ببخشید میشه چک کنید ببینید وضع مرکز شهید اکبری - آباده - فارس چطوره؟ شلوغه ؟نقل قول:
من پارس دارم خطم رو 7 مگ بسته شده ولی حتی سرعت 1 مگ رو نمیده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ببخشید میشه چک کنید ببینید وضع مرکز شهید اکبری - آباده - فارس چطوره؟ شلوغه ؟نقل قول:
من پارس دارم خطم رو 7 مگ بسته شده ولی حتی سرعت 1 مگ رو نمیده
جناب مخابرات شهید درزی هم ارتقاع پیدا می کنه ؟نقل قول:
سلام دوستان
ما هم به پارس پیوستیم.
سرویس 128 محدود
سرویس روی 4 مگ بسته شده.
البته می خوام درخواست بدم روی 9 مگ ببرن ، به نظرتون این کار را بکنم؟(خطم میکشه؟)
اینم وضعیت نویز"
این crc چیه تو استاتوس مودم بعضی وقتا 0 میشه الانم انقدر شده
Downstream Upstream SNR Margin :17.0 26.7 db Line Attenuation :23.0 13.8 db Data Rate :9216 508 kbps Max Rate :17364 1184 kbps CRC :16402 0
جناب پارس آنلاین همکاراتون تو بخش فنی که نتونستن مشکل سرعت منو حل کنن شما میتونید مرکز ما رو چک کنید ببینید چشه
میگن مرکزتون کمبود پهنای باند داره " مرکز ما فیض کاشانی - قم " هست
همینطور چک کنید چقدر یوزر دارید تو این منطقه آخه سرعت تو تایم رایگان امروز روی 70 بود:n27:
اگه از پهنای باند باشه بیا 10 تا لینک یک جا بزار ببین فرقی می کنه ؟نقل قول:
نقل قول:
سرعت تک لینک هر چقدر بشه بعد تعداد لینکای دانلود رو افزایش بدم سرعت از لینک اولی کم میشه و جمع همه لینکا اندازه یه لینک میشه :n03:
نقل قول:
خوب دیگه این از پهنای باند نیست به نظر من منطقه شما اصلا پهنای باند نداره چون اگه داشت با لینک زیاد مخصوصا سرور داخلی حداقل باید 200 می داد .
نقل قول:
نه 200 رو که میده بعضی وقتا تا 300 هم میره
نه ببین منظورم این هست مثلا از سرور داخلی می زنی سرعت تک لینک 100 هست زنگ می زنی پشتبانی می گه مشکل پهنای باند هست !نقل قول:
در این حالت شما بیای 5 تا لینک همزمان بزاری سرعت شد 400 اون موقع مشکل پهنای باند هست نه اگه سرعت تقسیم شد مشکل از جای دیگه هست .
سلامنقل قول:
مي خواستم بدونم مرکز شهداي گمنام هم جز ليست هست و ارتقا پيدا مي کنه؟
تک لینک الان تست کردم تا 330 تا رفت ولی وقتی چنتا لینک همزمان میزنم مثلا این 330 تا تقسیم میشه بین لینکا حالا مشکل از چیه به نظرت؟:n13:نقل قول:
شما یک کاری کنی شاید بهتر به نتیجه برسی...توی ساعت 5 تا 9 بعد از ظهر (پشتیبانای خوبی این ساعت هستن) با تهران تماس بگیر و بگو با این که مشکل نویز ندارم سرویسم حتی در روز ماکسیمم سرعت که روی 9 بسته شده را نمیده...بعد بگو پشتیبانی شهره خودمون گفتن با تهران تماس بگیرید :n02: بعد گفت پهنای باند و ... نمیکشه بگو از همین مرکز دوستان دیگه در روز با سرعته 900 دانلود میکنند :n02: تازه نویزشونم از من بدتره...بعد میگه یک تغییراتی الان روی پروفایلتون میدم دوباره تست کنید احتمالا بهتر بشه...نقل قول:
باید گولشون بزنی تا جواب بگیری تجربه اینو ثابت کرده :n09:
