بگیرم :n40::n14:نقل قول: