نقل قول:
شما از چه سرویسی استفاده میکنید؟:18:
Printable View
نقل قول:
شما از چه سرویسی استفاده میکنید؟:18:
من art home دارم.ولی شنیدم سرعت art1 به 20 کیلو بایت میرسه.
درسته؟
اکو 2 مگ با شبانه رایگاننقل قول:
نقل قول:
سلام ...
اطلاعات درستی ار این سرویس توی سایت شاتل نیست .
هر 3 ماه چقدر برای این سرویس پرداخت میکنید ؟!
همون 6 گیگ ترافیک رو برای 3 ماه دارید ؟!
این سرویس رو به دانشجو ها میدن ؟! :20:
عجب سرعتی ! من هر 3 رو 3 گیگ دانلود دارم ! شما هر شب .
-------------------
my shatel اینکار پوکیده ! الان ترافیک حساب میکنه ؟! :31:
این سرویس توی سایت شاتل نیستنقل قول:
فقط بعضی شهر ها اینو میدن
هر ماه 24000 با 3 گیگ ترافیک
خیر به دانشجو نمیدن.البته به من اینطوری گفتن.من با پروانه شرکت گرفتم
درود
چندتا سوال
1.اکو 1 مگ یا 2 مگ برا اصفهان ارایه میشه
2.اکو افیس به دانشجوها میدن
موفق باشید
سلام
من در حال حاضر اینترنت ADSL سرعت 256 نامحدود دارم اما سرعت دانلودم 1 ماهه افتضاحه (2 کیلو!)
تصمیم گرفتم از ISP قبلیم به شاتل نقل مکان کنم.
چندتا سوال دارم.
شهر ما (سیرجان) شاتل قراره چند روز دیگه راه بیونته و الآن پیش ثبت نام می کنن. بنظرتون ریسک نیست؟
من می خوام 512 بگیم. مدرک خاصی نیاز داره؟
من هفته ای 1 گیگ دانلود از رپیدشر دارم. با این وضعیت شبانه شاتل میشه طی یک هفته 1 گیگ دانلود شبانه داشت ؟
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
بچه ها شانل مثل اینکه نامه اشتغال به تحصل دانشگاه رو قبول میکنه و 1 ماهه که اینطوری شده چون من 4 ماه پیش فرستادم گفت نمیشه و باید حتما توی نامه ذکر بشه که روی خط شماره فلان اینترنت پرسرعت فعال شود .ولی دانشگاه که به ما یه همچین نامه ای نمیده برای همین مثل اینکه خودشون فهمیدن حالا دارن همون نامه رو قبول میکنن .
من میخوام سرعت 512 بگیرم با نامه اشتغال به تحصیل .میخوام از کسانی که این سرویس رو دارن سوال کنم سرعت دانلودشون چقدره . من الان 128 دارم سرعتش عالی و بین 50 تا 80 کیلوبایته . سرعت 512ش فکر کنم باید بالای 200 باشه اگه آره بگید اقدام کنم .
سرعت دانلود توی ساعات رایگان رو هم بگید چون مثل اینکه کمتر از ساعات غیر رایگان هستش
می گم پست های این دوستمون که می گفت ترفند 300 هزار تومانی داره چرا پاک شده؟
بابا بزارین بیاد بگه شاید این جوری دیگه کسی با شاتل و دانلود شبانه مشکل نداشته باشه و کلا این تاپیک متروکه شه
البته من که شک دارم همچین چیزی عملی باشه
به هر حال وقتی راس یک شیر فلکشو می بندن به زور که نمی شه ازش کشید
مگه اینکه راهی بلد باشی که شیر فلکه ی اصلی رو باز کنی که اینم به نظر محاله
تازه اگرم همه ی این ها شدنی باشه زیاد طول نمی کشه که شاتل بفهمه و گر ز حکمت بسته بود دری، ز رحمت بزند قفل محکم تری
سرعت 512 بالای 200 می خواید؟فک کنم 512 رو با 2 مگ اشتباه گرفتیدنقل قول:
همون 128 رو نگه دارید پول اضافی برای 512 ندید
خاک بر سرا یک هفتست شبا دیس میشه دیگه ولصم نمیشه
نقل قول:
یادش به خیر شاتل 128 ها رو روی 640 :31: می بست ما فکر می کردیم اگر سرعتها بیاد پایین کیفیت خوب میشه
بدتر شد که بهتر نشد.
واقعاً متاسفم براي شاتل
مركز حافظ دو روز هست قطع هست انگار نه انگار
بعد زنگ زدم تهران ميگم چرا اطلاع ندادين ميگه مگه آب و برقتون ميخواد قطع بشه بهتون ميگن ؟
حيف وقت نداشتم . فردا درستشون ميكنم
دوستان یه خبر جالب . همین الان خونه پسر عمم بودم . سرویس Art Home داره . داشت با سرعت 21 فیکس دانلود میکرد !! رفتم Downstream رو نگاه کردم روی 192 بود !! داشتم شاخ در میاوردم . :31::40:
یه مراجعه ای به صفحات قدیمی تر می کردید بد نبود. خیلی وقته که art home رو روی 192 می بندن.نقل قول:
کلا یه چند شبی هست اوضاع پینگ و time out بهتر از هفته های پیش شده .
ولی قبول دارم DC زیاده . اگه می خواین دانلود کنین فایل های حجم بالاتر از 100 مگ که قابلیت Resume ندارن رو بهتره بی خیال شید.
اگه می خواین راحت و بی دردسر دانلود کنید و با استفاده از حداکثر پهنای باند ممکن برای خودتون و DC هم براتون مشکلی نباشه = رپیدشیر پرمیوم (یا پرمیوم هر هاست دیگه ای )+ آخرین ورژن IDM
من از 5 شنبه سرويسم وصل شده . art 1 گرفتم.
Downstream خط بين 33 تا 39 هستش - ميخواستم ببينم خوبه يا نه
مشكل ديگه كه دارم خط من از 8 شب قطع ميشه كلا dsl من down ميشه چند باز زنگ زدم پشتيباني گفتا دارن از مخابرات پيگيري ميكنن-
من دیشب مصرف دورم به 100% رسید یه پیام از شاتل برام اومد که گفته اگه ترافیک نخری
خطتون به کل قطع میشه!!!
یعنی چی؟؟؟
art 5.
نقل قول:
نوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DownStream ya DS منظورتون کدومشه؟
Modem Status
Connection Status Connected
Us Rate (Kbps) ------------------160
Ds Rate (Kbps)------------------ 576
US Margin ------------------- 31
DS Margin-------------------- 15
LOS Errors---------------------- 0
DS Line Attenuation-------------------- 46
US Line Attenuation-------------------- 62
اگه Ds Rate شده بین 33 تا 39 که حتما نویز دارین که اینطور شده.ولی اگه Ds margin رو گفتین که بالای 30 خیلی خوبه.همینطور که در بالا میبینید 3 فاکتور مربوط به Ds وجود داره.منظور شما کدومه؟
آقای مجتبی شما هم با 23099 بخش فروش تماس بگیرین و عدد 2 رو بزنید تا کارشناس فروش تکلیف شما رو روشن کنه.سرویس نامحدود که این حرفا رو نداره.
نقل قول:
ببین مشکل از طرف شاتل نباید باشه.من دارم از تورنت میگیرم حالا بعضی وقتا افت داره ولی در ماه 2 روز شاید اینطور بشه.شاید برنامه ای که باهاش تورنت رو میگیری عوض کنی درست بشه.بعضی وقتا هم مشکل از Port Forwarding و اینا هست که پورتت بسته هست و باید برا تورنت بازش کنی.معمولا همیشه مشکل از بسته بودن پورت هست.اگه از utorrent استفاده میکنی فعال کردن گزینه Protocol Encryption کمک میکنه تا اگه فیلترینگ روی ترافیک تورنتت باشه اونو دور بزنه چون DATA رو کد گذاری شده منتقل میکنه و البته کمی CPU میکشه ولی همیشه جواب مثبت نمیده.همینطور میتونی از Proxy Server تورنت کمک بگیری و تست کنی ببینی آیا با ------ سرعتت بالا میره یا نه.اگه بالا بره یعنی ISP محدودت کرده.توی گوگل هم بگردی سایتهایی هستن که پورت تورنتت رو چک میکنن و میگن مشکل از کجاس.
سلام
سرعت دانلود با art 4 و art 5 چقدر هست؟؟؟؟
با سلام
من دو هفته هست که از شاتل eco128 گرفتم اینجا وقتی سر زدم دیدم همه نوشتن 128 با 512 فرقی نداره و تو روز سرعت بین 60 تا 70 و...کیلو بایت هست ولی مال من از نهایت اگه برسه 17 کیلو بایت هست
در ضمن شب 1 به بعد هم داونلود 1 تا 2 کیلو بایت هست!!!!!!!!!!! البته بعضی از فایل ها رو با 15 -16 دان میکنه ولی فقط بعضی ها از چیز پی ان هم استفاده کردم فرقی نکرد
ایا 256 ecoسرعت داونلودش به 32 کیلو بایت میرسه؟ ارزش تغیر 128 به 256 داره؟
عجب آدم پر رویی بوده!!! دست کم پیش تر ها با پیامک یا رایانامه (ایمیل) یا یک چیزی کاربرها رو آگاه می کردن..نقل قول:
امروز خدمت ايشون هم رسيديم و كار به جايي رسيد كه گفتن شما اگر ميخواي ما هزينه اين سرويس كه الان داري پس ميديم قطع اشتراك كن گفتم عمراً چون من يك ثانيه نبايد نتم قطع بشه و كار ميكنم با نتنقل قول:
ولي جوري باهاشون صحبت كردم كه ظرف 30 دقيقه وصل شد
نقل قول:
دقیقا این sms برای منم اومد !
اگه ترافیک نداشته باشی سرویستون قطع میشه ! :13:
شاید یکی نخواد از سرویسش استفاده کنه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ترافیک تمام بشه قطع می کنند ؟؟ مگه ART نا محدود نیست ؟؟ من شنیده بودم اگه 100% بشه سرعت نصف میشه نه اینکه قطع کنند ؟؟
هر دم از این باغ بری میرسدنقل قول:
زورگیری سر گردنه به سبک شاتل
خوب سرویس من اکو 128 هستش ...:31:نقل قول:
سلام دوستان.
بچه ها لطف میکنید این نامه شاتل که برای سرویس های بالای 128 هست را برای دانلود بگذارید؟قبلا نامه را داخل همین تاپیک دیده بودم اما الان پیداش نمیکنم.
پشتیبانی هم که قربونش برم انگار روحش از وجود همچین نامه ای خبر ندارد.
ممنون
امروز ديگه از كوره در رفتم واين نامه رو به شاتل زدم.
با سلام
با تشكر و قدرداني از سرويس واقعا خوبتون !!!!!
اگر نميتونيد سرويسي رو نگه دارين، اون رو گسترش نديد !!
من پول سرويس Art 1 رو دادم براي چي!؟؟ (لازم به ذكر است كه ماهانه بايد پولش رو بدم! حالا پول كدوم سرويس؟ منم نميدونم!! نكنه بايد بخاطر قطعي سرويس، پول بدم؟؟) صد رحمت به .dial up يه قرار داد آنچناني ميبنديد و كليه حق و حقوق قانوني رو به شركت محترمتون اختصاص ميدين.انگار نه انگار كه مشتري هم حق و حقوقي داره. (يك نگاهي به بند 2-23 قرارداد هم بندازين، بد نيست!)
پس كي جوابگوي خسارتي هست كه مشتري وارد ميشه ؟؟
احتمالا سر كار گذاشتن مشتري هم جز قوانين شركت محترمتون هست .
دست كم به قسمت فني تون بگيد كسي رو كه بقول معروف دستي بر آتش داره رو سر كار نگذارند، كه هرشب بايد زنگ بزنم اعلام خرابي كنم، و اپراتور محترم پشتيباني هم با كمال آرامش و تواضع بگه: مودم رو خاموش كنيد، حالا روشن كنيد، متوجه شدم! مشكل مخابراته! براتون اعلام خرابي زدم. خب اگر مشكل مخابراته، پس چرا هي قطع و وصل ميشه؟ يعني تو مخابرات هي مشكل رو حل ميكنند، هي مشكل ميسازند! جالبه!! شما هم بيتقصير!! Log ساعاتي رو كه قطع بودم هم دارم، كه مسلماً خودتون هم داريد، ولي بيخياليد!
از روز شنبه كه سرويس من وصل شده تا حالا nبار خط من ((dsl downشده. از بس هم زنگ زدم پشتيباني فني، و جوابهاي تكراري و اميدوار كننده و غير فني شنيدم، خسته شدم.
جواب شركت شاتل
خط شما چک شد یا مودم شما خاموش است و یا دیتایی روی خط شما وجود ندارد . می بایست موارد مربوط به خط خود را چک کنید تا چراغ status یا dsl مودم شما ثابت شود که این موارد از قبیل:
1. از بوق خط خود که اینترنت روی ان است مطمئن شوید.
2. اتصال سیمی که از پریز امده است به پشت مودم را چک کنید.
3. در مرحله بعد مودم را مستقیم و بدون اتصال به اسپیلیتر وصل کنید.
4. دو شاخه ضد برق روی خط نباشد.
5. اگر باز هم مشکل برقرار بود تمام دستگاه های روی خط از قبیل تلفن صفر بند و غیره را از روی خط بردارید و فقط مودم روی خط باشد.
6. مودم را روی پریز دیگر متصل نمایید
7. در نهایت اگر به نتیجه ای نرسیدید و اگر امکان دارد مودم را از سرخط تلفن (ترمینالی که مخابرات سیم های تلفن را تحویل ساختمان شما داده است) چک نمایید.
در صورت برطرف نشدن مشکل با یکی از روش های زیر با ما در ارتباط باشید.
اين جواب براي من يعني نهايت توهين چون من تو تهران در سازماني كه كار مينم 25 تا از ساختمون ها مون را فقط باهم با همكاري يه تيم فني قوي شبكه كرديم و تا حالا مشكلي نداشتيم اونوقت اين جوجه ها فكر ميكنن با ميخ طرفن و يا رو هيچزي بارش نيست.
نقل قول:
جدیدا با برگه ی اشتغال به تحصیل هر سرعتی بخواید بهتون میدن . :10:
دوست من اکو 256 گرفت ...
سرویس 128 به بالای ART رو با نامه اشتغال به تحصیل و اینجور چیزا دیگه نمیدن. سرویس Eco 128 به بالا رو با نشون دادن کارت دانشجویی هم میشه راحت گرفت! من خودم کارت سلف دانشگاه رو نشون دادم طرف اینقدر پرفسور بود نفهمید این کارت دانشجویی نیست !نقل قول:
دوستان این شاتل دزد شما رو هم محدود میکنه؟
من Art 3 دارم ماه اولی که سرویسمو گرفتم هر شب 1.5 گیگ دانلود داشتم، ماه دوم کردنش 1.2 گیگ و الان متاسفانه شده 400 مگ!
کسی راهی بلد نیست که بشه یه کاریش کرد؟ چون شبا V-P-N ره هم محدود میکنن، سرعت دانلود باهاش از 3 بالاتر نمیره!
دوستان عزیز چندتا سوال داشتم...من در کرج ساکن هستم و از اسیاتک سرویس میگیرم..حالا میخوام از این شرکت بیام بیرون و چند سوال درباره شاتل داشتم....1.سرعت های دانلود سرویس های ECO..128..256..512 در کرج حدودا چقدر است؟؟2..ایا سرویس شبانه رایگان دارد؟اگه دارد سرعت دانلود در اون ساعات چقدر است؟3..کلا شرکت خوبی هست یا نه در کرج؟از نظر پشتیبانی و این حرف ها؟؟؟
خواهشا سریع جواب بدید.....منتظرم..
200 مگ از شاتل کندیم ! :mellow: 1 مو از خرس کندن غنیمته .!.نقل قول:
از آن جايي كه فراهم آوردن رضايت هر چه بيشتر مشتريان، يكي از مهمترين اهداف گروه شركتهاي شاتل محسوب ميشود، براي رضايت هر چه بيشتر شما مشتريان عزيز، هديهي ويژهاي از سوي شركت شاتل براي مشتريان قطع به علت اتمام ترافيك در نظر گرفته شده است. بدين ترتيب، شما پس از اتمام ترفيك دوره، از 200 مگ ترافيك رايگان به عنوان هديه برخوردار خواهيد كه با استفاده از آن ميتوانيد كارهاي ضروري خويش را انجام دهيد و سپس براي خريد ترافيك يا پكيج جديد اقدام فرماييد.
این هدیه در هر دوره یک بار به شما مشترک گرامی تعلق خواهد گرفت و اگر شما در دوره جاری خود از این هدیه استفاده نکرده باشید، میتوانید با کلیک کردن بر روي كليد " درخواست ترافيك هديه" 200 مگ ترافيك به سرويس خويش اضافه فرماييد.
ترافیکم دوباره تموم شد !
14 گیگ روزانه توی این 3 ماه استفاده کردم ... :thumbsdow
دوستان پست 25991 منو بخونيد . جواب داد كارم
از تيم پشتيباني فروش زنگ زدن گفتن همين مطالب رو روي كاغذ برامون پرينت بگير و امضا كن برامون سريعا ميل بزن.
تا براي مديريت بفرستيم و نشون بديم كه تيم فني داره ضعيف عمل ميكنه (زير اب فني رو بزنيم)
چه حال مبصوتي داد.
تا حالا 6 نفر از فني زنگ زدن از صبح بهم منم كه خونه نيستم كه مودم روتست بكنم . طرف ميگه اگه ميشه سريعتر برو خونتون مودموتو تست كن به ما جواب بده موضوع برامون حياتي شده!!!!!!!!!!!!!!!!
یک سوال از دوستانی که سرویس ART 3 رو دارن
اگر مصرفمون از چند گیگ بالاتر بره بقول شاتل Fair Use Policy رومون اعمال میشه!!!!
یا به زبونی دیگر میزان مصرف ماهیانه شما دوست عزیزکه این سرویسو دارید چقدره
دوستان بالاخره منم از شر این پارس آفلاین راحت میشم میام شاتل . شنبه میرم شاتل ثبت نام کنم . فقط من سرویس اکو 128 انتخاب کردم . به نظر شما انتخاب خوبی ؟ :40:
128 یک ماهه انتخاب کنیدنقل قول:
اگر روی 512 بستند و سرعت دانلودتون خوب بود و راضی بودید تمدید کنید
اگر هم خواستید به سرعت بالاتر ارتقا بدید میتونید دوره ی بعد این کار رو بکنید
بروبچ من آرت 3 داشتم داون استریم روی 780 بود الآن چند روزه دوباره شده 384. دارم فک میکنم سرویسم رو عوض کنم اکو 512 بگیرم اصلا
سرعت دانلود اکو 128 چند هست توی ساعت دانلود فری؟ 1 تا 7