نقل قول:
داداش ما خیلی تیزیم همه این کلکا رو زدم بیچاره ها خودشونم موندن چیکار کنن یا شایدم دارن نقش بازی میکنن :n23:
اومد رو سیستمم 300 مگ چیز دانلود کرد میگه واسه سروی 2 مگ خوبه دیگه 250 تا بده من میگم چه فرقی کرد پس من که 128 بودم همینقدر رو میداد اومدم
2 مگ تا با سرعت بیشتر دانلود کنم بعد میگه مشکل از پهنای باند و شلوغی مرکزتونه :n22:
وقتی که هر پشتیبان میزاره و اطلاعات فنی اون شخص با شخص دیگه فرق داره پس با یکی دو نفره دیگه هم تست کن...دیگه تو روز باید ماکسیمم و بهت بده...شباش شانسیه....نقل قول:
یک سوال
اگر مشکل پهنای باند باشه
چرا با چند لینک میشه تمام پهنای باند رو کشید؟
با تک لینک اگر محدودیت ایجاد بشه و با چند لینک درست بشه (که معمولا شبا ایجاد میشه) مشکل از پهنای باند نیست بلکه اعمال محدودیت از ISP روی تک لینک هستش و در بعضی موارد هم اشکال از سروری که دانلود میشه چون شبا یا اون ساعت ترافیکش سنگین میشه روی تک لینک محدودیت میزارن...نقل قول:
من اینطور برداشت کردم.
سلام به همه
کسی اینجا از سرویس512 استفاده میکنه؟
سرعت دانلود تو روز چنده؟ شبانه چنده؟
بستگی به سرویس شما داره نامحدود یا محدودنقل قول:
بستگی به مخابرات منطقه شما داره
دیروز یه پیام تبلیغاتی واسم اومد متن پیام
3ماه اینترنت پرسرعت+نصب=پهنای باند 9مگ 36000تومان=پارس اانلاین
سوال من کدوم سرویس محدود یا نا محدود؟؟؟؟؟؟
دوستان یه راهنمایی میکنید؟نقل قول:
سلام
بنده الان سرویس 512 یک ماهه 10 گیگ محدود دارم.
از دیروز فعال شده،قبلاً 2 مگ داشتم تموم شد گفتم بزنم ببینم چه جوریه؟
راستش الان این تست مال 9 صبحه با سرور داخلی
و این هم سرور خارجی هست.
--------------
سرویس قبلی 2 مگ ماهی 3 گیگ محدود بود و قرارداد بنده 2 ماهه بود،مهر و آبان سرعت در روز خوب بود از 400 کیلو تا 900 کیلو رو چه سرور داخل و خارج داشتم.
شبی 5 گیگ دانلود داشتم تا اینکه بنده رو از 15 آبان محدود کردند و سرعت بنده از 500 کیلو شبانه شد 150 الی 250 کیلو.
این سرویس رو هم برای تست گرفتم یک ماهه.
این سرویس هم در روز خوبه از 400 کیلو الی 700کیلو ولی دیشب درست ساعت 2 نیمه شب اصلاً انگار اینترنت قطع بود سرعت
از 400 اومد روی 40 کیلو،بعد از چندبار ریست و تعریف دوباره مودم دیدم نه جدی جدی بنده محدود شدم بد.
هیچی دیگه کلاً دانلود رو نسل کردم فعلاً.
حالا بنده میخوام با پشتیبانی تماس بگیرم و مشکل رو بگم و پیشنهاد شما چیه؟ چی باید بگم به نظرتون؟
چه طور باید به طرف بفهمونم تا قبول کنه بنده رو محدود کردند.
مرکز ملت هم 9 مگ شد.
نقل قول:
اه ه ه ه همین الان تا اومدم بنویسم چرا آپدیت نشد دیدم داون استریم شده 8 مگ !!! خیلی کارت درسته پارس آنلاین. :)))
من مرکز قدوسی ام
چقدر دیشب سرعت بالا بود !
با سرویس 256 از لینک خارجی سرعتم روی 250-300 بود !
الان دیگه مطمئنم اینا هر چی ترافیک دوره میاد پایین سرعت و قطعی رو بدتر میکنن !
من میخوام از یزد adsl بگیرم
الان پارس انلاین اینجا یه سرویس ۲مگ ویژه گذاشته با ۷گیگ حجم ۲۵تومن که به نظرم خیلی عالیه
سوالم اینجاست سرویس ۲مگ روزانه و شبانه با چه سرعتی دانلود و پینگ داره؟
کلا کیفیت پارس انلاین در حال حاظر چطوره؟
درود
اگه مثلا 2گیگ ترافیک اضافی بخریم اول ترافیک اصلی مصرف میشه بعد ترافیک اضافی که خریدیم درسته
ولی سوال اصلیم اینه که وقتی ترافیک اصلی تمام شد تو بازه ای که از ترافیک خریداری شده استفاده میکنیم دانلود رایگان شبانه هم داریم؟
درود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز میخاستم بدونم که مرکز مخابراتی خواجه ربیع مشهد سرویس 9مگ رو ساپورت میکنه.
سپاس...
آقا مشهد کی رو 9 مگ بسته میشه:n14:
ایول مرکز هجرت همین الان رفت رو 9 مگ
دوستان نظرتون راجع به نویز خط چیه فکر میکنم یه کم نویز دارم:
چی کار کنم که نویز خط بهتر بشه؟؟
برو خدا رو شکر کن. مال من رو 6 هستش زنگ زدم شرکت گفت هیچ مشکلی نداره. قطعی نداشتی فعلا. جواب می دهنقل قول:
به سوال
خط هایی که میرن رو 9 مگ دانلود شبانه هر چقدر می خوان می تونن دانلود کنند (برفرض سرعت خوب شبانه) یا بعد از یه حجم مشخص پارس انلاین مجبورشون می کنه منصفانه رفتار کنند؟
سلام .لطفا راهنمایی کنید.الان فعلا نت ندارم با ماله کسه دیگه اودم.چند سال شاتل داشتم ولی از دیروز شارژش نکردم.چند هفتس محدودم کرده چون شبا دانلود میکنم (سرعت در ساعات رایگان 5 کیلوبایت بود)
حالا یه سوال داشتم. از بین مخابرات و های وب و پارس انلاین کدومو پیشنهاد میدید؟ مشکل های وب اینه که ساعت 4 تا 7 رایگانه.مخابرات هم که میگن افت سرعت داره!!!
من اینترنتی میخوام که شبا بتونم دانلود کنم بدون این که سرعتو محدود کنن (ساعات رایگان)..پارس انلاین اگر چند شب دانلود کنی محدود میکنه سرعت؟ کلا سرویس 1 مگ سرعت شبانش چقدر هست و حدود چند گیگ میشه دانلود کرد؟ افت سرعت در روز که نداره؟ منتظر پاسختون هستم.
جناب pars online آیا شهرستان های تهران مثل شهریار و.... هم 9 مگ شده؟
دوستان وصعیت خط من چطوره؟
SNR Margin (dB): 4.9 29.5 Attenuation (dB): 33.0 18.1 Output Power (dBm): 13.1 0.0 Attainable Rate (Kbps): 10428 1236 Rate (Kbps): 9215 508
وضعیت که خوب نیست ولی اگه پرش لینک نداری مشکلی نیست .نقل قول:
بله انجام شده.نقل قول:
پارس آنلاین تو این مرکز سرویس میده ؟و اسم دیگه ای هم این مرکز داره یا نهنقل قول:
خطا رو روی 9مگ میبندند ولی شما همش 9مگ نیستی
دوستان اگه مناطقی که شاتل 8مگ خدمات میده رو ببینند
واینکه ببینند پارس انلاینا اون مناطق از 9مگ کامل استفاده میکنند یا نه
کنکاوم
اخه مرکز ما برا شاتل 8مگ نمیده و پارس هم رو 9 بسته ولی 9 مگ نیست کاملا و تقریبا دایما
دوستان خواهشا جواب بدیدنقل قول:
تو بازه ای که از ترافیک اضافی خریداری شده استفاده میکنیم
دانلود رایگان شبانه هم داریم یانه؟
اسم مرکز همون مرکز خواجه ربیع هستش.بله سرویس که میده.نقل قول: